|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
marian.kopr
|
Zaslal: ne srpen 29, 2010 6:54 pm Předmět: Re: mesomorph |
|
|
| crazytea napsal: | MESOMORPH- má někdo nejaké zkušenosti s tímto predtreninkovým suplementem..??
z toho vyplývá otázka..byl nekdy v nabídce na ronnie?
dík |
Vím že to je na svet kulturistiky, ale není to nic extra klasickej nitrix nebo NO, jedině tak :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jiri.moravicek
|
Zaslal: pá září 03, 2010 10:24 am Předmět: |
|
|
| marian.kopr napsal: | | bigflex napsal: | | Lougi napsal: | dle mejch zkušeností mi jako jediný pěkně zabírá ALTERED STATE ( ale EU ho snad ted nějak omezila či co)..
po tom strašně super XPandu se neděje nic, jo děje.. vlastně jediný co, pumpuje je žaludek a to zaručeně rychle |
Taky jsem zkusil Xpand, nějak sem se po tom osypal, nejlíp mi fungoval Nitric Oxide, ten si myslí že šlape dobře. |
tak nitric oxide jsme taky zkoušel a taky spokojenost |
souhlas s nitrix oxid ještě kombinovaný s tribulem
|
|
| nahoru |
|
 |
bigflex
|
Zaslal: ne září 05, 2010 2:50 pm Předmět: |
|
|
| jiri.moravicek napsal: | | marian.kopr napsal: | | bigflex napsal: | | Lougi napsal: | dle mejch zkušeností mi jako jediný pěkně zabírá ALTERED STATE ( ale EU ho snad ted nějak omezila či co)..
po tom strašně super XPandu se neděje nic, jo děje.. vlastně jediný co, pumpuje je žaludek a to zaručeně rychle |
Taky jsem zkusil Xpand, nějak sem se po tom osypal, nejlíp mi fungoval Nitric Oxide, ten si myslí že šlape dobře. |
souhlas s nitrix oxid ještě kombinovaný s tribulem |
Taky jsem zkoušel s tribulusem a nevím, zas takový efekt sem na testosteronu nepoznla, spíš sem dával ZMA
|
|
| nahoru |
|
 |
marian.kopr
|
Zaslal: st září 08, 2010 5:36 am Předmět: |
|
|
| bigflex napsal: | | jiri.moravicek napsal: | | marian.kopr napsal: | | bigflex napsal: | | Lougi napsal: | dle mejch zkušeností mi jako jediný pěkně zabírá ALTERED STATE ( ale EU ho snad ted nějak omezila či co)..
Taky jsem zkoušel s tribulusem a nevím, zas takový efekt sem na testosteronu nepoznla, spíš sem dával ZMA |
ZMA jsmem taky zkoušel a podle mě to má vliv hlavně na testosteron, stála mi hůlka vždycky celou noc
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: čt září 09, 2010 2:52 pm Předmět: |
|
|
| marian.kopr napsal: | | bigflex napsal: | | jiri.moravicek napsal: | | marian.kopr napsal: | | bigflex napsal: | | Lougi napsal: | dle mejch zkušeností mi jako jediný pěkně zabírá ALTERED STATE ( ale EU ho snad ted nějak omezila či co)..
Taky jsem zkoušel s tribulusem a nevím, zas takový efekt sem na testosteronu nepoznla, spíš sem dával ZMA |
ZMA jsmem taky zkoušel a podle mě to má vliv hlavně na testosteron, stála mi hůlka vždycky celou noc |
No musím to s tím tribulem taky zkusit
|
|
| nahoru |
|
 |
marian.kopr
|
Zaslal: út září 14, 2010 2:44 pm Předmět: |
|
|
| jiri.moravicek napsal: | | marian.kopr napsal: | | bigflex napsal: | | jiri.moravicek napsal: | | marian.kopr napsal: | | bigflex napsal: | | Lougi napsal: | dle mejch zkušeností mi jako jediný pěkně zabírá ALTERED STATE ( ale EU ho snad ted nějak omezila či co)..
ZMA jsmem taky zkoušel a podle mě to má vliv hlavně na testosteron, stála mi hůlka vždycky celou noc |
No musím to s tím tribulem taky zkusit |
zkus určitě, dával jsem Tribumax
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: út září 14, 2010 4:12 pm Předmět: |
|
|
| marian.kopr napsal: | | jiri.moravicek napsal: | | marian.kopr napsal: | | bigflex napsal: | | jiri.moravicek napsal: | | marian.kopr napsal: | | bigflex napsal: | | Lougi napsal: | dle mejch zkušeností mi jako jediný pěkně zabírá ALTERED STATE ( ale EU ho snad ted nějak omezila či co)..
No musím to s tím tribulem taky zkusit |
zkus určitě, dával jsem Tribumax |
|
|
| nahoru |
|
 |
Kašty
|
Zaslal: pá říjen 01, 2010 12:05 pm Předmět: NITRIX |
|
|
Potreboval bych poradit co je nejlepsi pouzivat spolecne s nitrixem 360 _________________ Kašty
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá říjen 01, 2010 2:46 pm Předmět: |
|
|
Podle financi, bsn ma neco na svych strankach
|
|
| nahoru |
|
 |
Dismember

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 11:52 am Předmět: více produktů |
|
|
zdravičko,
nevim kam to hodit, tak to dávam sem. Snad me s tim nevyhodíte.
Pořídil jsem ted něco málo víc než obvykle a zajímal by mě váš názor na dobu a čas dávkování jednotlivých suplementů.
- Mám samozřejmě kvalitní denní i noční protein.
- dále 120 g HMB,
- 500 g AAKG
- 150g karnitinu
Jak byste dané věci dávkovali a kdy?
co mojé játra? nebude jim to vadit? :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
Shane88
|
Zaslal: ne listopad 28, 2010 6:04 pm Předmět: navyk |
|
|
mate nekdo zkusenost s tim ze po poziti napoje pred cvicenim se citite skvele a par hodin po cviceni je vam na hovno a to se tahne az do doby nez znovu date napoj mel jsem superpump a na to hned navazal bullnoxem prijde mi ze telo si vypestovalo na nekterou latku v techto suplementech obsazenou navyk
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: ne listopad 28, 2010 6:29 pm Předmět: |
|
|
Slysel sem ze je to docela bezne..a i v podstate logicke..nabudis organismus a pak zakonite musi nasledovat crash..
|
|
| nahoru |
|
 |
vliborv
|
Zaslal: st leden 19, 2011 7:08 pm Předmět: Re: navyk |
|
|
| Shane88 napsal: | | mate nekdo zkusenost s tim ze po poziti napoje pred cvicenim se citite skvele a par hodin po cviceni je vam na hovno a to se tahne az do doby nez znovu date napoj mel jsem superpump a na to hned navazal bullnoxem prijde mi ze telo si vypestovalo na nekterou latku v techto suplementech obsazenou navyk |
Jako první jsem měl "NO-Xplode NT Evolution (sáčky)". Po první dávce jsem byl nabuzenej, nadupanej a kdo ví co ještě (nemoh jsem usnou). Potom jsem si koupil "NE2" a potom "Bullnox" který na mne působil podobně jako NO-Xplode. Vždy po nějakém čase to prvotní nabuzení se přestalo dostavovat - tělo si asi zvyklo. Po cvičení se asi každej cítí ne moc dobře, protože podpůrný prostředky jsou ty tam. Cvičím večer a potom dávám amino, protein na noc a jdu spát, takže potom spím jako mimino.
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: st leden 19, 2011 7:26 pm Předmět: |
|
|
ja sem po fitku nabitej energii..
|
|
| nahoru |
|
 |
FritzH
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 11:23 pm Předmět: |
|
|
co řikáte na tyto stránky? www.***.cz pak konkrétně na výrobky které tam nabízejí- creatin, testosterol, biosterol
--
předně to, že je to porušení pravidel fóra
a potom i to, že se to tu jako nesmysl už řešilo
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|