|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 20, 2010 11:36 am Předmět: Re: krev z nosu |
|
|
| Jmartin napsal: | | pěknej večír vynšuju....stalo se vám, že by se někdy samovolně spouštěla po kreatinu krev z nosu?? jedná se o CEE od Vitalmaxu diky |
Kdysi jsem tohle zažil. Značku už netuším, přisuzoval jsem to vysokému tlaku kvůli rychlému přibrání a zavodnění.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Kublejz

|
Zaslal: st říjen 20, 2010 2:43 pm Předmět: |
|
|
Kreatin na mě nijak extra nezafungoval , síla žádná , jenom jsem nabral solidních 6kg vody ... =D
|
|
| nahoru |
|
 |
Houdys

|
Zaslal: st říjen 20, 2010 7:52 pm Předmět: |
|
|
já bral CEE od Vitalmaxu a nic mi z nosu neteklo. Chyba bude asi u tebe, zkusil bych zajít k doktorovi
|
|
| nahoru |
|
 |
Stronger
|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 11:46 pm Předmět: |
|
|
Zdravim mám doma Creatin Monohydrate a Cretain Etyhl Ester Malate.Chtěl bych se zeptat jestli by byli lepší výsledky ,kdybych braj oboje najednou ,nebo by to byli vyhozené peníze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá říjen 22, 2010 1:29 am Předmět: |
|
|
nebyly, ber jen jedno _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: so říjen 23, 2010 12:38 pm Předmět: |
|
|
| Stronger napsal: | | Zdravim mám doma Creatin Monohydrate a Cretain Etyhl Ester Malate.Chtěl bych se zeptat jestli by byli lepší výsledky ,kdybych braj oboje najednou ,nebo by to byli vyhozené peníze. |
Dávej Creatine Monohydrate ve vysokých dávkách 20-25g a výsledky uvidíš, radši jeden a po řádně než dva a zbytečně.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: so říjen 23, 2010 1:26 pm Předmět: |
|
|
Uz sme to rozoberali. Mozes brat aj 40g denne a vysledky nemusia byt ziadne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Stronger
|
Zaslal: so říjen 23, 2010 3:50 pm Předmět: |
|
|
| jiri.moravicek napsal: | | Stronger napsal: | | Zdravim mám doma Creatin Monohydrate a Cretain Etyhl Ester Malate.Chtěl bych se zeptat jestli by byli lepší výsledky ,kdybych braj oboje najednou ,nebo by to byli vyhozené peníze. |
Dávej Creatine Monohydrate ve vysokých dávkách 20-25g a výsledky uvidíš, radši jeden a po řádně než dva a zbytečně. |
Sem premyslel ze tak 5g na 20 kg coz je asi 25g v udrzovaci a prvni tyden tak 50-60g a jeste premyslim jestli k tomu nepridat HMB.
|
|
| nahoru |
|
 |
elderdrak
|
Zaslal: so říjen 23, 2010 4:27 pm Předmět: |
|
|
| Stronger napsal: | | jiri.moravicek napsal: | | Stronger napsal: | | Zdravim mám doma Creatin Monohydrate a Cretain Etyhl Ester Malate.Chtěl bych se zeptat jestli by byli lepší výsledky ,kdybych braj oboje najednou ,nebo by to byli vyhozené peníze. |
Dávej Creatine Monohydrate ve vysokých dávkách 20-25g a výsledky uvidíš, radši jeden a po řádně než dva a zbytečně. |
Sem premyslel ze tak 5g na 20 kg coz je asi 25g v udrzovaci a prvni tyden tak 50-60g a jeste premyslim jestli k tomu nepridat HMB. |
Tak monohyrát je určitě správná volba pokud s kreatinem začínáš, ale to dávkování se mi zdá přehnaný, spíš bych dal na týden 30g a potom 20g, a to z důvodu že tělo pojme a poté si udžuje pouze omezené množství kreatinu.
Jinak co se týká CEE malátu, narazil sem nedávno na toto:
http://www.body-zone.cz/c-Kreatin-srovnani-typu-104
Doufám že te někdo nesmaže jako reklamu nebo tak něco, z toho výplívá že by měl být CEE malát nej. Tak by mě zajímalo jaký na to máte názor, nebo jakou máte zkušenost
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 23, 2010 4:30 pm Předmět: |
|
|
Coze 50-60g kreatinu? I v nasycovaci fazi staci uplne bohate 20-25g a v udrzovaci cca 10g a funguje to krasne. Vic telo stejne neumi vyuzit, takze si nemysli, ze cim vice toho das, tim lepe. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Beast34
|
Zaslal: so říjen 23, 2010 5:21 pm Předmět: |
|
|
presne ako pise Draper.. teda aspon v mojom pripade to funguje... 20g som siel nasycovaciu a teraz davam 10g udrziavaciu... a davam jednorazovo 10g nie ako ked som mal prvy kreatin som to daval po 5g... mozem povedat ze aspon u mna je to takto lepsie (po 10g)
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuck_69

|
Zaslal: so říjen 23, 2010 6:33 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,chtěl bych si koupit Kre-Alkalyn ,ale mám problém na Ronie obchodě, jsou Kre-Alkalyny 3 druhy,z toho 2 se jmenují uplně stejně,jen mají jinou barvu krabičky :)
Jaký je v tom rozdíl??? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Houdys

|
|
| nahoru |
|
 |
Stronger
|
Zaslal: so říjen 23, 2010 8:01 pm Předmět: |
|
|
| elderdrak napsal: | | Stronger napsal: | | jiri.moravicek napsal: | | Stronger napsal: | | Zdravim mám doma Creatin Monohydrate a Cretain Etyhl Ester Malate.Chtěl bych se zeptat jestli by byli lepší výsledky ,kdybych braj oboje najednou ,nebo by to byli vyhozené peníze. |
Sem premyslel ze tak 5g na 20 kg coz je asi 25g v udrzovaci a prvni tyden tak 50-60g a jeste premyslim jestli k tomu nepridat HMB. |
Tak monohyrát je určitě správná volba pokud s kreatinem začínáš, ale to dávkování se mi zdá přehnaný, spíš bych dal na týden 30g a potom 20g, a to z důvodu že tělo pojme a poté si udžuje pouze omezené množství kreatinu.
Jinak co se týká CEE malátu, narazil sem nedávno na toto:
http://www.body-zone.cz/c-Kreatin-srovnani-typu-104
Doufám že te někdo nesmaže jako reklamu nebo tak něco, z toho výplívá že by měl být CEE malát nej. Tak by mě zajímalo jaký na to máte názor, nebo jakou máte zkušenost |
Sem už bral monohydrat ten je v poho vysledky byli vzdycky sice pak už nejsou takový jak když to bereš poprvý ,ale sem četl na netu někde že se dá davkovat monohydrat 5g na 20kg tak sem myslel ze bych dal v prvni fazi tech 60g ale na druhou stranu to je blbost tělo si stejne veme jen něco.Tak ja zacnu v prvni fazi na tech 30g a pak tech 25g a je lepsi ty davky dělit na vic nebo davat třeba jen 2 před a po treningu.Jinak se bral CEE a výsledky žadny. (teda u mě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuck_69

|
Zaslal: so říjen 23, 2010 9:05 pm Předmět: Re: Kre-Alkyn |
|
|
| Houdys napsal: | všechny jsou naprosto stejné |
takže můžu vzít ten nejlacinější,jo? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|