|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
drlift_
|
Zaslal: út květen 04, 2010 1:12 pm Předmět: |
|
|
| JirrY napsal: | | Daji se ty bandaze na kolena pouzit na lokty? |
Na lokty bych poridil spis navleky. Prece jen zapasit s 2m bandazi v tomhle pripade bude vykon hodnej Davida Copperfielda
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diesel Vin
|
Zaslal: út květen 04, 2010 6:12 pm Předmět: |
|
|
návleky bych si pořídil i na kolena...
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út květen 04, 2010 8:09 pm Předmět: |
|
|
cau prosim te muzes mi ten tip poslat taky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st leden 05, 2011 8:51 pm Předmět: |
|
|
Čau, chtěl jsem se zeptat, kdy je vhodný začít používat bandáže na kolena ? Dostal jsem se teď někam kolem 170kg - s kolenama nemam žádnej problém, ani při samotných těžkých dřepech nemam žádnej špatnej pocit ... používam jenom neopreny od rehbandu ... chtěl jsem jenom vlastně vědět, kdy poznam, že je čas na bandáže ... díky! _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st leden 05, 2011 8:54 pm Předmět: |
|
|
co jsem se bavil , tak zacit pouzivat od tech dvou kil
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st leden 05, 2011 9:04 pm Předmět: |
|
|
Tak to mam ještě chvilku čas :) _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st leden 05, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
jestli nekdo nedela trojboj, nebo nema nejake zdravotni obtize, tak nevidim duvod pouzivat bandaze a dalsi nesmysly a to plati aj pro opasek. Clovek si na ty vsechny pomucky zvykne a pak si bez nich pripada zranitelnej a slabej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st leden 05, 2011 9:29 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | jestli nekdo nedela trojboj, nebo nema nejake zdravotni obtize, tak nevidim duvod pouzivat bandaze a dalsi nesmysly a to plati aj pro opasek. Clovek si na ty vsechny pomucky zvykne a pak si bez nich pripada zranitelnej a slabej. |
No ja si to taky rikam, protoze treba vzperace sem s bandama nevidel ani u 300kg ... ja se ptal protoze o tom nevim nic tak sem chtel vedet jestli maji bandaze opodstatneni kdyz je s kolenama vse ok a nechystam se na PWL ... _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st leden 05, 2011 9:46 pm Předmět: |
|
|
urcite to nepotrebujes, to same treba bandaze na zapesti, kdyz mas zapesti ok, tak nevidim duvod proc je pouzivat, akorat to zapesti oslabujes... Nejaky ty navleky na lokty a kolena sou ok, ale to je hlavne kvuli tomu, aby byly ty klouby v teple...
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá leden 07, 2011 9:27 am Předmět: |
|
|
Nutnost to neni, ale pokud chces jit do sily, jsou bandaze rozhodne plusem.
Pokud te pobolivaj kolena bandaze, tak jim bandaze muzou pomoct (alespon mne pomohly).
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 9:34 am Předmět: |
|
|
| Morico napsal: |
No ja si to taky rikam, protoze treba vzperace sem s bandama nevidel ani u 300kg |
Jestli to nebude tím, že ve vzpírání se bandáže používat nesmí? ... :)
A btw kdo ve vzpírání měl kdy v ruce 300kg činku? ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: pá leden 07, 2011 10:02 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | Nutnost to neni, ale pokud chces jit do sily, jsou bandaze rozhodne plusem.
Pokud te pobolivaj kolena bandaze, tak jim bandaze muzou pomoct (alespon mne pomohly). |
Záleží z čeho tě bolí.
Pokud přední šlacha (to pomáhá mně, když se bandážuju), tak ano.
Pokud jde bolest z křížových, tak utažená bandáž škodí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 10:09 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | Nutnost to neni, ale pokud chces jit do sily, jsou bandaze rozhodne plusem.
Pokud te pobolivaj kolena bandaze, tak jim bandaze muzou pomoct (alespon mne pomohly). |
Kolena mi nebolí vůbec, nemam žádnej problém, nikdy jsem bandáže ani nepoužil, teď nepoužívam ani pásek, jediný co mam, jsou neopreny a na ty už teď nedam dopustit ... (bandáže jsem dostal, takže je mam doma) ... ptal jsem se na ně hlavně ze dvou důvodů ... jednak jsem se dostal, jak jsem psal někam na 170kg, takže mi napadlo, jestli prostě neni nějaká hranice, kde už je to vhodný je použít i v případě, že nemam žádný problémy.. přece jenom ty bandáže musí ulehčit trochu úponům a vazům, prevence zranění tam taky bude a jednak asi přidají trochu i na výkonu, takže jestli neni dobrý tohodle v určitých situacích využít ... řekněme nebudu se moc hnout přes 180, s bandama to ale dam a pak to dam i bez nich ??... takže jestli by nebylo vhodný je od určitý váhy používat třeba na maxka a hodně těžký série blížící se maxku - otázka je, jestli mi to je pro RAW lifting k něčemu ??
| SimsonCZ napsal: | | Morico napsal: |
No ja si to taky rikam, protoze treba vzperace sem s bandama nevidel ani u 300kg |
Jestli to nebude tím, že ve vzpírání se bandáže používat nesmí? ... :)
A btw kdo ve vzpírání měl kdy v ruce 300kg činku? ;) |
No já samozřejmě myslel při tréninku a při dřepech a tam neni 300kg nic neobvyklýho. Chce to pořádně číst, co kdo psal. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Naposledy upravil Morico dne pá leden 07, 2011 10:13 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 10:10 am Předmět: |
|
|
Z toho všeho, co tu zatim čtu mi připadá, že zatim pro mě bude nejvhodnější zůstat u neoprenů, dobrý techniky a řídit se pocitem. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|