|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: so leden 08, 2011 1:14 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | ty brdo, to ses borec, 100 kg na predkopy, prid k nam na starej grun drhnouci a nedas ani 50 kg :)) |
Ty osobáky na strojích jsou spíš k pousmání no. Ale docela by mě zajímalo kde se vyskytuje stroj na předkopy se 100 kg závaží, který musí jít tak přes pět kladek aby se na tom dalo cvičit. To bude zajímavý muzeiní kousek :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
prochm
|
Zaslal: so leden 08, 2011 1:15 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | ty brdo, to ses borec, 100 kg na predkopy, prid k nam na starej grun drhnouci a nedas ani 50 kg :)) |
Přesně tak .
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so leden 08, 2011 1:16 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | hovnival napsal: | | ty brdo, to ses borec, 100 kg na predkopy, prid k nam na starej grun drhnouci a nedas ani 50 kg :)) |
Ty osobáky na strojích jsou spíš k pousmání no. Ale docela by mě zajímalo kde se vyskytuje stroj na předkopy se 100 kg závaží, který musí jít tak přes pět kladek aby se na tom dalo cvičit. To bude zajímavý muzeiní kousek :) | ja videl video, kde jel jakejsi slovenskej kulturista predkopy a prej 150 kg :))) to u nas je pro me tech 30 kg prijemnej pumping, 40 kg uz se musim znacit a 50kg uz rve kolena :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: so leden 08, 2011 1:31 pm Předmět: |
|
|
tak kdyby to bylo na kotouče tak to jde... ale ani mě tam nedělalo problém třeba 70 nebo 80kg
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
|
| nahoru |
|
 |
J.K
|
Zaslal: so leden 08, 2011 3:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: so leden 08, 2011 3:58 pm Předmět: |
|
|
tak tomu už se asi nikdo nediví, teda alespoň já ne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: so leden 08, 2011 10:56 pm Předmět: |
|
|
dnes drep 2x160. bez bandazi a peknou technikou a to ma na tom tesi najviac lebo s bandazami a nie celkom dobrou technikou boli uz aj vacsie vahy. vaha 82
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so leden 08, 2011 11:13 pm Předmět: |
|
|
Já jsem jezdil zakopívání 6x70-75kg. Jednou nohou. Jednu sérii za týden. Takže bych tomu i věřil.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: so leden 08, 2011 11:17 pm Předmět: |
|
|
lenze jedna tvoja noha vazi zhruba 50kg, takze to si nemusel ani na to moc tlacit _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne leden 09, 2011 9:19 am Předmět: |
|
|
zakopavani v leze ? Na jakem stroji ? Ja na tech trochu novejsich grunech a tam je tech 70 nebo 75 kg plnej kotel, myslim, ze mam docela silne hamstringy a tech 70/75 kg mam fakt co delat, abych dal tech 8 opakovani, tohle jestli das jednou nohou, tak su teda slabej jak 14ctileta holka co vazi 35 kg :))
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 9:25 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | zakopavani v leze ? Na jakem stroji ? Ja na tech trochu novejsich grunech a tam je tech 70 nebo 75 kg plnej kotel, myslim, ze mam docela silne hamstringy a tech 70/75 kg mam fakt co delat, abych dal tech 8 opakovani, tohle jestli das jednou nohou, tak su teda slabej jak 14ctileta holka co vazi 35 kg :)) |
nejsi , ale on ma o 50kg vic nez normalni cvicici clovek
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne leden 09, 2011 10:05 am Předmět: |
|
|
to je jedno, jednou nohou ten plnej kotel dat nemuze, tak se ho ptam na cem to cvicil ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|