|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: čt prosinec 16, 2010 10:27 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | nekdy natoc, jak jedes sam serii treba se 180x6 opakovani a ty drepy bych chtel videt, peknou serii s 220ti, to by nemel byt problem, kdyz si drepl v 18cti 230kg ne ? :)) |
Jo, ten dřep, to asi bude pokoukání. Je vidět že na sobě muscle3 nějaký ty svaly mít bude, ale zrovna ty nohy vypadají jako by na ně tak trochu zapomínal a dřepat hlubokých 230, tak to už chce buď pořádný kopyta, nebo sakra dobrou techniku (ale podle videa benče tady moc velký důraz na techniku zjevně není). No a ještě v 18 po roce tréninku? Made my day, sorry. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
muscle3
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2010 9:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt prosinec 16, 2010 9:51 pm Předmět: |
|
|
Déja vu :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2010 9:59 pm Předmět: |
|
|
Muscle3 hlavně ty dřepy prosím nezkoušej natočit něco se ti stane to za to nestojí... _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
muscle3
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2010 10:20 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | hovnival napsal: | | nekdy natoc, jak jedes sam serii treba se 180x6 opakovani a ty drepy bych chtel videt, peknou serii s 220ti, to by nemel byt problem, kdyz si drepl v 18cti 230kg ne ? :)) |
Jo, ten dřep, to asi bude pokoukání. Je vidět že na sobě muscle3 nějaký ty svaly mít bude, ale zrovna ty nohy vypadají jako by na ně tak trochu zapomínal a dřepat hlubokých 230, tak to už chce buď pořádný kopyta, nebo sakra dobrou techniku (ale podle videa benče tady moc velký důraz na techniku zjevně není). No a ještě v 18 po roce tréninku? Made my day, sorry. |
Po dvou letech tréninku ;-) bylo to váhové období 93-97 Kg tuším :-)
Jo a kamaráde já to dal čistej a to řikám upřímě, nebyl to hluboký dřep, ale do pravého uhlu. Byl jsem chcípáček a tohle jsem dal bez sparinga !
Nynější sparing a kolega se zná s Demčákem (zmínil se mi o něm ptž se znaj a on by chtěl zkusit bench na souteži) a nemohl jsem uvěřit tomu co mi řekl..že prý nikdy nebral AS, že je čistej..i jsem se pobavil nad tím jak ty kluky co sypali kolem sebe jeb.al, že to jsou sračky a at se na to vyserou ..ty jeho výkony jsou tedy masakr !!!!!!!!!!!!!!! Klobou dolu..až na zem !
CIZO můžeš to říci taky o nějakých svých nadstandardních výkonech..čistejch výkonech ?? Nebo se tu pobavíme všichni
Nerýpal bych, ale vy ryjete _________________ muscle3
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt prosinec 16, 2010 10:28 pm Předmět: |
|
|
čéče Setny já tě kluku neznám a nemám v hlavě tvé výkony. Každopádně každý kdo dá při tlacích jednoruček na ramena nad 50kg...má můj obdiv. (pokud je to načisto...a v plném rozsahu) Třeba já to u sebe beru za nejlepší výkon....lepší než třeba 3x270kg na dřep.
Naposledy upravil Johncreasy dne čt prosinec 16, 2010 10:31 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt prosinec 16, 2010 10:29 pm Předmět: |
|
|
| muscle3 napsal: | | hlubokej dřep dávám s 235 od 18let sám bez sparinga..maxko mám 245 Kg |
| muscle3 napsal: | | Tak v 18 jsem dřepnul 235 dokonce a nebyl to hlubokej |
| muscle3 napsal: | | 220 jestli se nepletu jsem zkoušel na hlubokej dřep a zvednul jsem se....sednul jsem si s tím jak jen to šlo..tedy opřel jsem se stehnama o lýtka..jestli jsem neměl halušky a víc už to pravděpodobně nešlo |
Tak jak? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
muscle3
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt prosinec 16, 2010 10:35 pm Předmět: |
|
|
muscle3 : prosimtě co to tady plácáš?Tvůj bench byl katastrofa kde ti brácha tahá 50kg teď zas píšeš o dřepu, trošku pokory makej a jednou to možná dáš i sám, nebo hluboko _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2010 10:37 pm Předmět: |
|
|
To snad není možný, jednoho mamlasa vybanujou dveřma a oknem se hned přihrne další geroj. To je snad někde tisknou.
Jo a hezky jsi ho teď rozebral, Cizo. Jestli si borec taky neplete dřep s legpressem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
Zaslal: čt prosinec 16, 2010 10:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|