|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 1:20 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Stávka!!! Neuvěřitelná drzost... |
kde?co? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 2:25 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Stávka!!! Neuvěřitelná drzost... |
Drzost? Já se jim imho nedivím když jim snižují o 10% platy a sami si vepříci v korýtku platy nechávají ještě zvedat. Idiocie. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 2:33 pm Předmět: |
|
|
Frozz.: maji teply flek, jistotu platu a temer nemoznost propusteni. Je to drzost, ze stavkuji .. v soukromym by treba byli davno bez prace nebo by radsi pristoupili na docasny snizeni platu nez byt nezamestnany .. ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 2:40 pm Předmět: |
|
|
Přesně to mě taky štve. Pokud nejsou spokojeni,ať jdou klidně jinam,jak to musí dělat všichni jiní ze soukromé sféry
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 4:49 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | Frozz.: maji teply flek, jistotu platu a temer nemoznost propusteni. Je to drzost, ze stavkuji .. v soukromym by treba byli davno bez prace nebo by radsi pristoupili na docasny snizeni platu nez byt nezamestnany .. ;) | Je to naprosto nehorázná drzost! Já pořád říkám - nejlepší lék na tyhle lidi je privatizace...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 4:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 4:54 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | Frozz.: maji teply flek, jistotu platu a temer nemoznost propusteni. Je to drzost, ze stavkuji .. v soukromym by treba byli davno bez prace nebo by radsi pristoupili na docasny snizeni platu nez byt nezamestnany .. ;) | Frozz je decko co nevi ktera bije, kdyby delal u nejakyho soukromnika, tak by mektal jinak. Tam neco pipnes a letis, natoz nejaka stavka
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 4:59 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | mysH napsal: | | Frozz.: maji teply flek, jistotu platu a temer nemoznost propusteni. Je to drzost, ze stavkuji .. v soukromym by treba byli davno bez prace nebo by radsi pristoupili na docasny snizeni platu nez byt nezamestnany .. ;) | Frozz je decko co nevi ktera bije, kdyby delal u nejakyho soukromnika, tak by mektal jinak. Tam se stavka resi stylem - nelibi se ti tady? Muzes jit ... |
Decko? Z ceho tak soudis? Ze mam jiny nazor jako ty? Probud se, anonyme ;-). Já u žádnýho soukromníka neplánuju dělat, chci k PČR, a proto se mi nelíbí, že (nejenom) jim snižují platy a prasátka ve vládě si zase naplní kapsičky o pár tisíc navíc.
Me nezajima co by se delo v soukromem sektoru, nebo jak by to tam vypadalo. Bavime se o sektoru verejnem a statnim.
Jestli nedokazes diskutovat na urovni, tak nediskutuj .
edit: když já nevím která bije, tak v tom případě to neví dalších 150 tisíc lidí viď . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 5:03 pm Předmět: |
|
|
vsude se propoustelo, vsude se snizovaly platy, jen statnich zamestnancu se to nedotklo, tobe to jako pride v pohode? Ze nejakej delnik ma misto 15000 10000 a nebo rovnou prisel o flek? Jen at je skrouhnou smejdy ...
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 5:03 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | Frozz.: maji teply flek, jistotu platu a temer nemoznost propusteni. Je to drzost, ze stavkuji .. v soukromym by treba byli davno bez prace nebo by radsi pristoupili na docasny snizeni platu nez byt nezamestnany .. ;) |
Tyhle řečičky se mi líbí, stejně jim jen závidíte že jsou schopní bojovat za svůj plat a vy ostatní ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 5:05 pm Předmět: |
|
|
Jo, Frozzi a co těch milion a něco pracujících v sektoru soukromém? Ti taky podle tebe neví, která bije? :-))
Pro pobavení, tak tito lidé stávkují...
Ve státní sféře pracuje cca půl mega lidí, kde berou tu drzost myslet si, že jsou nějaké elitářská společnost, která si může ostatní normálně pracující lidi brát jako rukojmí? Nelíbí se ti něco? Zbal se a vypadni!!! Teplé místečka do konce života se ale líbí všem...
Naposledy upravil mirio dne st prosinec 08, 2010 5:07 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
|
|
ať desetinu propustí a platy se snižovat nemusí
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
|
|
| Saint-Jimmy napsal: | | digitalm napsal: | | Saint-Jimmy napsal: | Leze mi na nervy, že sem se dřív nedíval na tréninkový logy a až nedávno zjistil, že sem si v minulosti nechal radit od lidí, co nic nevážej a nic nezvedaj!!! |
to, ze momentalne maju malu vahu alebo "slabsie" vykony, neznamena, ze to tak bolo stale a ze nemaju potrebne skusenosti |
Nekomentoval jsem teď lidi, co byli někdy nadřený, ale ted už třeba necvičej nebo cvičej jen velmi omezeně. Ale spíš lidi, co NIKDY neměli ani průměrnou váhu a průměrný výkony a dělaj ze sebe neuvěřitelný chytráky a odborníky!!!! Někdo, kdo při průměrný vejšce nikdy neměl víc jak 70 kilo nemá podle mě co radit s objemem a někdo, kdo neměl při průměrný hmotnosti na zádech při dřepech metrák nemá co radit se sílou IMHO.. Ale třeba se pletu, říkám jen svůj názor v sekci "na smazání".. |
Metrák dám i já a přes 70 kilo mám, ale pochybuju že by mě kvůli tomu někdo uznal kvalifikovaným pro takovéhle rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 5:06 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | hovnival napsal: | | mysH napsal: | | Frozz.: maji teply flek, jistotu platu a temer nemoznost propusteni. Je to drzost, ze stavkuji .. v soukromym by treba byli davno bez prace nebo by radsi pristoupili na docasny snizeni platu nez byt nezamestnany .. ;) | Frozz je decko co nevi ktera bije, kdyby delal u nejakyho soukromnika, tak by mektal jinak. Tam se stavka resi stylem - nelibi se ti tady? Muzes jit ... |
Decko? Z ceho tak soudis? Ze mam jiny nazor jako ty? Probud se, anonyme ;-). Já u žádnýho soukromníka neplánuju dělat, chci k PČR, a proto se mi nelíbí, že (nejenom) jim snižují platy a prasátka ve vládě si zase naplní kapsičky o pár tisíc navíc.
Me nezajima co by se delo v soukromem sektoru, nebo jak by to tam vypadalo. Bavime se o sektoru verejnem a statnim.
Jestli nedokazes diskutovat na urovni, tak nediskutuj .
edit: když já nevím která bije, tak v tom případě to neví dalších 150 tisíc lidí viď . |
praves potvrdil co hovnival rekl...
btw. uvedom si taky ze aby stat mohl dat penize urednickum ve verejnym sektoru tak prve musi ty penize nam v skoukromym sektoru sebrat...
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 5:07 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | mysH napsal: | | Frozz.: maji teply flek, jistotu platu a temer nemoznost propusteni. Je to drzost, ze stavkuji .. v soukromym by treba byli davno bez prace nebo by radsi pristoupili na docasny snizeni platu nez byt nezamestnany .. ;) |
Tyhle řečičky se mi líbí, stejně jim jen závidíte že jsou schopní bojovat za svůj plat a vy ostatní ne. | dalsi kreten... Muzes me rict jak ma bojovat clovek zamestnanej u nejakyho curaka ? Tam nemas zadny odbory, tak co ma ten clovek delat? Ma rodinu , musi zivit rodinu, takze musi drzet hubu a skousnout vsechno co si na neho ten curak vymysli, pokud nema moznost jit jinam, jakoze v dnesni dobe to je velkej problem...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|