Nic moc. Když seš dole, máš osu tyče daleko před špičkama. Možná je to způsobeno tím, že máš podložený paty kotoučema (což je mimochodem pitomost - nauč se dřepovat normálně). Každopádně jsem pořád čekal, kdy spadneš na hubu.
_________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
Nic moc. Když seš dole, máš osu tyče daleko před špičkama. Možná je to způsobeno tím, že máš podložený paty kotoučema (což je mimochodem pitomost - nauč se dřepovat normálně). Každopádně jsem pořád čekal, kdy spadneš na hubu.
to bude tazke..neviem drepnut bez toho aby som zdvihol paty zo zeme. Skusim ist s osou nabuduce blizsie k spickam, som nevedel ze aj to mam sledovat.
to bude tazke..neviem drepnut bez toho aby som zdvihol paty zo zeme. Skusim ist s osou nabuduce blizsie k spickam, som nevedel ze aj to mam sledovat.
To se spravi casem ty spicky, taky jsem to nedokazal a slo to samo
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
to bude tazke..neviem drepnut bez toho aby som zdvihol paty zo zeme.
Nikdy jsi nepřemýšlel, proč ti to nejde? Protože máš blbou techniku. Když si dáš kotouče pod paty, nic tím nevyřešíš. Vem si prázdnou osou a zkoušej. Stanov si pevnej bod na zdi před tebou a na ten se celou dobu dívej, pomůže ti to fixovat polohu trupu. Přijde mi, že se občas díváš dolů, hrbíš se a mírně zakulacuješ páteř v oblasti beder. Zkus zpevnit trup a držet ho ve stejné pozici - vypnutý hrudník, pevný střed těla, nitrobřišní tlak, bla bla bla. Taky zkus víc vystrkovat prdel, mohlo by ti to pomoci s těma patama.
_________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
Mě na zvedání pat pomohl strečink před cvikem, tzn. pořádně se protáhnout, prokrvit svaly a pak teprve dřepovat, to samé mrtvola a v podstatě každý cvik
Proč by to měla být pitomost? Já taky dřepuju s podloženýma patama. Vyšší lidi s tim maj větší problémy a já bych se tam bez podložek neposkládal. Navíc dřepařský boty maj taky podpatek ... a je jedno, jestli si dáš malý kotoučky nebo máš pořádnej podpatek
Proč by to měla být pitomost? Já taky dřepuju s podloženýma patama. Vyšší lidi s tim maj větší problémy a já bych se tam bez podložek neposkládal. Navíc dřepařský boty maj taky podpatek ... a je jedno, jestli si dáš malý kotoučky nebo máš pořádnej podpatek
Měřím 196cm a problémy s tím nemám
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Měřím 196cm a problémy s tím nemám
Tak si je to individualni, ja tak takdy drepuju a neverim ze bych mel vetsi nohy bez podlozky. I plno zkusenych kulturistu tak cvici.
ad. podlozky - je to hloupost. Zadna podlozka ti neumozni jet hluboky drepy ani kdyby to posvetil sam jezis. proste a jednoduse si zacni protahovat lytkove svaly a zvysuj pruznost kotniku
Tak se to nauc Nesmis to chodit tolik do spicek, presun teziste vic na paty. Docela dobra pomucka jsou box drepy, ty te nauci pekne si sedat dozadu.
To sa lahko napise ale rad by som videl niekoho komu sa podarilo zvysit pohyblivost clenkov do takej miery ze zrazu mohol drepnut s patami na zemi..Dufam ze sa taky najde :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru