| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 11:22 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | Mohl bych se zeptat na konkretnejsi informace? |
Společnost, která je výhradním distributorem v ČR, má nové majitele, ti však schopností těch předchozích ani zdaleka nedosahují... a tak nemají zboží, nejsou schopni vykrývat objednávky a (ne)prodejnost značky Weider dle toho vypadá. Řešení pro Ronnie.cz už máme připravené, teď už jen čekáme na vhodné načasování.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
nanobeast
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 11:24 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | nanobeast napsal: | | Mohl bych se zeptat na konkretnejsi informace? |
Společnost, která je výhradním distributorem v ČR, má nové majitele, ti však schopností těch předchozích ani zdaleka nedosahují... a tak nemají zboží, nejsou schopni vykrývat objednávky a (ne)prodejnost značky Weider dle toho vypadá. Řešení pro Ronnie.cz už máme připravené, teď už jen čekáme na vhodné načasování. |
Skoda..nicmene pravda..jeste se zeptam neplanujete pridat do nabidky monohydrat od firmy reflex?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 11:26 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | Skoda..nicmene pravda..jeste se zeptam neplanujete pridat do nabidky monohydrat od firmy reflex? |
Zjistím a dám vědět - nejdříve ale v pondělí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jan93

|
Zaslal: út prosinec 28, 2010 3:57 pm Předmět: coze ? |
|
|
To mi nejde do hlavy mám tenhle kreatin oD Aminostaru co je tady na obrázku a beru ho jen v tréninkové dny a jen před tréninkem je to špatně nebo dobře ?? Mám ho brát víc ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: út prosinec 28, 2010 4:01 pm Předmět: |
|
|
jaký tam je napsaný dávkování ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jan93

|
Zaslal: út prosinec 28, 2010 4:31 pm Předmět: ? |
|
|
| Culda13 napsal: | | jaký tam je napsaný dávkování ? |
1 čajovou lžičku 30-60min před tréninkem..
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: út prosinec 28, 2010 4:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út prosinec 28, 2010 4:42 pm Předmět: |
|
|
taky plánuju zkusit kreatin, mám v plánu brát ho v tréninkové dny před tréninkem a po tréninku, takže 2x denně a v netréninkové dny jen ráno, tak uvidím co to udělá:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
Jan93

|
|
| nahoru |
|
 |
Nykmat
|
Zaslal: pá prosinec 31, 2010 10:21 am Předmět: Kreatin + |
|
|
Vím že se kreatin bere s maltou nebo třeba s glukopurem po tréninku aby se kreatin dostal do svalů, ale je třeba brat maltu nebo glukopur s kreatinem i v netreninkový den za tím samým účelem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
Zaslal: pá prosinec 31, 2010 10:39 am Předmět: Re: Kreatin + |
|
|
| Nykmat napsal: | | Vím že se kreatin bere s maltou nebo třeba s glukopurem po tréninku aby se kreatin dostal do svalů, ale je třeba brat maltu nebo glukopur s kreatinem i v netreninkový den za tím samým účelem? |
Taky. A radši s tím glukopurem, než maltou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá prosinec 31, 2010 10:41 am Předmět: |
|
|
jo, kreatin by se měl vždycky brát se sacharidy, ať už před tréninkem, po tréninku nebo v netréninkový den. Já ho beru buď s pomerančovým džusem nebo s glukopurem...
|
|
| nahoru |
|
 |
Nykmat
|
Zaslal: pá prosinec 31, 2010 10:44 am Předmět: |
|
|
OK a dávku snížít? O kolik %? Jinak to budu asi střídat, nekdy dam maltu a nekdy glukopur.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |