|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Paragon
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: po září 06, 2010 1:07 pm Předmět: |
|
|
Paragon: Jen si užívej školy dokud můžeš _________________ Ať ten, kdo neviděl padat tmu, neslibuje kráčet nocí. J.R.R.Tolkien (Pán prstenů: Společenstvo prstenu)
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: po září 06, 2010 1:12 pm Předmět: |
|
|
| Paragon napsal: | První známka z AJ za 4, naštěstí se to nepočítá ...
Nemám objednaný obědy takže nežeru ... a zítra kdy tam mám jít tak nemůžu páč sem ve škole ... tak se fakt poseru ... škola je 4 den a už sem naprosto v řiti ... furt něco nemám, nikoho neznám a hovno umím
A někdy, myslím ve čtvrtek, píšem z matiky .. pak nějaký kreslení do tamtoho ... perspektivní zobrazení vůbec nechápu, matiku docela .. jediný co mě baví je tělák (páč jdem do posilky a tak) a stavební materiály kde máme takovýho týpka šedovlasýho ... |
Jsi na stavebce? Kde? Chodil jsem do Dušní na Praze 1
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
Zaslal: po září 06, 2010 1:14 pm Předmět: |
|
|
| dzordn2 napsal: | | Paragon napsal: | První známka z AJ za 4, naštěstí se to nepočítá ...
Nemám objednaný obědy takže nežeru ... a zítra kdy tam mám jít tak nemůžu páč sem ve škole ... tak se fakt poseru ... škola je 4 den a už sem naprosto v řiti ... furt něco nemám, nikoho neznám a hovno umím
A někdy, myslím ve čtvrtek, píšem z matiky .. pak nějaký kreslení do tamtoho ... perspektivní zobrazení vůbec nechápu, matiku docela .. jediný co mě baví je tělák (páč jdem do posilky a tak) a stavební materiály kde máme takovýho týpka šedovlasýho ... |
Jsi na stavebce? Kde? Chodil jsem do Dušní na Praze 1 |
Jo jsem ... Akorát 100 km dál .. v Jihlavě
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: po září 06, 2010 1:26 pm Předmět: |
|
|
| Paragon napsal: |
Jo jsem ... Akorát 100 km dál .. v Jihlavě |
no, když jsi pak o příspěvek dál napsal, že je škola pěkná, tak jsem si hned říkal, že to Dušní nejspíš nebude . Ta budova je docela hnusná... Točilo se tam prý v 70. letech "Marečku podejte mi pero" a ty třídy i o 25 let později vypadaly skoro stejně . Ale bavil jsem se, střední byla fajn. I když úplně chápu, jak se cítíš... Celej prvák jsem myslel, že to vzdám... Z prvního výkresu jsem dostal pětku s vykřičníkem, do prvního diktátu nasekal 53 chyb a mamina každý čtvrtletí podespisovala lísteček, že jako propadám z matiky, mechaniky a deskriptívy . Od třeťáku jsem si mohl vybrat zaměření, šel jsem na vodohospodářský stavby, to mě bavilo mnohem víc, třídní byl fajn a lístečky k podpisu jsem domů už nenosil... Rýsování mě začlo bavit a teď po sedmi letech od školy mě to fakt chybí.... Někdy bych si něco narýsoval... Nebo alepoň vyzdil jednu zeď
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
Zaslal: po září 06, 2010 1:29 pm Předmět: |
|
|
úplně s tebou souhlasím ... rýsování mi naprosto vůbec nejde ... perspektivitu či tak něco vůbec nechápu ... tu geometrii no comment .. máme tu nějaký profíka co přednáší po celý čr, ale moc to nevysvětluje .. furt nám říká jaký sme šulíni, že nemáme tušku 2B či 2H ..
A to s tím koncem ... taky tak nějak ... škola je to moc pěkna .. 5 učeben s PC, hodiny docela i dobrý .. učiteleé dobrý ... ale ty předměty ...
Akorát mě dostalo když nám učitel říkal, že za jeden nákres celýho baráku .. dostaneš 30-50 000 kč ... tak nevim
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: po září 06, 2010 1:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pstruh103

|
Zaslal: po září 06, 2010 2:01 pm Předmět: |
|
|
paragone taky si vybereš jednu z nejtěžších technických škol v jihlavě tak co bys pak čekal :D a těch 30-50tisíc za nákres je pravda někdy i víc (ale nesmí to být taková ta dětská chaloupka) jinač to že ti nic nejde a nic neumíš vůbec neřeš já chodím do školy druhým rokem a taky umím furt hovno :D
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po září 06, 2010 5:55 pm Předmět: |
|
|
Jeden neinteligentní jedinec co nerozumí psanému textu. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po září 06, 2010 8:31 pm Předmět: |
|
|
Bezici pas mne slisoval mesic a pul starej mobil _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: po září 06, 2010 8:39 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Bezici pas mne slisoval mesic a pul starej mobil |
to jako fakt?
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: po září 06, 2010 8:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po září 06, 2010 8:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|