Z toho všeho, co tu zatim čtu mi připadá, že zatim pro mě bude nejvhodnější zůstat u neoprenů, dobrý techniky a řídit se pocitem.
Souhlas, navíc, pokud se nepletu, tak třeba Cízo i mysH jedou dřepy i nad 200 jen v neoprénech, i nějaká videa se na youtube válejí, a zatím to vypadá, že drží ... nebo se jich zeptej po PM. Nakonec, i na RAW mistrovství se jelo bez bandů a na rpfóru si můžeš dohledat výsledky a udělat si aspoň trochu představu, co jde.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Z toho všeho, co tu zatim čtu mi připadá, že zatim pro mě bude nejvhodnější zůstat u neoprenů, dobrý techniky a řídit se pocitem.
Souhlas, navíc, pokud se nepletu, tak třeba Cízo i mysH jedou dřepy i nad 200 jen v neoprénech, i nějaká videa se na youtube válejí, a zatím to vypadá, že drží ... nebo se jich zeptej po PM. Nakonec, i na RAW mistrovství se jelo bez bandů a na rpfóru si můžeš dohledat výsledky a udělat si aspoň trochu představu, co jde.
jj vim, ale cizo a spol jsou trochu někde jinde ... pro ně je 200 jako pro mě 120 :-) ... ale tak právě jsem došel k tomu závěru, že díky tomu, že nebudu bandy používat, tak budou sílit i ty úpony a vazy a až se někdy (pokud vůbec :) dostanu na 200kg tak by na to měly bejt díky tomu připravený ... prostě pokud mi nic nebude bolet, tak bych měl bejt ok, ne?
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
tak třeba Cízo i mysH jedou dřepy i nad 200 jen v neoprénech
za posledni pulrok jsem toho odcvicil uplny prd (sotva 1,5 treninku tydne), mam 20kg dole a 100kg na drepu je ted optimalni vyzva na 8 opakovani .. :/
Morico napsal:
že nebudu bandy používat, tak budou sílit i ty úpony a vazy a až se někdy (pokud vůbec :) dostanu na 200kg tak by na to měly bejt díky tomu připravený ... prostě pokud mi nic nebude bolet, tak bych měl bejt ok, ne?
Osobni zkusenosti, ze neopreny jsem mel vzdycky na tezky spodek (drepy, mt) i ramena (vyrazy), ale nebral jsem je na lehky (140-160kg) treninky. Kolena (upony, vazy) nekdy bolely vic, nekdy min .. ale bez bolesti to neslo. Vetsinou me bolely vic z tezkych serii 220+ nez z lehcich a vic opakovani.
Bandaze jsem kdysi taky kupoval a mel jsem je 3x asi, drepuje se v tom uplne jinak a nejak me to nebavilo.
Osobni zkusenosti, ze neopreny jsem mel vzdycky na tezky spodek (drepy, mt) i ramena (vyrazy), ale nebral jsem je na lehky (140-160kg) treninky.
Já to dělam tak, že na dřepy, mt ... případně přemístění je mam od začátku cviku, ale na zbytek tréninku už je stáhnu dolů, aby si kolena nezvykaly a neschoulostivěly, zatim to funguje a kolena neříkají nic ... ale taky jsem ještě na prd váhach
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
přece jenom ty bandáže musí ulehčit trochu úponům a vazům, prevence zranění tam taky bude a jednak asi přidají trochu i na výkonu, takže jestli neni dobrý tohodle v určitých situacích využít ... řekněme nebudu se moc hnout přes 180, s bandama to ale dam a pak to dam i bez nich ??... takže jestli by nebylo vhodný je od určitý váhy používat třeba na maxka a hodně těžký série blížící se maxku - otázka je, jestli mi to je pro RAW lifting k něčemu ??
Pokud budes chvili trenovat s bandazema, urcite si zvyknes na tezsi vahu a telo tak vystavis vetsimu stresu. Kazdopadne dres v bandazich je trochu jiny, takze bud drepovat v jine dny bez bandazi nebo si pak nejaky cas zvyknout na vetsi vahy bez nich.
Ted je hodne v kurzu rikat, jak bandaze a vsechny pomucky jsou na hovno, ale ja si to nemyslim. Vzdy by ale melo platit vsecho s rozumem....
přece jenom ty bandáže musí ulehčit trochu úponům a vazům, prevence zranění tam taky bude a jednak asi přidají trochu i na výkonu, takže jestli neni dobrý tohodle v určitých situacích využít ... řekněme nebudu se moc hnout přes 180, s bandama to ale dam a pak to dam i bez nich ??... takže jestli by nebylo vhodný je od určitý váhy používat třeba na maxka a hodně těžký série blížící se maxku - otázka je, jestli mi to je pro RAW lifting k něčemu ??
Pokud budes chvili trenovat s bandazema, urcite si zvyknes na tezsi vahu a telo tak vystavis vetsimu stresu. Kazdopadne dres v bandazich je trochu jiny, takze bud drepovat v jine dny bez bandazi nebo si pak nejaky cas zvyknout na vetsi vahy bez nich.
Ted je hodne v kurzu rikat, jak bandaze a vsechny pomucky jsou na hovno, ale ja si to nemyslim. Vzdy by ale melo platit vsecho s rozumem....
nejsou na hovno pri nejakych pokusech maximalky, kde si clovek neni jistej, ze to da a je tam vetsi nebezpeci zraneni, ale pro cloveka co normalne cvici ? ...
Kazdopadne dres v bandazich je trochu jiny, takze bud drepovat v jine dny bez bandazi nebo si pak nejaky cas zvyknout na vetsi vahy bez nich.
Tohle trochu nechapu ? Ja nic o dresu nepsal, zajímalo mě využití pro RAW lift a prevence.
Je možný, že mi to v tu chvíli ani nenapadlo (hned jsem přemejšlel nad nějakou kombinací superdresu+bandáží), teď nechápu proč mi to napadlo, když je to jasnej překlep :-)
Nevíte, kde sehnat toto? Koukal jsem všude a nenašel.
čas: 9-11s, vypadá to na černý pásky, tejpy (?), ale klasická bandáž to asi není.
Díky
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
...tak nakonec to asi bude opravdu tejpovací páska. No holt to zkusím a uvidím.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Ahoj, je to kinesio tejp. Podrobnosti o tom jsou na netu.
Díky! Přesně o tom jsem četl.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru