KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Jmartin

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

qAndrew napsal:
lalala napsal:
Luster napsal:
lalala napsal:
ať nedopadneš jako Mia Wallaceová:

jestli jela tu nasycovaci fazi kolem 20g, tak se neni co divit

Jmartine, začni na maximálně 100 mg (jedna čára - pro pořádek), jestlY jsi citlivěší, tak dej jenom 50 mg a uvidíš jestli nevykrvácÝš.
Věříme, že to půjde.

menšÝ pomůcka ;)

hraješ si na strašnýho borce co? (lalala nebo jak) Možná by tě mohlo zajímat, že se to nestalo mně. áá to čumíš co?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lalala

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jmartin napsal:
qAndrew napsal:
lalala napsal:
Luster napsal:
lalala napsal:
ať nedopadneš jako Mia Wallaceová:

jestli jela tu nasycovaci fazi kolem 20g, tak se neni co divit

Jmartine, začni na maximálně 100 mg (jedna čára - pro pořádek), jestlY jsi citlivěší, tak dej jenom 50 mg a uvidíš jestli nevykrvácÝš.
Věříme, že to půjde.

menšÝ pomůcka ;)

hraješ si na strašnýho borce co? (lalala nebo jak) Možná by tě mohlo zajímat, že se to nestalo mně. áá to čumíš co?

áá to čumím!
bigflex

PříspěvekZaslal: ne září 19, 2010 1:20 pm    Předmět: Re: krev z nosu Odpovědět s citátem

marian.kopr napsal:
Jmartin napsal:
pěknej večír vynšuju....stalo se vám, že by se někdy samovolně spouštěla po kreatinu krev z nosu?? jedná se o CEE od Vitalmaxu diky

Takovou zkušenost nemám, ale nejjednoduší bude ho vysadit a zkusit jinou značku nebo klasickej Creatine Monohydrate Micronized

To semi teda nestalo a myslím, že když budeš dávat nějakej kvalitnější tak by se ti ani nic podobného stávat nemělo
marian.kopr

PříspěvekZaslal: po září 20, 2010 1:13 pm    Předmět: Re: krev z nosu Odpovědět s citátem

bigflex napsal:
marian.kopr napsal:
Jmartin napsal:
pěknej večír vynšuju....stalo se vám, že by se někdy samovolně spouštěla po kreatinu krev z nosu?? jedná se o CEE od Vitalmaxu diky

Takovou zkušenost nemám, ale nejjednoduší bude ho vysadit a zkusit jinou značku nebo klasickej Creatine Monohydrate Micronized

To semi teda nestalo a myslím, že když budeš dávat nějakej kvalitnější tak by se ti ani nic podobného stávat nemělo

Je pravda, že mě jednou po Vitalmaxu trochu bolely ledviny, ale jinak nic :-)
metlak

PříspěvekZaslal: út září 21, 2010 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keby som si mal vybrat medzi kreatin monohydratom od Aminostaru alebo Scitecu, ktory by ste mi doporucili?
bigflex

PříspěvekZaslal: ne září 26, 2010 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

metlak napsal:
keby som si mal vybrat medzi kreatin monohydratom od Aminostaru alebo Scitecu, ktory by ste mi doporucili?

Tak doporučil bych ti rozhodně ten český, tedy Aminostar.
Mňam

PříspěvekZaslal: ne září 26, 2010 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

metlak napsal:

Co tak smartlabs nebo weider
?Aminostar a Scitec bude to samo,všechno to jde ze stejné továrny,akorát pod jinou etiketou.
metlak

PříspěvekZaslal: ne září 26, 2010 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mňam napsal:
metlak napsal:

?Aminostar a Scitec bude to samo,všechno to jde ze stejné továrny,akorát pod jinou etiketou.

no ktosi tu pisal, ze kreatin od Weidera uz nie je to co byval
a zvazujem, ze teda kupim bud Aminostar, alebo ten Scitec... len rozhodnut sa neviem
marian.kopr

PříspěvekZaslal: po říjen 04, 2010 5:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

metlak napsal:
Mňam napsal:
metlak napsal:

no ktosi tu pisal, ze kreatin od Weidera uz nie je to co byval
a zvazujem, ze teda kupim bud Aminostar, alebo ten Scitec... len rozhodnut sa neviem

Nejjednodušší bude když nakoupíš od každého jeden a potom zhodnotíš výsledky, rozhodně bych šel ale do toho českého nejdříve
Houdys

PříspěvekZaslal: čt říjen 07, 2010 9:21 pm    Předmět: Zell Max Plus 2 Odpovědět s citátem

Ahoj !
Chtěl bych se vás zeptat co si myslíte o produktu Zell Max Plus 2 od firmy Multipower ? Máte to někdo odzkoušené ? Nebo se vyplatí koupit klasiku třeba od aminostaru, nebo vitalmaxu ? :) Díky
ZkaZZa

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2010 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych se zeptat jak velké množství kreatinu dokáže tělo za den spotřebovat ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
marian.kopr

PříspěvekZaslal: ne říjen 17, 2010 7:19 pm    Předmět: Re: Zell Max Plus 2 Odpovědět s citátem

Houdys napsal:
Ahoj !
Chtěl bych se vás zeptat co si myslíte o produktu Zell Max Plus 2 od firmy Multipower ? Máte to někdo odzkoušené ? Nebo se vyplatí koupit klasiku třeba od aminostaru, nebo vitalmaxu ? :) Díky

Ty směsky typu Zell-mass mi připadají přehnaně drahé, když si to přepočítáš na účinnou látku, zůstal bych u klasiky.
destructo

PříspěvekZaslal: út říjen 19, 2010 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravím je mi 17 měřím 180cm a važím 65kg, posiluju už necelý rok a chtěl bych si koupit creatin, jídelníček sem si sestavil abych splnoval dané množství bílkovin a dalších živin, a chtěl bych tedy zařadit creatin. Chtěl bych si koupit budto tenthle creatin: creatin 650 od firmy promil, myslím že na to kolik je tam tablet stojí celkem za dobrou cenu, ale nevim jestli neni nekvalitní? Potom sem ještě přemýšlel o tomto: Crea Pure Ethyl Ester, ten si myslím že je kvalitnější ale zas je ho míň (250cps). Takže jaký by jste mi doporučili, může být i jiný než tady ty dva (oba najdete na obchodě ronnie, nemohu sem dat odkazy protože jsem tu noví). A taky sem se chtěl zeptat, čtl jsem na mainwebu dávkování a vše o kreatinu a dočetl jsem se že s creatin je velmi účíné dávkovat i sacharidy, například hroznový cukr, takže kolik gramů hroznového cukru na den spolu s creatinem? Díky moc za rady a prominte jestli to tu už někdo psal...
Josef

PříspěvekZaslal: st říjen 20, 2010 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kup si monohydrát, třeba od výše zmiňovaných smartlabs a bude to v pohodě.
Mablung

PříspěvekZaslal: st říjen 20, 2010 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

destructo napsal:
zdravím je mi 17 měřím 180cm a važím 65kg, posiluju už necelý rok a chtěl bych si koupit creatin, jídelníček sem si sestavil abych splnoval dané množství bílkovin a dalších živin, a chtěl bych tedy zařadit creatin. Chtěl bych si koupit budto tenthle creatin: creatin 650 od firmy promil, myslím že na to kolik je tam tablet stojí celkem za dobrou cenu, ale nevim jestli neni nekvalitní? Potom sem ještě přemýšlel o tomto: Crea Pure Ethyl Ester, ten si myslím že je kvalitnější ale zas je ho míň (250cps). Takže jaký by jste mi doporučili, může být i jiný než tady ty dva (oba najdete na obchodě ronnie, nemohu sem dat odkazy protože jsem tu noví). A taky sem se chtěl zeptat, čtl jsem na mainwebu dávkování a vše o kreatinu a dočetl jsem se že s creatin je velmi účíné dávkovat i sacharidy, například hroznový cukr, takže kolik gramů hroznového cukru na den spolu s creatinem? Díky moc za rady a prominte jestli to tu už někdo psal...

Nic proti, ale pokud už cvičíš rok a máš stále 65 kg na 180 cm, děláš někde chybu a měl by jsi si zejména zanalyzovat jí. Kreatin není nic čím bys jí mohl kompenzovat.
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: