Erný's Log:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 122, 123, 124  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Erný's Log:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Erný's Log:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ernandes

PříspěvekZaslal: pá září 10, 2010 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nemusis cvičit vubec když budu žrat rohliky s vysočinou!

9.9.2010

Volno
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ernandes

PříspěvekZaslal: pá září 10, 2010 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10.9.2010

Ramena tlaky: 10x20, 10x40, 10x50, 10x50, 10x50, 10x50, 10x50, 10x50, 10x50, 10x50, 10x50, 10x50
Biceps podhmat: 10x26, 10x41, 10x41, 10x41, 10x41, 10x41
Uzkej bench: 10x40, 10x75, 10x75, 8x75, 8x75, 7x75
Biceps Nadhmat: 10x26, 10x36, 10x36, 10x36, 10x36, 10x36
Klopeni zapěsti nadhmat: 10x10, 10x15, 10x20, 10x15, 10x15

ad) Parada .Hrozně mě to pod trenerem baví:). Celý odjeto za 65min.
Luster

PříspěvekZaslal: pá září 10, 2010 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:
nemusis cvičit vubec když budu žrat rohliky s vysočinou!

ja ted cca dva mesice na jidlo dost sral a zas tak tragicky se to neprojevuje, jako zhubnul sem asi 5kg, ale rekl bych, ze to ted dokonce vypada lip nez predtim v silove vytrvalostnich vecech sem zadnej pad nezaznamenal, spis naopak, akorat ta sila na cviky v posilovne de pomalu dolu, ale zase ne nejak drasticky (to je mozna tim, ze sem nikdy zadnou moc nemel) Ja si z tohodle myho pokusu s jidlem beru takovy ponauceni, ze je zbytecny to prehnane resit, akorat se soustredit na nakej zaklad (3 vetsi jidla) a zbytek klidne doplnit proteinem, kdyz neni, tak dat mliko treba a vono se to taky nezblazni
Ernandes

PříspěvekZaslal: pá září 10, 2010 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Video z dnešního tréninku!

Ernandes

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera lomeno dnes rano: bílí, červený, slivovice, absint a hlavně sem přebral holku svýmu nejlepšímu kamaradovi . A za posledni měsic už je to druhej kamoš kterymu sem zkurvil vztah . Stal se ze mě zkurvenej čurák co raňuje svý nejbližší!
Gohan

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:
Včera lomeno dnes rano: bílí, červený, slivovice, absint a hlavně sem přebral holku svýmu nejlepšímu kamaradovi . A za posledni měsic už je to druhej kamoš kterymu sem zkurvil vztah . Stal se ze mě zkurvenej čurák co raňuje svý nejbližší!

Jestli jsi ji přebral tak tomu kamarádovi za to ani nestálaa, budeš pro něj čurák ale nejspíš si mu pomohl od nějaké kravky
Zacharo

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

"Jo kurva moje jatra mě asi nemaj rady, malem ze mě byl tata, nemám ani korunu, dělal sem věci za který by se asi normlani lidi styděli ale prostě sem něco zažil!"

Každá životní filosofie má své stinné stránky. Buď člověk změní svou filosofii, nebo se s tím naučí žít. Neber to ode mne nijak špatně, ale když jsem před pár dny četl ten tvůj výše ocitovaný příspěvek, věděl jsem že dřív nebo později tady napíšeš něco podobného co dnes.
Mattoni

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Ernandes napsal:

Jestli jsi ji přebral tak tomu kamarádovi za to ani nestálaa, budeš pro něj čurák ale nejspíš si mu pomohl od nějaké kravky

Ale vysvětluj mu to
Frozz.

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli si byl na mol a přebral mu jí, tak se to dá pochopit, ale jestli jsi byl střízlivej, tak už to asi bude horší , ale buď v klidu, jestli se ta holka takhle nechala sbalit, tak je to beztak dě*ka...
badevil

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Holka muze byt jaka chce, ale i kdyby na me vystrcila picu tak proste je to holka myho nejlepsiho kamarada. To je neomluvitelny.
Ernandes

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
"Jo kurva moje jatra mě asi nemaj rady, malem ze mě byl tata, nemám ani korunu, dělal sem věci za který by se asi normlani lidi styděli ale prostě sem něco zažil!"

Každá životní filosofie má své stinné stránky. Buď člověk změní svou filosofii, nebo se s tím naučí žít. Neber to ode mne nijak špatně, ale když jsem před pár dny četl ten tvůj výše ocitovaný příspěvek, věděl jsem že dřív nebo později tady napíšeš něco podobného co dnes.

Ale ja nechci přichazet o přatele timhle stylem. Všechno by mělo mit nějakou mezi. Momentálně je ze mě hyjena .
Ernandes

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
Holka muze byt jaka chce, ale i kdyby na me vystrcila picu tak proste je to holka myho nejlepsiho kamarada. To je neomluvitelny.

Mám na to stejnej nazor! Sem prostě zmrd největšího kalibru
Ernandes

PříspěvekZaslal: ne září 12, 2010 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

11.9.2010

Volno

ad) Zas mám naetlkou ruku jak balonek a vtipný je že nejsou modrofialový jen klouby ale prosakuje to i na dlaň...
Ernandes

PříspěvekZaslal: ne září 12, 2010 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

12.9.2010

Běh: 42min

ad) tepovku sem neměřil
exploier

PříspěvekZaslal: po září 13, 2010 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Člověče to s tou holkou mě překvapilo,takový slušňák,aspoň vidíš co dokáže chlast,právě kvůli takovým kurvárnám jsem s tím úplně přestal.To se vázně nedělá...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Erný's Log: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 122, 123, 124  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: