Poznámka:
No, tak dnes to byl dost náročný trening, hlavně večer ten Sparťan, bolel mě celý vrch těla.
Pokračujem....
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
+ nácvik obyč. přihrávek malá vzdálenost
+ nácvik obyč. přihrávek větší vzdálenost
+ přihrávky do kolečka neustálý běh
+ přihrávky: sprint kolmo k rozehrávači, otočka (obránce stínuje), sprint a přihrávka do běhu
+ přihrávky: sprint, klepnutí na jednoho ze dvou hráčů -> přihrávka na třetího a klepnutý se snaží uvolnit pro příjem míče, druhý ho brání
+ dali jsme "kužele (6)"na zem -> na začátku přihrávka dozadu, pak slamom co nejrychleji, klik, sprint rovně a přihrávka do běhu
+ kužele do "Z" -> oběhnutí všech dokolečka, na konci sprint a rychlá nahrávka kratší vzdálenost
+ sprint rovně, otočka u hráče -> přeskok hráče (klečel) a ihned po dopadu na zem přihrávka
+ sprint rovně cca 30m -> přihrávka do běhu
+ přešlapávat na zemi, otočka, přešlap, otočka, přešlap, otočka, klik, výběh -> po 5m přetlačování s obráncem
+ běhací drill: rychlé změny pohybu -> 3 běhali, jeden křičel náhodné směry (dopředu, dozadu, doleva, doprava), nakonec klik a rychlý výběh ze země
+ přihrávky nad sebe = výskoky pro chycení míče
+ na konec házení si
- výklus 400m s házením
Poznámka:
Dnes jsme byli 4, a šlo to pěkně. Mít výstroj, tak už bychom do sebe mohli jít tvrdě, ale bez ní radši ne, už tak mám spálený kolena a lokty .
KRUHÁK DOMA
- úplně jsem zapoměl, že mám objednaný kino, nechtěl jsem to rušit, tak jsem tedy šel na Inception, po kině (21:30) sem si dal doma kruhák.
4-5x
15x MT s bednou s nářadím
15x klik
15x dřep s bednou s nářadím
12x zkracovačky
40s plank
10x + 10x výpady
- vše na 1 zátah bez pauzy
Poznámka:
Trocha improvizace, ale musel jsem, zpocenej jsem byl to teda joo .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Starty z poloh: pořádně jsem si dával na držku jak to klouzalo
- co nejrychleji + akcelerace, vše na tlesknutí
poloha na břiše A: 2x20m + 20m doběh
poloha na břiše B: 2x20m + 20m doběh
poloha na zádech A: 2x20m + 20m doběh
poloha na zádech B: 2x20m + 20m doběh
poloha turecký sed A: 2x20m + 20m doběh
poloha turecký sed B: 2x20m + 20m doběh
Na konec: Výpady + žabáci: 2x30m + 2x30m
- výklus
POSILOVNA
Dřepy: na konci těžký, ale dobrý
40kg - 20x, 18x, 16x, 14x, 12x, 10x, 12x, 14x, 16x, 18x, 20x
Shyby:
5x 5x 5x 5x 4x
Kliky s nohou nahoře: místo tlaků JČ, protože bylo obsazeno
8x + 8x
6x + 6x
3x (4x + 4x)
Veslování: precizně na techniku
10x 10x 8x 8x 8x
Zkracovačky na míči:
4x12
Poznámka:
Celý trening startů/úseků probíhal na trávě, aby si trochu holeně a kolena odpočinuly .
Ty dřepy byly suprový, daleko těžší jak běžná pyramida se zvětšováním váhy.
7x kombinované skoky na tribuně
5x P noha + 5x L noha skoky nahoru na tribuně
3x12 skokové výpady
3x8 skokové výpady do výšky
10x skok do dálky snožmo (minule sme měřili, a zhruba 250cm )
4x5 ze dřepu výskok do výšky
3x10 P + 3x10 L boční vykročení na lavičce
6x (3x výskok do výšky + 1x žabák do dálky)
4x20 skippingové rychlostní poskoky - o 30cm vyšší jak minule
3x10 P + 3x10 L boční vykročení na lavičce
4x12 výskoky na tyč - dotknutí prstama
Kotníčky:
20x na každou
20x levá levá pravá pravá
20x snožmo
20x snožmo pozadu
20x dyn. poskoky
+ nácvik obyč. přihrávek malá vzdálenost
+ nácvik obyč. přihrávek větší vzdálenost (už jsem asi zjistil techniku, šlo mi to)
+ přihrávky do kolečka neustálý běh
+ přihrávky: sprint kolmo k rozehrávači, otočka, sprint a přihrávka do běhu
+ sprint rovně cca 40m -> přihrávka do běhu
+ přihrávky: za sebou, první nahraje druhému, druhý udělá 5 přešlapů a háže pass
+ přihrávky: sprint k rozehrávači, přihrávka, otočka, kolmo sprint a přihrávka do běhu
+ přihrávky nad sebe = výskoky pro chycení míče
+ na konec házení si
- výklus 400m s házením a závěrečným podařeným passem
Poznámka: HELL WEEK COMPLETED
Pocity: Pondělí/úterý rozbitost, středa těžká, čtvrtek ok, pátek už přicházela únava nohou, sobota krása - hlavně úseky, a neděle běhání už bylo bez síly.
Nejvíc dostaly zabrat nohy, protože jsem je jel každý den, a pak ramena - hlavně z toho házení a cviků v posilce.
Závěr: bolest v krku, rýma, horečka -> proč? Protože jsem jeden den běhal venku v triku v dešti, a druhý jakbysmet, akorát jsem měl dlouhý rukáv, ale bez bundy samozřejmě. Takže teď si dám asi 2 dny volno. Snad tohle někoho inspirovalo, čus!
- poslední dny jsem si ještě zařizoval školu (byt, dopravu, slevy, kartičky..), sháněl info atp. Navíc jsem byl nemocnej takže jsem nešel ani cvičit, jen dnes jsme byli na 3 hod venku , projeli sme toho dost + nový cvičení.
V pondělí je schůzka klubu, nevím jestli to stihnu, ale nevidím to moc reálně, takže nám asi info zašlou přes email - kolik to bude stát, kdy a kde treningy, co s sebou, plány na rok 2011 atd...
Jestli vše vyjde tak jak má (nevyjde ), tak bych chodil 2x týdně ještě s kámošem (viz. moje video), který by dojížděl do PHY, na oficiální treningy amerického fotbalu klubu BlackHawks. Tak držte palce ať se vše povede, opravdu jsme natěšeni, čus!!
Pro zasmání: Quarterback je jako erekce v bordelu. Jsi dobrý jenom tak, jako je tvoje ochrana
Tak tohle bych chtěl taky někdy zažít:
Takze te muzu za nejakou dobu cekat na treninku Crossfitu?
Určitě se tam někdy podívám , ale zásadní bude pro mě to kolik ten fotbal bude stát, jestli to bude v pohodě nebo nějaká pálka..to se dozvím zítra/pozítří.
Aktuální situace: jsem v Praze, mám tu na měsíc byt /u kámoše/, takže cvičit jsem zatím nebyl, ale chci se po těch posilkách, co jste mi radili, podívat. Email od BlackHawks zatím žádný, ale čekáám . Tak čus
už jsem tu zhruba měsíc nic nenapsal a zatím ani neplánuju v tom pokračovat.
Trenuju pořád , ale zatím to není tak intensivní jako dřív, ale až se pořádně usadím, zvyknu si a najdu tu pravou posilku a terén na běhání, zase se do toho pustím na 100%. Forum pročítám pořád.
Ohledně toho am. fotbalu, jsem ročník 91 takže už bych šel do seniorů, ale já spíš počítal se stejně starýma juniorama. Navíc kamarád (ten z videí) chce příští rok přestoupit na školu v Praze, takže to asi odložím a pak bychom do toho šli spolu.
Uvažoval jsem také o vzpírání , rád bych si to chtěl vyzkoušet jak by mi to šlo a jaké to doopravdy je, takže až bude čas, přijdu se do klubu podívat.
Rád bych si také udělal trenerskou licenci , stojí to ale hodně peněz a teď na tom nejsme zrovna nejlépe (škola, splátky auto..).
Tady je nejnovější video plyometrických kliků , bohužel ve špatné kvalitě (byla to poslední serie, není to už tak dynamické), tak se podívejte:
Tak se mějte fajn PS1: kdyby měl někdo fotografie/videa ze svých treningů a chtěl by vytvořit pěkné treningové video, napište mi a můžem se nějak dohodnout (samoz. za menší finanční obnos)
PS2: kdyby znal/měl někdo nějakou brigádu v Praze (sklad apod. - žádné prodávání sra*ek na ulici, chození po bytech a nabízení služeb), případně i něco přes počítače/internet (umím např. webdesign, tvorbu videí...) napište, díky .
On to nebyl sen, ale určitě si to chci někdy zkusit, to se neboj
Tak jen sem přidám můj včerejší trening na stadionu večer v 20:00. Zima teda byla, což o to, ale vzal jsem si sebou i takovou mini-masku přes pusu, ale nakonec se to přes ní nedalo udýchat, tak jsem ji odložil a radši do sebe vpouštěl ten studený vzduch .
Trening
rozklus, protažení
100m sprint , 100m klus, 100m sprint , 100 klus, 100m sprint , 100m klus, 100m sprint , 100m klus, 100m sprint ,
100m klus, 100m sprint , 100m klus, 100m sprint , 100m klus, 100m sprint , 100m klus, 100m sprint , 100m klus, 100m sprint
- vše bez pauzy
Po tom menší kruhák několik cyklů v podobě: Skoky do výšky / kliky / skokové výpady
výklus, a doma horkou sprchu .
Mějte se!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru