|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 3:51 pm Předmět: |
|
|
Jo tak jsem to zhruba myslel....
Bez urazky, svalu zatim moc nemas (umerne tvemu mladistvemu veku) a to co mas, tak je schovany pod sadlem, coz jde samozrejme zmenit a postupne budes svalovou hmotu nabirat, ovsem ty silove vykony jsou uctyhodne a zde je videt talen, takze silovych treninku se drz, v tom to mozna nekam dotahnes, na kulturistiku bych u tebe nevsazel _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Jo tak jsem to zhruba myslel....
Bez urazky, svalu zatim moc nemas (umerne tvemu mladistvemu veku) a to co mas, tak je schovany pod sadlem, coz jde samozrejme zmenit a postupne budes svalovou hmotu nabirat, ovsem ty silove vykony jsou uctyhodne a zde je videt talen, takze silovych treninku se drz, v tom to mozna nekam dotahnes, na kulturistiku bych u tebe nevsazel |
neboj, já se neurazím...navíc vím, že máš naprostou pravdu.
sice talent vypadá jinak...ale určitě pro to mám větší předpoklady než pro kulturistiku. (která, popravdě řečeno, mě absolutně nezajímá)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 10:08 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Tahy ke kolenům
4x93, 112
3x131, 131
2x148
Benč
7x45
6x56
5x52
4x55
3x60, 60
2x65, 65
1x70, 70
2x65, 65
3x60
4x55
6x52
8x50
10x45
12x40
Tahy z beden (dotahy)
4x112, 131
3x148, 148
2x170, 170, 170
+ břicho
Nevim jestli to je uplně přesně, každopádně už to kontrolovat nebudu, je to hrozně dlouhý
dneska to ani nebylo moc těžký...až na ty dotahy, ty byly těžší.
taky jsem si znovu urval ten nedorostlej mozol tu slabou kůžu, která už tam stihla vyrůst, zase můžu urvat
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá leden 07, 2011 11:19 pm Předmět: |
|
|
Vis co je nejlepsi na mozoly? Kdyz se treba koupes nebo dyl sprchujes, tak uz je ta kuze takova pekne mekka. Tak si vem holici strojek s ziletkama a normalne si je ohol  ...zni to debilne, ale funguje to naprosto vyborne....pak uz jen namazat indulonou a ses jako ze skatulky
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 11:33 pm Předmět: |
|
|
mozoly nechat tak právěže, máš aspoň tvrdé ruce...pokud se ti mozol strhává tak to vyklouzává činka a problém bude jinde...
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá leden 07, 2011 11:36 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | mozoly nechat tak právěže, máš aspoň tvrdé ruce...pokud se ti mozol strhává tak to vyklouzává činka a problém bude jinde... |
Tak to si asi nikdy nemel poradny mozoly
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 11:42 pm Předmět: |
|
|
já měl mozolů...jenže je nechávám tak, v práci dělám ve šponách a takhle se mi nezaserou do rukou...
Když už se zbavovat mozolů tak normálně vystříhat kleštičkama na nehtxy, žádné sraní s holením.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so leden 08, 2011 12:02 am Předmět: |
|
|
Kazdymu asi vyhovuje neco jinyho. Z vlastni zkusenosti vim, ze kdyz mam mozoly, tak me neuveritelne boli pry shybech
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so leden 08, 2011 12:03 am Předmět: |
|
|
mě zas tlačí kloub u malíčku protože tam mám malý mozol :D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so leden 08, 2011 12:12 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Vis co je nejlepsi na mozoly? Kdyz se treba koupes nebo dyl sprchujes, tak uz je ta kuze takova pekne mekka. Tak si vem holici strojek s ziletkama a normalne si je ohol ...zni to debilne, ale funguje to naprosto vyborne....pak uz jen namazat indulonou a ses jako ze skatulky |
s tím problém nemám...protože si koušu nehty, tak umím hodně obratně používat zuby..takže odstranit přebytečnou kůži (urvaný mozol) není problém :) ale díky za radu
Já spíš nevím co s tím...protože se to do dalšího tréninku zahojí jen tak z poloviny, takže tam bude jen slabá kůže a ta se zase urve
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so leden 08, 2011 2:49 am Předmět: |
|
|
Mozoly samozrejme odrbat, zadny nechavani, dela to kazdy kdo zveda nejake lepsi vahy.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so leden 08, 2011 4:13 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Mozoly samozrejme odrbat, zadny nechavani, dela to kazdy kdo zveda nejake lepsi vahy. |
já si je tam všechny nechávám, pokud teda není urvanej....když to orvu tak to pak zbytečně bolí a hůř se s tím zvedá....
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so leden 08, 2011 4:17 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Mozoly samozrejme odrbat, zadny nechavani, dela to kazdy kdo zveda nejake lepsi vahy. |
předpokládám že termín "nějaké lepší váhy" začíná na tom co zvedáš ty a končí u powerlifterů
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so leden 08, 2011 4:21 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | Majesty napsal: | | Mozoly samozrejme odrbat, zadny nechavani, dela to kazdy kdo zveda nejake lepsi vahy. |
předpokládám že termín "nějaké lepší váhy" začíná na tom co zvedáš ty a končí u powerlifterů |
Ja momentalne zvedam hovno ale proste vim, ze se to dela.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|