|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ondra.kr

|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 8:19 pm Předmět: |
|
|
| Ondra.kr napsal: | no o to nejde me jde jen o svaly chapeš? nemusim vypadat jak arnold ale chci bejt vypracovanej a to tomu nak extra nevadi... |
No, tak každej má na to jiný názor, někdo sportuje a přitom nekouří, ale pije, někdo sportuje a přitom nekouří ani nepije (já ) a někomu je to jedno a před a po treningu si zapálí a zapije rumem s kolou .
To spíš záleží na tom, kolik tomu sportu věnuješ a jaký máš cíle. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne leden 02, 2011 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Ondra.kr napsal: | no o to nejde me jde jen o svaly chapeš? nemusim vypadat jak arnold ale chci bejt vypracovanej a to tomu nak extra nevadi... |
No, tak každej má na to jiný názor, někdo sportuje a přitom nekouří, ale pije, někdo sportuje a přitom nekouří ani nepije (já ) a někomu je to jedno a před a po treningu si zapálí a zapije rumem s kolou . | a během tréninku si pijou džusíček
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 8:24 pm Předmět: |
|
|
to ja takovej nejsem to kdyžjsem začínal jsem si šel zapálit to je uplá pí..vina proto chci vedet jestli bych dosáhnul aspon např 45 cm okolo ruky i když kouřím..
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 8:27 pm Předmět: |
|
|
stihneš to ,ale v tu dobu už budeš mít rakovinu plic..:D
BTW co je špatného pití džusíčku při tréninku?:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 8:30 pm Předmět: |
|
|
pravda záda rostou dost rychle a nohy alůe ruce a kozy zaostávají
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne leden 02, 2011 8:32 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | stihneš to ,ale v tu dobu už budeš mít rakovinu plic..:D
BTW co je špatného pití džusíčku při tréninku?:D | při tvrdém tréninku - stačily by i dřepy a letí to ven
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 8:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 8:35 pm Předmět: |
|
|
ale snad to kouření moc neškodí svalum kvuli tomu sem to tu založil tak co myslíte teda? 45 by se dalo ne? okolo ruky
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 8:37 pm Předmět: |
|
|
no já piju čistou vodu, ale zajímalo by mě to...
Ano 45 kolem ti nikotin nezabrání dosáhnout, ale sem zvědavý jak to s takovou životosprávou, když kouříš dosáhneš, jídlo atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|