Tak po trochu hektickym tejdnu jsem si doplnil tréninkovej log ... jinak poznatek z tohodle tejdne je takovej, že se cítim asi jako medvěd v plnej přípravě na zimu ... mam pořád neskutečnej hlad, sem šíleně línej a přišla na mě nějaká podzimní hybernace nebo co to je ... doufam, že to dá brzo pokoj, protože jednak místo toho, abych sílil se cítim slabší a slabší a mimo jiné musim pracovat na bakalářce a to je to poslední co se mi teď zrovna chce ...
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Dřep :
- 10x45, 5x75, 3x95 || 2*1~70%: 1x110, 1x110 || 2*1~80% 1x125, 1x125 || 5*3~85%: 3x135, 3x135, 3x135, 3x135, 3x135 - dřepy dneska lepší ... akorád mi trochu už "plaval střed" tak jsem jel od 2 série jenom kousek pod paralel a vzal jsem si radši opasek ... snad to do středy zregeneruju, když ne, tak pudu až ve čtvrtek - jo a bylo to těžký jako kráva, byl jsem neskutečně línej se jakkoliv hejbat, ale celkově jako good, aspoň trochu sem si těma 5*3*135 spravil náladu...
CG benchpress :
- 10x15, 5x45, 3x65 || 2*1~70%: 1x80, 1x80 || 2*1~75% 1x92.5, 1x92.5; || 5*3~85%: 3x100, 3x100, 3x100, 3x100, 3x100 - mělo to bejt podle rozpisu sice 97.5 ale ta stovka je takový pěkný číslo, no ale pomstila se mi pěkně, protože to bylo sakra těžký a zas budu mit svalovku i z tech trojek
Zakopávání :
- 10x15, 8x35, 5x45, 5x50, 5x60
Low to high seated cable woodchops on the ball :
- max*7.5, max*10, max*10 - vše na obě strany
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Warm-Up :
- 10 min. eliptical, brzda 6
- statický strečink, výdrž v poloze 2-5 sec
- vystrčování zadku vestoje před zrcadlem :-)
- MT s nataženejma nohama - 2x10xprázdná osa
Mrtvý tah :
- 10x45, 6x75, 3x105; 2*1~70%: 1x135, 1x135 || 2*1~80% 1x155, 1x155; || 2*3~85%: 3x165, 3x165, 3x165 - poloha zad bych řek asi tak o 5% lepší než minule, ale pořád žádná sláva ... skoro to vidim na malou flexibilitu spodních zad ... protože když to zkoušim tahat tak ze 20 cm od země, tak je udržim rovný v klidu ... jinak dneska mi strašně klouzaly ruce, takže kupuju magnezium a uvidíme jestli mě s tim nepoženou :-)
Nadhoz :
- ?? x 45kg - nácvik; - řek bych, že se technika trošku lepší ... na videu sem si všim dalších pár špatností, jako že bych se měl snažit mít osu co nejvíc u těla, po "výskoku" bych měl dopadat zpátky na špičky a ne na celý chodidlo, prostě celkově bych to měl "brát" víc přes špičky a pak jako přes trapézy nebo jak to říct no ... takže příště zkusim eliminovat tyhle postřehy ... jinak jako vždy, pokud to tu někdo sleduje a vidí tam chyby, tak budu rád za upozornění ...
Trh :
- ?? x 25kg, ?? x 35kg - nácvik; podobný postřehy jako u nadhozu, hlavně ta dynamika, už jsem byl taky ale docela dost unavenej
Hyperextenze :
- 10x, 10x, 10x - už sem byl tak vyřízenej, že mi dalo zabrat i tohle :D
Strečing :
- 1 série na každou polohu, výdrž 30-45 sec v každé poloze + navíc hamstringy, gluteus
- Video: MT, Nadhoz, Trh + miss na Trhu :-)
Zdar jedes pekne , jinak kdyz moc nebudes prasit, tak by nemeli prudit, ale chce to pak ty osy utrit mno, a kdyby prudili, tak se da zakoupit i tekuty magnezko, ktere ti udela bily povlak na rukach na cirka 20 min pak se patle dalsi vrstva...
Zdar jedes pekne , jinak kdyz moc nebudes prasit, tak by nemeli prudit, ale chce to pak ty osy utrit mno, a kdyby prudili, tak se da zakoupit i tekuty magnezko, ktere ti udela bily povlak na rukach na cirka 20 min pak se patle dalsi vrstva...
Dík za tip, tekutý magnézko jsem neznal, takže po něm mrknu, ale bude to určo drahý ... jinak mi napadlo, že mam vlastně doma takovej ten minivysavač na baterky :DD tak když naprasim, tak si to vysaju :D
EDIT: no houby, sem koukal a tekutý stojí cca 150 Kč, no tak to asi vyzkoušim :))
100m vysoká intenzita (10 kmph), 1 minuta nízká intenzita (4 kmph)
200m vysoká intenzita (10 kmph), 1 minuta nízká intenzita (4 kmph)
300m vysoká intenzita (10 kmph), 1 minuta nízké intenzita (4 kmph)
400m vysoká intenzita (10 kmph), 1 minuta nízké intenzita (4 kmph)
300m vysoká intenzita (10 kmph), 1 minuta nízké intenzita (4 kmph)
200m vysoká intenzita (10 kmph), 1 minuta nízké intenzita (4 kmph)
100m vysoká intenzita (10 kmph)
5 minut výklus: po minutě: 7, 6, 5, 4, 3 kmph
- no neni to zadna sranda, 30 min a zrizenej jak po 2 hodinach silovyho treninku ... docela mi to i bavilo, navic mame v posilce ted novou televizi, takze sem stihnul kousek Knight Ridera a pak To je vražda napsala :D takže se běželo krásně :D
Strečing :
- 1 série na každou polohu, výdrž 30-45 sec v každé poloze + navíc hamstringy, gluteus
Tu mas velmi pekne navody ako sa naucit clean a snatch, a aj nejake cviky na zlepsenie flexibility: calstrengthacademy.com/?page_id=1493
Moc dík, tohle se hodí :-)
Warm-Up :
- 10 min. rychlá chůze do kopce, sklon 15°, 5 kmph
- krátký statický strečink, výdrž v poloze 2-5 sec
- Lower Body Flexibility (Coach Pendlay)
Dřep vpředu :
- 10x15, 5x55, 2*1~50%: 1x80, 1x80 || 2*1~60% 1x90, 1x90; || 3*3~65%: 3x100, 3x100, 3x100 - dneska docela lehký, navíc podle videa se mi zdá, že jsem snad trochu zlepšil záda ve spodní poloze ...
Powerclean :
- 3x55, 3x55, 3x55, 3x55, 3x55, 3x55, 3x55, 3x55, 3x55, 3x55 - nácvik - dneska mi to bavilo, protože byly vyslyšeny moje prosby u vedení a dostal jsem ke stojanu pěkný tatami, takže s tim můžu náramně třískat :)
Viking press na stroji pro lýtka vestoje :
- 8x45, 5x50, 5x65 - a konec, nechal jsem se unés u toho powercleanu, takže energie už nebyla pomálu ani na rozvázání bot
Strečing :
?? x Lower Body Flexibility (Coach Pendlay)
?? x Upper Body Stretches - Snatch positions (Coach Pendlay)
+ hamstringy, řiť, kvadricepsy
Video: bohužel mam natočený jenom dřepy, i když by to chtělo spíš to přemístění, ale jako vždy sem si chytře nenabil foťák
Strečing :
3x60-90s Lower Body Flexibility (Coach Pendlay)
4 x Upper Body Stretches - Snatch positions (Coach Pendlay)
+ statický strečink - výdrž v poloze 60 a víc sec
Dřep :
- 10x45, 5x75, 3x95 || 2*1~75%: 1x117.5, 1x117.5 || 2*1~85% 1x132.5, 1x132.5 || 4*3~90%: 3x140, 3x140, 3x140, 3x140 - první dvě série bez opasku
CG benchpress :
- 10x15, 5x45, 3x65 || 2*1~75%: 1x87.5, 1x87.5 || 2*1~85% 1x97.5, 1x97.5; || 4*3~90%: 3x102.5 - PR , 3x102.5, 3x102.5, 3x102.5 - na krev, 2.5x102.5 - MISSED ... nó moc pěkný, už jsem prostě neměl sílu to vytlačit ... poslední sérii sem si zrovna natáčel, tak jsem z toho missu zkusil při stříhání udělal cartoon :)
- dostal jsem chuť trochu napumpovat prsa, který sem necvičil už ani nepamatuju, tak se trénink trochu protáhnul, ale bavilo mi to :)
Strečing :
+ statický strečink - výdrž v poloze 30-45 sec
Video: dřepy a missnutej cg benchpress cartoon style
Plavání - prsa :
- 20 min ~ 12 bazénů ~ 600 m > ∅ rychlost: 1,8 km/h
+ výřivka 2 * 10 min
Nic prijemnyho Zakladem v tomhle pripade je "chran si svoje koule! "
Z toho čiší zkušenosti taky mi to při posouvání směrem na nohy napadlo, tak sem to pak radši zvednul :D
Jinak jsem si prostě řek že to dam, ale ruce už nechtěly :)
Warm-Up :
- 10 min. eliptical, brzda 7
- statický strečink, výdrž v poloze 2-5 sec
- vystrčování zadku vestoje před zrcadlem (nácvik aktivace hamstringu a rite, nácvik polohy zad pro MT)
Mrtvý tah :
- 12x45, 8x75, 5x105, 2*1~70%: 1x135, 1x135 || 2*1~80% 1x155, 1x155; || 5*3~85%: 3x165, 3x165, 3x165, 3x165, 3x165 - do 135 (včetně) zámkem přes palec, 155 normální úchop, 165 střídavým (mixed grip) úchopem, vše bez opasku ... první sérii jsem zkusil ještě normálním úchopem, první opak. v pohodě, ale u druhýho mi selhává úchop na levej ruce ... musim ten úchop nějak zlepšit, protože ten střídavej nemam rád ... zajímavý ale je, že když použiju mixed grip, ale levou necham klasicky, tak to udržim bez problémů, přitom by to teoreticky mělo bejt na tu ruku stejný ... nebo ne? ... jinak pocitově docela lehký, poslední dvě série trochu těžší ... jinak dneska jsem poprvý vyzkoušel tekutý magnésium a musim říct, že je to úplná paráda, na 2 namatlání to vydrželo všechny MT série, ruce vůbec neklouzaly, nic z toho nepadá, takže se zadělá jenom to, čeho se dotknu ...
Hyperextenze :
- 12x, 12x, 12x
Janda sit-ups
- 3 x max
Nadhoz : nácvik
- ?? x osa - jenom rozfázovaný nácviky, únava z MT se projevila a už sem byl vyřízenej, tak jenom s prázdnou osou aby se neřeklo
Strečing :
+ statický strečink - výdrž v poloze 30-45 sec
- Video: dneska sem natočil lehčí série a pak 1, 3 a 5tou sérii MT se 165 ... jinak teď už nebudu házet videa MT tak často, protože mi to zdržuje to stříhat, natáčet si to budu asi dál, pro svou vlastní kontrolu a sem to hodim, když dojde třeba k výraznýmu zlepšení techniky, takhle to stejně nemá moc smysl, když je MT vesměs pořád stejná :-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru