Frozz:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím lidičky,

tak sem přikládám dnešní trening v posilce. Četl jsem na hlavní stránce o kruhovém treningu, který sice znám, ale napadlo mě,že bych si ho mohl zkusit. Takže jsem to vymyslel takto: (víc jsem nemohl, už tak jsem zabíral dost)

Posilka 6.12. - Mini-kruhák

Zahřátí
Veslo 10min
x-krát: Švihadlo + zkracovačky na míči + převaly na míči + plank

Mini-kruhák
Asi 5x:
Benchpress - 10x
Dřep + výraz nad hlavu - 6x
Výpady s v.osou / JČ - 6x+6x

- upřímně ty ramena moc nezvládali kombinaci benche a tlaku, navíc mě štvě to, že když mám při výpadech položenou osu na zádech a držím ji rukama, tak i z toho mě bolí ramena a je to pro ně hodně nepohodlný, takže jsem to vyměnil za výpady s JČkama.

MT s JČkou
Hyperextenze - KONEČNĚ už cítím pořádně spodní záda. Proč? Tuším že Kid tu říkal, že při pohybu dolu se má jít do klubíčka, tak jsem to dělal, a spodní záda odvařený.
Dyn. kliky

....tak zase někdy .
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá prosinec 24, 2010 3:51 pm    Předmět: Re: Frozz - cviceni ON, log OFF Odpovědět s citátem

24.12.2010

Jako každý rok, tak i tento jsem si udělal tvrdý vánoční trening v mrazu a sněhu . Byl jsem si zaběhat v lese, místy i 40cm sněhu, nevím kolik to bylo kilometrů, asi 5-7, ale to nehraje roli.
Jsem sice ještě napůl nemocný (ta energie tam opravdu nebyla), ale tradice se musí dodržovat .

Všem vám přeji šťastné a veselé vánoce plné pohody a klidu, bohatého Ježíška a krásné chvíle strávené s nejbližšími. Samozřejmě v neposlední řadě hodně nazvedaného železa.

Přeje Frozz.

secret78

PříspěvekZaslal: pá prosinec 24, 2010 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aj tebe prajem..a kde je sneh? ja som dneska behal po suchom
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá prosinec 24, 2010 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:

Byl jsem nahoře na Červeném vrchu, tam se sních drží, navíc tu od poledne začalo dost sněžit, pak to přeslo a byly kroupy.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá prosinec 24, 2010 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tady něco z mých "sportovních" dárků : (já budu ale chytrej )

secret78

PříspěvekZaslal: pá prosinec 24, 2010 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
secret78 napsal:

Byl jsem nahoře na Červeném vrchu, tam se sních drží, navíc tu od poledne začalo dost sněžit, pak to přeslo a byly kroupy.

a u nás +10 stupňov od rána to sú vianoce
Frozz.

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

28.12. - Úterý

Tak jsem se nějak vyhrabal z nemoci (o víkendu i přes to běh venku s bráchou cca 5km po sněhu, a poté posilka kruhák), a píšu si včerejší trening:

Přemístění:
15x20kg
4x8x50kg
3x5x60kg

Výpady s VČ + dřepy s JČ:
8x + 8x asi 37kg - LPLP...
8x + 8x asi 37kg - LLPP...
+ 20x dřep s JČkama 17kg+17kg

Rozpažky: /

Biceps. zdvihy VČ + zdvihy JČ + kladiva: /

..pak už byla zavíračka tak jsem to zabalil.

Naposledy upravil Frozz. dne út leden 11, 2011 8:49 pm, celkově upraveno 1 krát
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá leden 07, 2011 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím,

zatím mi vše klape jak má, treningy sice nejsou každodenní ale to se postupem času spraví. Minulý trening jsem jel bench, přemístění, KB švihy a přemístění, dyn. kliky mezi kotouči (na každá straně 5 kotoučů - lepším se ).
Se školou je to zatím taky "fajn" - včera jsem dal politologii, právo mám taky za sebou. Ještě mě čeká psychologie, sociologie a bezpečnost EU, no bude to ještě zajímavé.
Bohužel jsem zase nachlazený (už podruhý za sebou ), dávám to za vinu nedostatku spánku (bežně jsem se učil do 03:00 a v 06:00 vstával) a také tomu, že je na bytě nehorázná zima a nemůžu s tím nic udělat.
Frozz.

PříspěvekZaslal: út leden 11, 2011 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar,

takže jsem vymyslel takovou 3-týdenní dietku, kterou budu dodržovat zatímco teď bydlím v Praze a byt v Děčíně se rekonstruuje. Začal jsem tím že jsem nakoupil kuřecí, krůtí maso, sýry, mléko, rýži, těstoviny, brambory, tuňáka, bílé jogurty, vejce atp.
Snažím se každý den jíst 2x maso + příloha, ke svačině většinou celozrn. houska s šunkou sýrem nebo bílý jogurt s musli, ráno vločky s mlékem/vodou. Jestli to takhle vydržím, tak to bude fajn, nejde ale o nic drastického, na to tu ani nemám peníze, už za tohle co jím jsem rád, je to finančně docela náročný . V neděli jsem se vážil (najedený :/) a měl jsem asi 86kg.

Dnešní trening:

Benchpress: up to 75kg (více opakování)
Rozpažky: serie s 12kg
Shyby: 5x 5x 5x + jiný úchop: 8x 6x bez dopomoci
Dřepy na stabilizačním balonu : 12x 12x 12x + 15kg
Bic. zdvihy JČ + kladiva: serie s 12kg
Bradla: 10x 9x - vůbec nešlo po bic.
Tric. kliky na stabil. míči: 2 serie
Břicho na míči + plank + mosty : 3x12 + výdrž + mosty LP

závěrečné protažení + protažení expanderem

- na tuhle jinou posilku jsem si ještě nezvykl, těžko se tam dá dělat DL nebo pushpress/přemístění, všude je lino - dělá to hrozný hluk . Ale zase ji mám 10m od bytu.

edit: jo a dodržuju to co jsem slíbil, každý den Arnieho VAKUUM - zhruba 15 opakování, břicho cítím slušně. Dělám tu variantu s předklonem.
Frozz.

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hojte,

dnes jsem přišel do posilovny, začínám jet první cvik, a najednou se do už tak malé místnosti přiřítí asi 20 lidí - nějaká přednáška či co ? Tak jsem sbalil a šel jsem na kolo, navíc hl. místnost byla asi 15min také obsazená, pořád se ta skupinka přemisťovala, takže naprrrd.

Dnešní trening:

rozcvičení

Kolo: 25min rychlé tempo

Clean & press s JČ obouruč: 2x10x15kg, 3x6x20kg
Shyby: 3x 3x 3x 3x 3x 3x 3x (jde to lépe a lépe, ale ještě to není ono)
Výpady s JČ: 3x (7+7) x 40kg
Zecher dřepy na stabilizačním balonu: 5x10x15kg
Bic. zdvihy JČ + velká osa: 3x7x12kg + 3x8x30kg (?)
Tric. kliky na zemi: 12x 10x 8x 6x 6x

závěrečné protažení

- trening super, jen ta přednáška tam noo .

Jídelníček pořád dodržuju, každý den si dopřávám kolem 500g krůtího, těstoviny-rýže-brambory, cca 300-400ml mléka, kuřecí šunku a sýr.
Vaccum provádím také poctivě, každý večer 15x opakování, zdá se mi, že dokážu břicho zatáhnout o několik cm více, ale uvidím za týden-dva.
Paráda
Frozz.

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec,

dnes v posilce téměř prázdno, takže paráda. Bohužel je tohle asi poslední cvičení do konce týdne, musím šetřit penízky .
Hrozně rád bych si šel zaběhat ven, jenže tu není ani oblečení pořádný, a není tu v centru Prahy kde, takže půjdu na stadion až budu doma.

Dnešní trening:

rozcvičení

Benchpress: 7 serii up to 80kg (?) - dolu pomalu nahoru rychle
Powerclean + pushpress + squat s JČ obouruč: 4x (7+7+7) x 36kg
Shyby: 4x 4x 4x 4x 4x
Veslování: 4 serie up to 60kg (?)
Bic. zdvihy v sedě + tric. kliky na JČ: 4x (7+8)
Plank: 4x30sec

závěrečné protažení

Ten PC+PP+S byl fakt super, nejvíc to asi odnesly ramena. Bohužel tam nemaj pořádnou velkou osu a místo, tak jedu s JČ.
Ohledně Vakuua, zdá se mi, že dokážu břicho zatáhnout o dalších pár cm víc a když to cvičím už 8 den, tak už to "tahání" při narovnání necítím tolik jako nazačátku, takže určitý progress tu je.
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2011 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hoj,

tak píšu jeden z dalších treningu. Předěláváme půlku bytu, takže je to poslední dobou dost chaotický, navíc teď ani nebydlím doma.
Od 1.2. do toho chci zase vlítnout na 100%, jak co se týče stravy, tak treningu, tzn. posilka, běh, spartan workout, plyometrie atp. do té doby, než zase začne semestr.

Dnešní trening:

rozcvičení

Mrtvý tah: x50kg, x70kg, x90kg, x100kg, x90kg, x70kg - dynamicky
Rozpačky JČ: 2x10x12kg, 3x6x15kg
Předko+zako: 3x10 + 3x10 - pro změnu
Krčení/kroužení JČ: 5 serii x 25kg - pro změnu
Bic. zdvihy JČ + tric. kliky mezi lavičkama: 4 serie + 4x12

závěrečné protažení

Na další 3 týdny plánuju zařazení treningu zaměřeného na SILOVOU VYTRVALOST, tzn. menší počet opakování, krátké pauzy, velká váha a hodně serii. Těším se, bude změna.

- dnes to bylo takové protažení, trochu jsem pozměnil cviky hlavně kvůli změně, no stress. Navíc jsem pospíchal, takže trening trval asi 35-40min.
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 11:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening pro SILOVOU VYTRVALOST

SILOVÁ VYTRVALOST = TĚŽKÁ VÁHA + KRÁTKÉ PAUZY + VYSOKÝ OBJEM
Počet opakování: 2-4
Počet serií: 10-20
Pauzy: 20-40s
Intenzita: 75-80%

A: pondělí
přemístění + výraz JČ
dřep
shyby nadhmat
bic. zdvihy v.osou

B: středa
pushpress
mrtvý tah
výpady s JČ
bradla, kliky mezi lavičkama
biceps zdvih JČ, scotovka

C: pátek
přemístění
dřep + výraz za hlavou
bench VČ
tric. tlaky JČ za hlavou

Podseklá maxima -> pracovní váha:
Bench: 100kg (105kg) -> 75kg
Dřep: 100kg (nevím, dával jsem serie s 90kg) -> 80kg
MT: 130kg (140kg) -> 95kg
Přemístění: 70kg (víc jsem nezkoušel) -> 60kg
Pushpress: 60kg (víc jsem nezkoušel) -> 45kg
Výraz za hlavou: 55kg (víc jsem nezkoušel) -> 45kg

-> tento trening pojedu 3 týdny, váhy nechám asi být (příp. trochu poupravím), ale každý týden půjdu dolů s pauzama = čím dál tím kratší pauzy.
Samozřejmě budu chodit běhat (kratší úseky, kopce) a budu se snažit dodržovat stravu (energii budu teda potřebovat )

Naposledy upravil Frozz. dne pá únor 04, 2011 12:59 pm, celkově upraveno 1 krát
Rachela

PříspěvekZaslal: po leden 31, 2011 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tiez sa na tento trening chystam, videl som ho minule na irofactor a zaujal ma :)
Tak teda Good luck! budem sledovat tvoj progres
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Frozz.

PříspěvekZaslal: po leden 31, 2011 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A: pondělí

Přemístění + výraz JČ: 15x3x (2x17kg) 30s pauzy
Výpady s velkou osou: 10x (3+3)x50kg 30s pauzy
Shyby nadhmat : 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 25s pauzy
Bic. zdvihy velkou osou: 10x4x30kg 25s pauzy
Hyperextenze + zkracovačky + plank: 3x (10x12kg + 20x + 40sec)

Veslování intervalově: 10x (20s TOP speed + 20s výjezd) 0s pauzy

Poznámky:
+ u přemístění + výraz JČ pojedu příště místo 2x17kg 2x20kg
+ nejel jsem dřepy protože jsem zapoměl boty, ale příště podle plánu, ale výpady byly těžký
+ ten trening se nezdá, ale když se přesně dodržují minimální pauzy, je to záhul

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: