KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Culda13

PříspěvekZaslal: pá září 10, 2010 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takže budu testovat další , tentokrát CREATINE PURE MICRONIZED
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
metlak

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chcel by som sa spytat, ake mate skusenosti s kreatinom od Aminostaru. Mam totiz kamarata, ktory je zasadne proti cesky vyrobcom sportovej vyzivy (inak Cech)... Ja som si len tak na skusku kupil pred par dnami od Aminostaru kofeinove tabletky a som uuuuplne ze v prdeli, ako mi super ucinkuju, takze to bolo take prijemne prekvapenie, ked ten kamarat mi kecal take zvasty, ze Aminostar je vo vsetkom naprd...

a preto sa teda pytam na ten kreatin od aminostaru... lebo po tej dobrej skusenosti s kofeinovymi tabletkami od nich, ma vyslovene laka kupit si kreatin monohydrat konkretne od nich...

vopred dakujem za rady ;)
metlak

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chcel by som sa spytat, ake mate skusenosti s kreatinom od Aminostaru. Mam totiz kamarata, ktory je zasadne proti cesky vyrobcom sportovej vyzivy (inak Cech)... Ja som si len tak na skusku kupil pred par dnami od Aminostaru kofeinove tabletky a som uuuuplne ze v prdeli, ako mi super ucinkuju, takze to bolo take prijemne prekvapenie, ked ten kamarat mi kecal take zvasty, ze Aminostar je vo vsetkom naprd...

a preto sa teda pytam na ten kreatin od aminostaru... lebo po tej dobrej skusenosti s kofeinovymi tabletkami od nich, ma vyslovene laka kupit si kreatin monohydrat konkretne od nich...

Johny HaRd

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na kofeinu taky není moc co zkazit, kafčo by udělalo stejnou službu.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne září 12, 2010 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:

kolik ale ma tak 1 kafe prumerne kofeinu? Tablet si das za 4 Kc 2 a mas 400 mg kofeinu.
kubaz

PříspěvekZaslal: ne září 12, 2010 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:

nemas to to samy , je to preci tabletka,pilulka,prasek , to si preci vemes a budes nazurenej jak hovado a.k.a placebo efekt
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: ne září 12, 2010 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Johny HaRd napsal:

kolik ale ma tak 1 kafe prumerne kofeinu? Tablet si das za 4 Kc 2 a mas 400 mg kofeinu.
Silnější kafe má tak 100mg.

400mg v jedný dávce mi přijde hrozně moc, to by mě snad jeblo

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
bigflex

PříspěvekZaslal: ne září 12, 2010 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

metlak napsal:

NO tak kofein, tam jak tady bylo psáno není co zkazit a, myslím, že když si vezmeš dvě tablety, tak to bude OK a budeš slušně rozsekanej.

Co se týče Aminostar kreatinu, tak sem ho zkoušel a jsem spokojenej, měl ho i kámoš a taky s nabral. Rozhodně ho ale nekombinuj s tím kofeinem, mohlo by se to negovat
bigflex

PříspěvekZaslal: ne září 12, 2010 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
70mMyW!53 napsal:
Johny HaRd napsal:

To ne měl sjem v sobě 600mg právě zmiňovaného suplementu kofeinové povahy :-D a měl jsme jenom mžitky a moc jsme nemluvil no, ale jinak vpohodě výkon
bigflex

PříspěvekZaslal: ne září 12, 2010 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jiri.moravicek napsal:
marian.kopr napsal:
Oddo napsal:
Koupoil jsem si CEE od Extrifitu, poradí mi někdo jak dávkovat s ohledem na mou tělesniou váhu (88kg)?

no díky za radu, ale radši bych ten alkalyn

zkus Creashock , teď ho mám ale myslím že docela slušný výkon za dobrou cenu

No creashock dobrý, ale zase to neřeší otázku kre-alkalynu . rozhodně jsem pro použití české značky kre-alkalynu. Jinak je ještě nějakej fialovej, ale už z principu se mi nelíbí :-)
metlak

PříspěvekZaslal: ne září 12, 2010 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bigflex napsal:
metlak napsal:

NO tak kofein, tam jak tady bylo psáno není co zkazit a, myslím, že když si vezmeš dvě tablety, tak to bude OK a budeš slušně rozsekanej.

Co se týče Aminostar kreatinu, tak sem ho zkoušel a jsem spokojenej, měl ho i kámoš a taky s nabral. Rozhodně ho ale nekombinuj s tím kofeinem, mohlo by se to negovat

jj, tiez si davam 2 tabletky a je to fakt supa, ziaden "placebo efekt"... viem, ze kreatin a kofein sa neguju, jeden vodu zadrziava, druhy vylucuje... planujem az o taky mesiac ten kreatin. Len som bol zvedavy na ten nazor na kreatin od Aminostaru... dakujem
metlak

PříspěvekZaslal: ne září 12, 2010 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:

nene, to urcite ne ked som si daval kafco pred cvicenim, nebolo to take citelne ako po tychto tabletkach...
digitalm

PříspěvekZaslal: ne září 12, 2010 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

neviem ako vy, ale ja osobne viem tak, ze kreatin a kofein sa absolutne nevylucuju, ale mozno mam iba staromodne nazory
metlak

PříspěvekZaslal: ne září 12, 2010 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
70mMyW!53 napsal:
Johny HaRd napsal:

ja si davam 2 tabletky a to je tych 400 mg a je to fakt sleha je to vazne dost silne, ze tiez mam taky zvlastny pocit cestou do posilovne, ako keby som sa vznasal a nie chodil ako chodza po measiaci tiez som sa prvykrat zlakol, ze no do riti, ci ma nevyjebe ale je to sila zvyku, a pocas toho treningu je to fakt rezacka
bigflex

PříspěvekZaslal: po září 13, 2010 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

digitalm napsal:
neviem ako vy, ale ja osobne viem tak, ze kreatin a kofein sa absolutne nevylucuju, ale mozno mam iba staromodne nazory

Staromodní určitě ne, je pravda, že na každého to funguje jinak.
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: