Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 223, 224, 225 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Paragon

PříspěvekZaslal: po září 06, 2010 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

První známka z AJ za 4, naštěstí se to nepočítá ...
Nemám objednaný obědy takže nežeru ... a zítra kdy tam mám jít tak nemůžu páč sem ve škole ... tak se fakt poseru ... škola je 4 den a už sem naprosto v řiti ... furt něco nemám, nikoho neznám a hovno umím
A někdy, myslím ve čtvrtek, píšem z matiky .. pak nějaký kreslení do tamtoho ... perspektivní zobrazení vůbec nechápu, matiku docela .. jediný co mě baví je tělák (páč jdem do posilky a tak) a stavební materiály kde máme takovýho týpka šedovlasýho ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sir Lukas ze Strmilova

PříspěvekZaslal: po září 06, 2010 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paragon: Jen si užívej školy dokud můžeš
Paragon

PříspěvekZaslal: po září 06, 2010 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nj ... ale todle je příšerný ... 1 test a všici za 4-5 ... třídní průmer byl na ten test 4.2
Už jen ráno vstát mi dělá problémy ... ale škola pěkná ... někteří učitelé sou dobrý ... ale ty hodiny kreslení ...
dzordn2

PříspěvekZaslal: po září 06, 2010 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paragon napsal:
Nemám objednaný obědy takže nežeru ... a zítra kdy tam mám jít tak nemůžu páč sem ve škole ... tak se fakt poseru ... škola je 4 den a už sem naprosto v řiti ... furt něco nemám, nikoho neznám a hovno umím
A někdy, myslím ve čtvrtek, píšem z matiky .. pak nějaký kreslení do tamtoho ... perspektivní zobrazení vůbec nechápu, matiku docela .. jediný co mě baví je tělák (páč jdem do posilky a tak) a stavební materiály kde máme takovýho týpka šedovlasýho ...

Jsi na stavebce? Kde? Chodil jsem do Dušní na Praze 1
Paragon

PříspěvekZaslal: po září 06, 2010 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dzordn2 napsal:
Paragon napsal:

Jsi na stavebce? Kde? Chodil jsem do Dušní na Praze 1

Jo jsem ... Akorát 100 km dál .. v Jihlavě
dzordn2

PříspěvekZaslal: po září 06, 2010 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paragon napsal:

Jo jsem ... Akorát 100 km dál .. v Jihlavě

no, když jsi pak o příspěvek dál napsal, že je škola pěkná, tak jsem si hned říkal, že to Dušní nejspíš nebude . Ta budova je docela hnusná... Točilo se tam prý v 70. letech "Marečku podejte mi pero" a ty třídy i o 25 let později vypadaly skoro stejně . Ale bavil jsem se, střední byla fajn. I když úplně chápu, jak se cítíš... Celej prvák jsem myslel, že to vzdám... Z prvního výkresu jsem dostal pětku s vykřičníkem, do prvního diktátu nasekal 53 chyb a mamina každý čtvrtletí podespisovala lísteček, že jako propadám z matiky, mechaniky a deskriptívy . Od třeťáku jsem si mohl vybrat zaměření, šel jsem na vodohospodářský stavby, to mě bavilo mnohem víc, třídní byl fajn a lístečky k podpisu jsem domů už nenosil... Rýsování mě začlo bavit a teď po sedmi letech od školy mě to fakt chybí.... Někdy bych si něco narýsoval... Nebo alepoň vyzdil jednu zeď
Paragon

PříspěvekZaslal: po září 06, 2010 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úplně s tebou souhlasím ... rýsování mi naprosto vůbec nejde ... perspektivitu či tak něco vůbec nechápu ... tu geometrii no comment .. máme tu nějaký profíka co přednáší po celý čr, ale moc to nevysvětluje .. furt nám říká jaký sme šulíni, že nemáme tušku 2B či 2H ..
A to s tím koncem ... taky tak nějak ... škola je to moc pěkna .. 5 učeben s PC, hodiny docela i dobrý .. učiteleé dobrý ... ale ty předměty ...

Akorát mě dostalo když nám učitel říkal, že za jeden nákres celýho baráku .. dostaneš 30-50 000 kč ... tak nevim
dzordn2

PříspěvekZaslal: po září 06, 2010 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že za ten projekt můžeš dostat i o něco víc, ale nevím... Stavební VŠ nemám... Na ČVUTu jsem pak strávil jen jeden semestr, protože jsem z testu z matiky dostal mínus tři body a s mou oblíbenou mechanikou a dekripcí se mi vedlo podobně . Kdyby se to dalo studovat nějakou dálkovou nebo kombinovanou formou, možná bych to ještě zkusil, ale co jsem se díval tak ČVUT nic takového není... Navíc dostat se znovu do té matiky, kterou jsem i tak nikdy neuměl...
pstruh103

PříspěvekZaslal: po září 06, 2010 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

paragone taky si vybereš jednu z nejtěžších technických škol v jihlavě tak co bys pak čekal :D a těch 30-50tisíc za nákres je pravda někdy i víc (ale nesmí to být taková ta dětská chaloupka) jinač to že ti nic nejde a nic neumíš vůbec neřeš já chodím do školy druhým rokem a taky umím furt hovno :D
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: po září 06, 2010 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden neinteligentní jedinec co nerozumí psanému textu.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Draper

PříspěvekZaslal: po září 06, 2010 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bezici pas mne slisoval mesic a pul starej mobil
Ernandes

PříspěvekZaslal: po září 06, 2010 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

to jako fakt?
_Lundgren

PříspěvekZaslal: po září 06, 2010 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

To nasere.

btw ať ti zítra dopadne ta operace dobře
JOga

PříspěvekZaslal: po září 06, 2010 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere ...po operaci si rozmysli, zdali se nechceš vrátit na starý dobrý veslo, to by tě mobil neslisovalo ...jinak at zítřek proběhne bez problémů
Draper

PříspěvekZaslal: po září 06, 2010 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:
Draper napsal:

to jako fakt?

jo fakt

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 223, 224, 225 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: