Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 377, 378, 379 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CIZO

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
nekdy natoc, jak jedes sam serii treba se 180x6 opakovani a ty drepy bych chtel videt, peknou serii s 220ti, to by nemel byt problem, kdyz si drepl v 18cti 230kg ne ? :))

Jo, ten dřep, to asi bude pokoukání. Je vidět že na sobě muscle3 nějaký ty svaly mít bude, ale zrovna ty nohy vypadají jako by na ně tak trochu zapomínal a dřepat hlubokých 230, tak to už chce buď pořádný kopyta, nebo sakra dobrou techniku (ale podle videa benče tady moc velký důraz na techniku zjevně není). No a ještě v 18 po roce tréninku? Made my day, sorry.

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
muscle3

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
nekdy natoc, jak jedes sam serii treba se 180x6 opakovani a ty drepy bych chtel videt, peknou serii s 220ti, to by nemel byt problem, kdyz si drepl v 18cti 230kg ne ? :))

Tak v 18 jsem dřepnul 235 dokonce a nebyl to hlubokej;-) sílu mám větší než-li objem "asi" (mě to přijde přímo uměrné tedy) ..každopádně budu silnej asi po tátovi..mimo jiné váží 135-140 Kg na výšku 186 cm ;-) a žádný videjko sem už nedám
Dřepuju prostě rád..nejsnažší a nejpřirozenější cvik pro mě je dřep

Normální dřep jedu.. 10x100-8x140-8/6x180-4x200-3/2x220
nebo.. 8/6x140-4x180-3/2x220-3/1x235
v obou případech pak shodim na 10x140 a pak do vyčerpání (selhání) s naloženou 100
Zahřívací jsem nepsal :-)) yes?

220 jestli se nepletu jsem zkoušel na hlubokej dřep a zvednul jsem se..techniku jsem nijak nestudoval..tkž chodidla (nohy)více jak v šíři ramen a činka zakrkem na trapézech..uchop činky o malinko širší jak ramena..sednul jsem si s tím jak jen to šlo..tedy opřel jsem se stehnama o lýtka..jestli jsem neměl halušky a víc už to pravděpodobně nešlo

nic neni pevně dáno v mém tréninku..jedu podle toho jak se momentálně cítím !

P.S.: s těma 180 si děláš srandu ne ?? To neni žádná zátěž :-)))
neřešte si tu semnou vaše komplexy pls a nebrečte mi tu holky
CIZO

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Déja vu :)

Derek Poundstone
setny

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muscle3 hlavně ty dřepy prosím nezkoušej natočit něco se ti stane to za to nestojí...
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já nevím, co se divíte. Dřep 220kg je oproti benchpressu s dvěma metrákama hovno. je li pro něj dřep nejpřirozenější cvik, pak bych vzhledem k 200kg benči čekal aspoň 300kg.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak já jsem se konečně dostal na: Tlaky Jednoruček na ramena v sedě 5x55kg. (Lavice je bez jakéhokoliv sklonu, ale mám docela vyvalenou vaničku.

Naposledy upravil Johncreasy dne čt prosinec 16, 2010 10:21 pm, celkově upraveno 1 krát
muscle3

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
hovnival napsal:

Jo, ten dřep, to asi bude pokoukání. Je vidět že na sobě muscle3 nějaký ty svaly mít bude, ale zrovna ty nohy vypadají jako by na ně tak trochu zapomínal a dřepat hlubokých 230, tak to už chce buď pořádný kopyta, nebo sakra dobrou techniku (ale podle videa benče tady moc velký důraz na techniku zjevně není). No a ještě v 18 po roce tréninku? Made my day, sorry.

Po dvou letech tréninku ;-) bylo to váhové období 93-97 Kg tuším :-)
Jo a kamaráde já to dal čistej a to řikám upřímě, nebyl to hluboký dřep, ale do pravého uhlu. Byl jsem chcípáček a tohle jsem dal bez sparinga !

Nynější sparing a kolega se zná s Demčákem (zmínil se mi o něm ptž se znaj a on by chtěl zkusit bench na souteži) a nemohl jsem uvěřit tomu co mi řekl..že prý nikdy nebral AS, že je čistej..i jsem se pobavil nad tím jak ty kluky co sypali kolem sebe jeb.al, že to jsou sračky a at se na to vyserou ..ty jeho výkony jsou tedy masakr !!!!!!!!!!!!!!! Klobou dolu..až na zem !

CIZO můžeš to říci taky o nějakých svých nadstandardních výkonech..čistejch výkonech ?? Nebo se tu pobavíme všichni

Nerýpal bych, ale vy ryjete
setny

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy: ty mě chceš dohnat viť ?
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čéče Setny já tě kluku neznám a nemám v hlavě tvé výkony. Každopádně každý kdo dá při tlacích jednoruček na ramena nad 50kg...má můj obdiv. (pokud je to načisto...a v plném rozsahu) Třeba já to u sebe beru za nejlepší výkon....lepší než třeba 3x270kg na dřep.

Naposledy upravil Johncreasy dne čt prosinec 16, 2010 10:31 pm, celkově upraveno 2 krát
CIZO

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

muscle3 napsal:
hlubokej dřep dávám s 235 od 18let sám bez sparinga..maxko mám 245 Kg

muscle3 napsal:
Tak v 18 jsem dřepnul 235 dokonce a nebyl to hlubokej

muscle3 napsal:
220 jestli se nepletu jsem zkoušel na hlubokej dřep a zvednul jsem se....sednul jsem si s tím jak jen to šlo..tedy opřel jsem se stehnama o lýtka..jestli jsem neměl halušky a víc už to pravděpodobně nešlo

Tak jak?

Derek Poundstone
muscle3

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
muscle3 napsal:
hlubokej dřep dávám s 235 od 18let sám bez sparinga..maxko mám 245 Kg

muscle3 napsal:
Tak v 18 jsem dřepnul 235 dokonce a nebyl to hlubokej

muscle3 napsal:
220 jestli se nepletu jsem zkoušel na hlubokej dřep a zvednul jsem se....sednul jsem si s tím jak jen to šlo..tedy opřel jsem se stehnama o lýtka..jestli jsem neměl halušky a víc už to pravděpodobně nešlo

Tak jak?

njn tak jsem to zblbnul ..urveš mi hlavu za to nebo někdo jiný ?? :-)
A neodpověděl jsi..nebo to můžu respektovat ;-) taky se k hodně vecem nevyjadřuji
keba

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

muscle3 : prosimtě co to tady plácáš?Tvůj bench byl katastrofa kde ti brácha tahá 50kg teď zas píšeš o dřepu, trošku pokory makej a jednou to možná dáš i sám, nebo hluboko
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ta sypka nám dělá v číslech dost bordel.
I.N.G.

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To snad není možný, jednoho mamlasa vybanujou dveřma a oknem se hned přihrne další geroj. To je snad někde tisknou.

Jo a hezky jsi ho teď rozebral, Cizo. Jestli si borec taky neplete dřep s legpressem.
Tomt3
(ban)

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám, že tady je to samej silák

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 377, 378, 379 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: