|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ernandes

|
Zaslal: ne listopad 14, 2010 11:31 am Předmět: |
|
|
13.11.2010
Kraul: 20x50m
pozn: Tempo furt stejný, zhruba těch 60sec na 50m
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ernandes

|
Zaslal: po listopad 15, 2010 10:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: po listopad 15, 2010 10:39 pm Předmět: |
|
|
15.11.2010
Protažení: 45min
pozn: Už sem zapoměl jakej je to krasnej pocit se pořadně protahnout. Zase to začnu pravidelně zařazovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 5:45 pm Předmět: |
|
|
16.11.2010
Protažení: 40min
pozn: Střihnul sem tam Suzukiho střečing jako dřív
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: st listopad 17, 2010 5:04 pm Předmět: |
|
|
17.11.2010
Kraul: 20x50m
pozn: dnes plavani pod vedením tatíka kterej dřiv zavodně plaval. Vysvětlil mi několik věci opravil pár mých chyb. Aktualně dal 50m asi za 43sec.
Což by mi u příjmaček vyneslo 7 bodů z deseti což mi samozřejmě nestačí takže budu makat jak hajzl
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: st listopad 17, 2010 5:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: st listopad 17, 2010 8:12 pm Předmět: |
|
|
Takze to je na FSPS? MOhl bys napsat co tam chteji v tech prijimackach?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: st listopad 17, 2010 8:17 pm Předmět: |
|
|
Je to na Masarně ve fakultě sportovních studii.
CHcou tam TSPčeka (percentila se dělí 3 a z toho se vypočitaj body, max 30bodů)
Jacikuv celomotorycký test (max 10bodů)
Běh 100 a 1500m (max 10bodů)
Plavani 100m (Max 10bodů)
Když se na to člověk koukne tak to nevypadá vubec těžce problem je ovšem že otviraj cca 25volných míst ke studiu a minulí rok bylo cca 500 zajemců o studium.
edit: A třeba na plavani je za 10bodů čas pod 1:05 což je kurva, kurva dobrej čas.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st listopad 17, 2010 9:02 pm Předmět: |
|
|
U mě byl běh 60m, a myslím že i teď bude 60. Abych se pochlubil tak jsem tam měl nejlepší čas ze všech a lepší než nejnižší hranice limitu _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: st listopad 17, 2010 9:05 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | U mě byl běh 60m, a myslím že i teď bude 60. Abych se pochlubil tak jsem tam měl nejlepší čas ze všech a lepší než nejnižší hranice limitu | kolik to prosim te bylo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st listopad 17, 2010 9:48 pm Předmět: |
|
|
| Mike Priest napsal: | | Frozz. napsal: | U mě byl běh 60m, a myslím že i teď bude 60. Abych se pochlubil tak jsem tam měl nejlepší čas ze všech a lepší než nejnižší hranice limitu | kolik to prosim te bylo? |
7.56 byla nejnižší hranice,a já měl tuším 7.40 elektronicky (a to jsem pomrdal start, jako ostatně vždy když jsou závody), ale už nebudu spamovat. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|