|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 7:41 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | tysonek napsal: | já ti nevím, neříkám , že všechny , ale některé fotky ve mě kulantně řečeno vyvolávají nejisté až smíšené pocity |
Hlavně se toho člověk nesmí bát. Jak řekl Forrest Gump: „Život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš“ |
a to je pravda , ale tohle by se mělo prověřit
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 7:43 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | V plánu byl mechanismus, který by podobné "chronické aktualizovače" detekoval a odstranil je z výpisu top4 na hlavní stránce (protože to leze na nervy spoustě lidí). Zkusím se zeptat, jestli je to technicky proveditelné. |
po kouknutí do profilu musím konstatovat , že rychlejší bude , když se některý z pánů obětuje |
Dum sice ma, ale v silene prdeli kde ani lisky dobrou noc nedavaji.
Krom toho, zbodla by mi vsechnu cokoladu
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 7:44 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | tysonek napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | V plánu byl mechanismus, který by podobné "chronické aktualizovače" detekoval a odstranil je z výpisu top4 na hlavní stránce (protože to leze na nervy spoustě lidí). Zkusím se zeptat, jestli je to technicky proveditelné. |
po kouknutí do profilu musím konstatovat , že rychlejší bude , když se některý z pánů obětuje |
Dum sice ma, ale v silene prdeli kde ani lisky dobrou noc nedavaji.
Krom toho, zbodla by mi vsechnu cokoladu |
¨
ha sviňa vypočítavá
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 8:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 8:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 8:32 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | tysonek napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | V plánu byl mechanismus, který by podobné "chronické aktualizovače" detekoval a odstranil je z výpisu top4 na hlavní stránce (protože to leze na nervy spoustě lidí). Zkusím se zeptat, jestli je to technicky proveditelné. |
Kolik na to přidáš |
tobě ? ještě ty zaplatíš mě jakou partii jsem ti doporučila
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 8:43 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | tysonek napsal: | tobě ? ještě ty zaplatíš mě jakou partii jsem ti doporučila |
Myslím, že by mi pro tebe už moc nezbylo ... | jak to myslíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 8:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 8:49 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | tysonek napsal: | tobě ? ještě ty zaplatíš mě jakou partii jsem ti doporučila |
Myslím, že by mi pro tebe už moc nezbylo ... |
Ze zacatku bys jeste nejaky prachy mel :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 8:49 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | tysonek napsal: | | ygg napsal: | | tysonek napsal: | tobě ? ještě ty zaplatíš mě jakou partii jsem ti doporučila |
Myslím, že by mi pro tebe už moc nezbylo ... | jak to myslíš? |
Hádej |
já jsem praktik :o) nehádám , jen sbírám konkretní info
jinými slovy , no vim já jak to myslíš , u tebe člověk neví, to svět neviděl abys ohrňoval nos nad babou
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 8:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|