Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a zajimave je, ze te to koleno ani trochu nebolelo, zadne varovani ze ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
a zajimave je, ze te to koleno ani trochu nebolelo, zadne varovani ze ?

Presne. Obcas me sice bolivaly, ale to myslim kazdeho. V te dobe, kdy se mne to stalo, ale zadne problemy nebyly a kdyby to bylo u nejake tezke serie treba, kdyz jsem na vrcholu pyramidy jel 5x320, coz bylo ultra heavy, ale tohle bylo fakt strasne lehke a vubec jsem to necekal
setny

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten zvuk jak se něco trhá už nezmizí já ho mám taky už rok v hlavě když pár vláken z prsa odešlo...
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sem taky ten zvuk slysel ve spodnich zadech u pritahu s oporou hrudniku a od te doby to cejtim a taky na legpressu v koleni, ale byla to jen nejaka postrani slacha, nebo co, zatim cvicit muzu :))
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musíte se pořádně rozcvičovat kluci. To je samé hrrr hrrr..hned co největší váhu a pak to takhle dopadne. Prd a máš každou nohu jinak
jadek

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 12:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 12:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
ale tohle bylo fakt strasne lehke a vubec jsem to necekal

Jo jo, to znám:D
Brun0

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 12:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Musíte se pořádně rozcvičovat kluci. To je samé hrrr hrrr..hned co největší váhu a pak to takhle dopadne. Prd a máš každou nohu jinak

Zacharo

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9/1 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 39,95km
rychlost: 39,95km/h
zatez: ze zacatku 7/9, zhruba od 20. minuty 8/9
RPM: od 106-109 posledni minuta ke 120
spalena energie: 911 kcal
tepova frekvence: cca 150/min (podle snimacu na rukojetich)

- Od 10. minuty tricko uplne mokry a tempo, ze jsem nebyl schopnej rict plynule slovo, vubec nechapu, ze jsem to dojel ale mam motivaci a to sadlo ze sebe sekvarim i kdyby nevim co Mel jsem naslaplo na rovnych 40km, posledni cca minutu a pul jsem jel absolutne na krev, ale posranych 50 metru chybelo :)
Draper

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10/1 TRENINK c.34

bench press
102,5kg x 5
102,5kg x 5
102,5kg x 5
102,5kg x 5
102,5kg x 5
102,5kg x 5
102,5kg x 5
-minule jsem pri petkovych seriich citil mensi rezervu, a tak jsem doufal, ze bych jeste mohl pridat alespon pro 5x5. Pridal jsem tedy 2,5kg, ale uz to bylo opravdu tak akorat a vic uz bych nevymackl a myslim, ze jsem tady dosahl stropu. Sice bych jeste mohl pridava a snizovat pocty opakovni, ale pod 5 se mne jit nechce. Uvidime, co priste, ale vahu uz rozhodne pridavat nebudu, protoze 5ky bych nedal, ale i tak spokojenost, protoze jsem se dostal nad planovanych 5x5x100kg. Jen me dnes u BP sralo to, ze jsem musel byt na lavicce, na kterou nejsem zvykly a kde si nemuzu zaprit nohy, ale jinak super

mrtvy tah
165kg x 5
165kg x 5
165kg x 5 ( )
165kg x 5 ( )
165kg x 5 ( )
165kg x 5
165kg x 5
-i zde jsem minule citil, ze je tam rezerva, takze +5kg bylo jasnych, i presto ze spodni zada po minulych 10kach nebyly uplne zregenerovany, ale nic hrozneho. Prvni serie jako vzdy s rezervou, pak to zacalo tezknout, pauzy jsem daval na muj vkus delsi podle pocitu, ale vse jsem dal (bez pasu, haku, trhacek), i kdyz tech 5kg od minule bylo celkem znat. Verim, ze kdybych dal o den volna vic, tak ze by to bylo pocitove lehci. Nevim proc vzdy jedu 7 serii, kdyz chci jet 5 :) Priste vahu necham, pak zkusim pridat a u tohoto cviku jako u jedineho pujdu i pod 5 opakovani. I kdyz 5x5x170kg by bylo moc pekne :) Celkem by me zajimalo, jak muze by me soucasne maxko.

premisteni a tlak
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5 ( )
72,5kg x 5
72,5kg x 5 ( )
72,5kg x 5
72,5kg x 5
-kdyz jsem pridal u predchozich cviku, tak jsem musel zakonite prihodit i tady. Predminule 6ky se 70kg prekvapive az moc lehke, dnes +2,5kg, ale ztezklo to citelne, ale dal jsem to, jen vzdy u toho posleniho opakovani pri tlaku uz trochu pomoc nohama. Mozna se na tom podepsaly i ty minule nechutne 10ky s 60kg, no ale jinak samozrejme spokojenost, protoze i tady jsem 2,5kg nad planem :)

bicepsovy zdvih VC
52,5kg x 7
52,5kg x 7
52,5kg x 7
52,5kg x 7
52,5kg x 7
52,5kg x 7
-dnesni trenink byl ve znameni pridavani, tak i tady jsem na kazdou stranu jednu fidorku prihodil a bylo to nejaky az moc lehky :)

kliky na bradlech
Drejprd + 7,5kg x 11
Drejprd + 7,5kg x 10
Drejprd + 7,5kg x 9
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
-dnes je tezky trenink, takze jsem zvysil zatez a velmi mile me to prekvapilo. U tohoto cviku podobne jako u shybu jde vzdy sila hodne rychle nahoru a celkem se mne osvedcuje metoda jeden trenink s vlastni vahou tela, dalsi se zatezi a pokazde neco pridava, v prvnim treninku pocet opakovani v druhem zvysovat zatez, takhle jsem to kdysi delal u shybu a zlepsoval jsem se terenink od treninku. Jinak prvni serie s rezervou, ostatni nadoraz, pa posledni 8ka uz byl takovej hybrid a trochu jsem se tam kroutil.

pritahy VC
95kg x 8
95kg x 8
95kg x 8
95kg x 8
95kg x 8
-gut, pekne to bralo zada

military press
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 8
-vynechal jsem 2. tlakovy cvik na prsa a dal military press, protoze jsem ho uz minimalne 3 tydny necvicil a celkem me to silove prekvapilo. Prvni 4 serie celkem striktne, posledni serie u posl. 1-2 op trochu push press, ale stejne se odrazet moc nemuzu, protoze nerazy koleno moc nesnese.

superserie: uzky bench press + bicepsovy zdvih JR v sede
70kg x 10 + 17,5kg x 10
70kg x 10 + 17,5kg x 10
70kg x 10 + 17,5kg x 10
70kg x 10 + 17,5kg x 10
70kg x 10 + 17,5kg x 10
-tady jsem nic nepridaval, je to jen doplnek, takze kratke pauzy, vse sedlo vyborne

upazovani s JR v predklonu (kazda ruka zvlast)
10kg x 17
10kg x 17
10kg x 17
10kg x 17
10kg x 17
-vyborny cvik na zadni delty

superserie pritahy kladky v leze + protismerky
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
-rychlovka a naprosto paradni pumping zad a prsou, takovy jsem po pauze snad jeste nezazil a to uz myslim kreatin moc nefunguje :)

kolo
35 minut
-omylem jsem to presvihl, rikal jsem si, ze se nebudu divat na displej tak dlouho jak to vydrzim, protoze tak to utece nejlepe a porad jsem to prodluzoval a kdyz jsem si rikal, ze uz by mohla byt tak 26. minuta a podival jsem se, bylo tam 35 a neco. Nevadi ba naopak.

TIME: 126 minut + 35 minut kolo

-jit jsem samozrejme nemel, protoze jsem chtel dat den volna navic, ale strasne jsem se tesil a nejak jsem to nevydrzel . I presto ze jsem mel obavy, ze to nedam, protoze jsem dnes navic po nocni a nevyspalej, tak vse splneno, vsude jsem pridal, ale myslim, ze uz jsem se u nekterych cviku dotkl stropu, kazdopadne bych ale rad jeste neco vytah z mrtvoly, zbytek uz necham osudu. Pokud bych byval sel az zitra, jak jsem puvodne predpokladal, tak myslim, ze by to bylo lehci, ale kazdpodane to byl naprosto vynikajci a neskutecne masakroidni trenink (i kdyz mene nez minule ty 10ky :) ), jen me zacina srat, ze citim, ze uz nebude kam pridavat jako to slo dosud. Uvidime, co vymyslim, ale nedokazu si predstavit, ze bych trenink menil a jel treba split, protoze to mne ve srovani s timto prijde jako nicnedelani :)

Naposledy upravil Draper dne po leden 10, 2011 7:28 pm, celkově upraveno 1 krát
spekounP

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole Drapere, ty jses neznicitelnej
Fakt me zajima, kdy se ti ten trvalej neuveritelnej progress zastavi

7 sériií mrtvoly se 165kg po pěti opakováních jsem nedal ani kdyz jsem jet tzv. silovku

Ještě ti dám takovej svuj námět k uvážení:

zkus někdy spojit benchpress a mrtvolu do supersérií - celkovej čas tím zkrátíš, ale vzhledem k tomu, že během jednoho cviku odpočívají partie potřebné k druhému cviku, máš v podstatě delší přestávku mezi sériema a zvládněš větší nálož. Akorát na to musíš mít kondici (což je můj trouble), ale tu ty stoprocentně máš.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele ty šílenče. Píše ti to sem každej druhej a já ti to musím taky napsat, protože tohle už není absolutně normální, co ty si dovoluješ.

Pěknej trénink!

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
agnez

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole,vzdyt tu mrtvolu jedes uplne easy,tam je porad rezerva minimalne 5-10kg abys to dal po 5 opacek.Vubec se nehrbis,netaha te to dolu.Jako bys jel s kilem.Navic bez noh.Ze zeme to odlepujes bez problemu.
To pujde nahoru.
elnino

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

respekt zas a znovu.Jinak ty studujes nebo uz pracujes naplno? nedelas ty ve firme ochutnavace nejakych kofeinovych napoju nebo zivotabudicu?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: