|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 12:04 pm Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | | Grimley napsal: | Na tomhle fóru jsem dost dlouho na to abych věděl co je Draper zač ...ale na moje poměry to obžerství bylo :D.... pak jsem zmařil ještě půl bábovky a završil to velkou jogobellou.... Ale dneska už se chci ohlídat |
Soudě podle fotky by jsi to tak měl dělat každý den... |
Ale no tak, my taky jednou budem mit 125 jako ty
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 12:11 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | grogy napsal: | | Draper napsal: | vzdycky se musim smat, kdyz tu nekdo rika, ze je rozezranej, pak napise ze snedl jednu milku a ma chut jeste na neco jineho. Vy fakt asi nevite, jak vypada rozezranost a mozna budte i radi |
tak tohle bychnetvrdil sice asi fakt žereš hodně, ale nejseš sám |
Ja si v tomhle verim na 100% a troufam si tvrdit, ze kdyby byla soutez ve zrani, tak mne nikdo z vas tady neporazi, protoze mam bezedny zaludek a neznam pocit plnosti a pokud ano, tak trva tak maimalne do 10 minut |
Hlásím se do soutěže...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 12:12 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | Kdysi tady Draper zveřejnil seznam a množství jídel,které spořádal během pár hodin když ho chytla žravá a řeknu vám,že by s tím vystačila průměrná rodina na 3dny. A kdyby se tu pořádala soutěž ve žraní tak bych si na něj bez váhání vsadil. |
to jak jsem tu kdysi postoval, co jsem sezral, bylo jiz davno prekonano a kdyz se na to divam zpetne, tak to nebylo nic moc extra a to si vubec nedelam prdel (bohuzel) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 12:17 pm Předmět: |
|
|
v kůře to není nic neobvyklýho, ta obrovská žravka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 12:18 pm Předmět: |
|
|
| Paye napsal: | | v kůře to není nic neobvyklýho, ta obrovská žravka. |
kura nekura, ja ji mam porad _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 12:22 pm Předmět: |
|
|
Bys toho mohl využít a zúčastnit se těch soutěží kolik kdo sní víc knedlíků a tak.Aspoň je to zadarmo a něco by jsi i vyhrál.Ale škoda,že se nepořádají soutěže o to kdo sní nejvíc proteinových tyčinek to bych se přihlásil i já i když šanci na výhru bych měl minimální.To já sním 100g těstovin+200g masa a jsem plný k prasknutí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 12:28 pm Předmět: |
|
|
s knedlikama bych prohral zarucene, protoze ty jsou bleee  a mozna bych nesnedl ani jeden , ale treba do parku bych sel :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 1:01 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | prochm napsal: | Kdysi tady Draper zveřejnil seznam a množství jídel,které spořádal během pár hodin když ho chytla žravá a řeknu vám,že by s tím vystačila průměrná rodina na 3dny. A kdyby se tu pořádala soutěž ve žraní tak bych si na něj bez váhání vsadil. |
to jak jsem tu kdysi postoval, co jsem sezral, bylo jiz davno prekonano a kdyz se na to divam zpetne, tak to nebylo nic moc extra a to si vubec nedelam prdel (bohuzel) |
kde naleznu ten seznam?:) docela by mě zajímal
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 1:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 1:07 pm Předmět: |
|
|
| lookzoR napsal: | | Draper napsal: | | prochm napsal: | Kdysi tady Draper zveřejnil seznam a množství jídel,které spořádal během pár hodin když ho chytla žravá a řeknu vám,že by s tím vystačila průměrná rodina na 3dny. A kdyby se tu pořádala soutěž ve žraní tak bych si na něj bez váhání vsadil. |
to jak jsem tu kdysi postoval, co jsem sezral, bylo jiz davno prekonano a kdyz se na to divam zpetne, tak to nebylo nic moc extra a to si vubec nedelam prdel (bohuzel) |
kde naleznu ten seznam?:) docela by mě zajímal |
Myslím,že ho měl Draper v logu ale pak ho smazal.Možná,že když mu pošleš do PM zprávu a pěkně ho poprosíš Tak ti to napíše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 5:56 pm Předmět: |
|
|
V nedeli jsem odchazel z kurzu (v ostrave u sadu b. nemcove) a sel jsem pres prechod zaroven s nejakou vietnamkou ktera tlacila kocar a v nem maly dite, tak kolem dvou roku. Naproti nam sly nejaky maly cigansky decka, bylo jich kolem peti a byly jak utrzene ze retezu, furt rvaly my jsme cigani, co jsme, cigani a tak a koukali na sebe takze nevideli proti nim jde ta vietnamka takze jeden do toho kocarku vrazil a prevratil ho i s tim deckem :) A co myslite ze udelali, vubec nic, jenom se zasmali a pokracovali dal, akorat trochu zrychlili, a jeste po ni povykovali z dalky ze se ma koukat na cestu a tak..
Kdybych sebou netahal tasky tak po nic fakt skocim, decka nedecka, tohle uz je prilis na me
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 6:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 6:22 pm Předmět: |
|
|
ak to myslis vazne, tak mi ta je luto
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|