|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
riker

|
Zaslal: st říjen 20, 2010 4:42 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | sere me, ze uz skoro 14 dni zeru, jak v tom nejbrutalnejsi objemu a neumim to zastavit, pritom jsem byl za celou dobu ve fitku jen jednou |
takovou chut k jidlu bych chtel mit. Ja se do jidla musim nutit i v diete...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: st říjen 20, 2010 6:51 pm Předmět: |
|
|
Neznasam vsetko a vsetkych,keby som mal atomovku vyhubim ludstvo _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st říjen 20, 2010 10:57 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | Draper napsal: | sere me, ze uz skoro 14 dni zeru, jak v tom nejbrutalnejsi objemu a neumim to zastavit, pritom jsem byl za celou dobu ve fitku jen jednou |
takovou chut k jidlu bych chtel mit . Ja se do jidla musim nutit i v diete...
|
to nechtěj...jak se říká všeho moc škodí, a žravost je taky na hovno..
nejvíc mi vadí když se něčím cpu, už nemůžu, ale furt se láduju dál protože mi to chutná
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st říjen 20, 2010 11:11 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | riker napsal: | | Draper napsal: | sere me, ze uz skoro 14 dni zeru, jak v tom nejbrutalnejsi objemu a neumim to zastavit, pritom jsem byl za celou dobu ve fitku jen jednou |
takovou chut k jidlu bych chtel mit . Ja se do jidla musim nutit i v diete...
|
to nechtěj...jak se říká všeho moc škodí, a žravost je taky na hovno..
nejvíc mi vadí když se něčím cpu, už nemůžu, ale furt se láduju dál protože mi to chutná |
to je muj problem....muzu se citit sebevice plnej a stejne porad zeru. Klidne vydrzim cely den hladovet, pokud nemam k jidlu pristup nebo na nej cas, ale jakmile zacnu jist, tak neumim prestat (viz. treba prave ted a poslednich 14 dni ) a cim vic toho snim, tim je ma rozezranost vetsi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 23, 2010 2:09 pm Předmět: |
|
|
Po 14 dnech necviceni a velkovykrmovani uz nemam na brichu jedinou viditelnou cihlicku _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so říjen 23, 2010 3:33 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Po 14 dnech necviceni a velkovykrmovani uz nemam na brichu jedinou viditelnou cihlicku |
Grats XD JA su na tom podobne. To ceho sem se po diete bal se trosku vyplnilo. Sice kolem pasu nemam o moc cm vic, je to zhruba stejen, ale viditelne mne pribyl tuk v oblasti bricha a zadku, coz je zajimave, jaktoze se nezvetsil aji obvod pasu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 23, 2010 3:39 pm Předmět: |
|
|
Tim merenim pasu bych se osobne moc neridil, zalezi i na tom, jak ses nafouklej, kolik toho mas ve strevech atd....
Jinak ja uz mam kolem pasu taky peknej prsten a ten uz jsem dlouho nemel, na pasku jsem se posunul o 1-2 dirky a zase se mne jako vzdy nafoukla hlava  14 dni bez treninku na cca 1000g sachru a radeji ani nevim kolik bilkovin se nejak projevit musi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so říjen 23, 2010 3:55 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Tim merenim pasu bych se osobne moc neridil, zalezi i na tom, jak ses nafouklej, kolik toho mas ve strevech atd....
Jinak ja uz mam kolem pasu taky peknej prsten a ten uz jsem dlouho nemel, na pasku jsem se posunul o 1-2 dirky a zase se mne jako vzdy nafoukla hlava 14 dni bez treninku na cca 1000g sachru a radeji ani nevim kolik bilkovin se nejak projevit musi |
Ja jsem si ho metrem nemeril, prave jsem to meril podle opasku, ze jsem se ani o jednu dirku neposunul.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne říjen 24, 2010 12:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne říjen 24, 2010 12:31 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Draper zamknul log
To už tu nemám co číst |
Za dva měsíce tu bude nový log "spalujeme tuky s "Draperem"
Současná váha 142 kg ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne říjen 24, 2010 1:58 pm Předmět: |
|
|
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|