nemusis cvičit vubec když budu žrat rohliky s vysočinou!
ja ted cca dva mesice na jidlo dost sral a zas tak tragicky se to neprojevuje, jako zhubnul sem asi 5kg, ale rekl bych, ze to ted dokonce vypada lip nez predtim v silove vytrvalostnich vecech sem zadnej pad nezaznamenal, spis naopak, akorat ta sila na cviky v posilovne de pomalu dolu, ale zase ne nejak drasticky (to je mozna tim, ze sem nikdy zadnou moc nemel) Ja si z tohodle myho pokusu s jidlem beru takovy ponauceni, ze je zbytecny to prehnane resit, akorat se soustredit na nakej zaklad (3 vetsi jidla) a zbytek klidne doplnit proteinem, kdyz neni, tak dat mliko treba a vono se to taky nezblazni
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Včera lomeno dnes rano: bílí, červený, slivovice, absint a hlavně sem přebral holku svýmu nejlepšímu kamaradovi . A za posledni měsic už je to druhej kamoš kterymu sem zkurvil vztah . Stal se ze mě zkurvenej čurák co raňuje svý nejbližší!
Včera lomeno dnes rano: bílí, červený, slivovice, absint a hlavně sem přebral holku svýmu nejlepšímu kamaradovi . A za posledni měsic už je to druhej kamoš kterymu sem zkurvil vztah . Stal se ze mě zkurvenej čurák co raňuje svý nejbližší!
Jestli jsi ji přebral tak tomu kamarádovi za to ani nestálaa, budeš pro něj čurák ale nejspíš si mu pomohl od nějaké kravky
"Jo kurva moje jatra mě asi nemaj rady, malem ze mě byl tata, nemám ani korunu, dělal sem věci za který by se asi normlani lidi styděli ale prostě sem něco zažil!"
Každá životní filosofie má své stinné stránky. Buď člověk změní svou filosofii, nebo se s tím naučí žít. Neber to ode mne nijak špatně, ale když jsem před pár dny četl ten tvůj výše ocitovaný příspěvek, věděl jsem že dřív nebo později tady napíšeš něco podobného co dnes.
Jestli jsi ji přebral tak tomu kamarádovi za to ani nestálaa, budeš pro něj čurák ale nejspíš si mu pomohl od nějaké kravky
Ale vysvětluj mu to
_________________ Ovšem nejlepší je, když to tak přeženete a ještě zvracíte kamoš mě ve středu píše, že je rád, že už má 71 kg- uprostřed dne, jenomže se v pátek opil a mockrát vyzvracel a pak měl 66 kg tot příklad.
Jestli si byl na mol a přebral mu jí, tak se to dá pochopit, ale jestli jsi byl střízlivej, tak už to asi bude horší , ale buď v klidu, jestli se ta holka takhle nechala sbalit, tak je to beztak dě*ka...
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
"Jo kurva moje jatra mě asi nemaj rady, malem ze mě byl tata, nemám ani korunu, dělal sem věci za který by se asi normlani lidi styděli ale prostě sem něco zažil!"
Každá životní filosofie má své stinné stránky. Buď člověk změní svou filosofii, nebo se s tím naučí žít. Neber to ode mne nijak špatně, ale když jsem před pár dny četl ten tvůj výše ocitovaný příspěvek, věděl jsem že dřív nebo později tady napíšeš něco podobného co dnes.
Ale ja nechci přichazet o přatele timhle stylem. Všechno by mělo mit nějakou mezi. Momentálně je ze mě hyjena .
Člověče to s tou holkou mě překvapilo,takový slušňák,aspoň vidíš co dokáže chlast,právě kvůli takovým kurvárnám jsem s tím úplně přestal.To se vázně nedělá...
_________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
www.mma-brno.cz - nejlepší možnost trénovat MMA v Brně...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru