Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 241, 242, 243 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majesty

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No_pain napsal:
Grimley napsal:
Na tomhle fóru jsem dost dlouho na to abych věděl co je Draper zač ...ale na moje poměry to obžerství bylo :D.... pak jsem zmařil ještě půl bábovky a završil to velkou jogobellou.... Ale dneska už se chci ohlídat

Soudě podle fotky by jsi to tak měl dělat každý den...

Ale no tak, my taky jednou budem mit 125 jako ty
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
prochm

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdysi tady Draper zveřejnil seznam a množství jídel,které spořádal během pár hodin když ho chytla žravá a řeknu vám,že by s tím vystačila průměrná rodina na 3dny. A kdyby se tu pořádala soutěž ve žraní tak bych si na něj bez váhání vsadil.
No_pain

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
grogy napsal:
Draper napsal:
vzdycky se musim smat, kdyz tu nekdo rika, ze je rozezranej, pak napise ze snedl jednu milku a ma chut jeste na neco jineho. Vy fakt asi nevite, jak vypada rozezranost a mozna budte i radi

tak tohle bychnetvrdil sice asi fakt žereš hodně, ale nejseš sám

Ja si v tomhle verim na 100% a troufam si tvrdit, ze kdyby byla soutez ve zrani, tak mne nikdo z vas tady neporazi, protoze mam bezedny zaludek a neznam pocit plnosti a pokud ano, tak trva tak maimalne do 10 minut

Hlásím se do soutěže...
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
Kdysi tady Draper zveřejnil seznam a množství jídel,které spořádal během pár hodin když ho chytla žravá a řeknu vám,že by s tím vystačila průměrná rodina na 3dny. A kdyby se tu pořádala soutěž ve žraní tak bych si na něj bez váhání vsadil.

to jak jsem tu kdysi postoval, co jsem sezral, bylo jiz davno prekonano a kdyz se na to divam zpetne, tak to nebylo nic moc extra a to si vubec nedelam prdel (bohuzel)
Paye

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v kůře to není nic neobvyklýho, ta obrovská žravka.
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paye napsal:
v kůře to není nic neobvyklýho, ta obrovská žravka.

kura nekura, ja ji mam porad
prochm

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bys toho mohl využít a zúčastnit se těch soutěží kolik kdo sní víc knedlíků a tak.Aspoň je to zadarmo a něco by jsi i vyhrál.Ale škoda,že se nepořádají soutěže o to kdo sní nejvíc proteinových tyčinek to bych se přihlásil i já i když šanci na výhru bych měl minimální.To já sním 100g těstovin+200g masa a jsem plný k prasknutí.
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s knedlikama bych prohral zarucene, protoze ty jsou bleee a mozna bych nesnedl ani jeden , ale treba do parku bych sel :)
jari

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dal bych soutěž třeba v brambůrkách....na to se cítim
lookzoR

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
prochm napsal:

to jak jsem tu kdysi postoval, co jsem sezral, bylo jiz davno prekonano a kdyz se na to divam zpetne, tak to nebylo nic moc extra a to si vubec nedelam prdel (bohuzel)

kde naleznu ten seznam?:) docela by mě zajímal
Grimley

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No_pain napsal:
Grimley napsal:
Na tomhle fóru jsem dost dlouho na to abych věděl co je Draper zač ...ale na moje poměry to obžerství bylo :D.... pak jsem zmařil ještě půl bábovky a završil to velkou jogobellou.... Ale dneska už se chci ohlídat

Soudě podle fotky by jsi to tak měl dělat každý den...

Ač se to možná nezdá, tak jsem endomorf :D resp. ještě před dvěma roky jsem byl typickej špekoun se 179cm a 97kg .... Pak jsem se nasral a o rok později se ze mě stal typickej rachytik se 181cm a 68kg a teď jsem díky výcviku ve výškově na 182/82 ... nevím jestli z endomorfa můžu najednou sklouznout k ekto...:D ale každopádně chystám objem ...uz mám cosi ve svým logu takže kila přibudou
prochm

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lookzoR napsal:
Draper napsal:
prochm napsal:

kde naleznu ten seznam?:) docela by mě zajímal

Myslím,že ho měl Draper v logu ale pak ho smazal.Možná,že když mu pošleš do PM zprávu a pěkně ho poprosíš Tak ti to napíše.
Majesty

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V nedeli jsem odchazel z kurzu (v ostrave u sadu b. nemcove) a sel jsem pres prechod zaroven s nejakou vietnamkou ktera tlacila kocar a v nem maly dite, tak kolem dvou roku. Naproti nam sly nejaky maly cigansky decka, bylo jich kolem peti a byly jak utrzene ze retezu, furt rvaly my jsme cigani, co jsme, cigani a tak a koukali na sebe takze nevideli proti nim jde ta vietnamka takze jeden do toho kocarku vrazil a prevratil ho i s tim deckem :) A co myslite ze udelali, vubec nic, jenom se zasmali a pokracovali dal, akorat trochu zrychlili, a jeste po ni povykovali z dalky ze se ma koukat na cestu a tak..
Kdybych sebou netahal tasky tak po nic fakt skocim, decka nedecka, tohle uz je prilis na me
Paye

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rasisto
digitalm

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paye napsal:
rasisto

ak to myslis vazne, tak mi ta je luto

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 241, 242, 243 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: