|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 2:21 am Předmět: |
|
|
BW hezká. Ale na téhle úrovni je spíš důležitý jistý údaj z krevního vzorku.  Pokud je Bolfis čistej, tak naprostá párada. Takový člověk může krafat (ale takový to většinou nemá zapotřebí). Pokud ne....odečti si při srovnání 30kg. A nebo je přičti mě Majesty.
Jestli je Bolfis čistej a jede tlaky dost hluboko, tak se přiznám, že trochu žárlím. Ale přežiju to.
Naposledy upravil Johncreasy dne čt leden 13, 2011 2:25 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 2:28 am Předmět: |
|
|
Kdybych měl kvůli spokojenosti se svými výkony plakat, tak tebe by museli ráno odřezávat z lustru.
Ale teď vážně. Jestli je Bolfis čistej má můj obdiv a jestli není, tak je to stejně velice slušnej výkon.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 2:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 2:42 am Předmět: |
|
|
Je vidět, že jsi nepochopil. Jednak jsem jasně říkal, že BW ve formě tuku nehraje u tlaků za hlavou žádnou zásadní roli. A za druhé, jestli je ti jedno při posuzování výkonů, zda je někdo čistej, nebo ne, tak jsi hloupej. Nezpomeň, že pokud bych dlouhodobě a kvalitně sypal, jezdil bych v sériích za hlavou se 140kg. A to je ještě skeptický předpoklad. Za třetí, já už za hlavou se 120kg taky párkrát jel, ale jsem férový sám k sobě a vyžaduji určitou hloubku. Lidí se slušným tlakem tu bylo spoustu a pak ze 5x165kg ta hlavou bylo 120kg za hlavou. Tím samozřejmě nemluvím přímo o Bolfisovi (ikdyž bych rád  ) Ale pravda je, že prostě může být v těch tlacích prostě silnější, jede dost hluboko, je čistej a dá prostě víc. Proč ne?
Říkal jsem někde, že si myslím, že jsem nejsilnější? Proč by se nemohl objevit člověk, co je na tom lépe? Myslíš že jsem ztratil iluzi o sobě jako Herkulesovi? Neblázni Majesty. To jen ty si přihříváš polívčičku z cizího peří. Si to přiznej. Protože tobě k argumentaci chyběl ten základ. Aspoň poloviční hodnoty.
Naposledy upravil Johncreasy dne čt leden 13, 2011 6:37 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 2:50 am Předmět: |
|
|
Jinak ale parádní příspěvek od tebe s tím "bůůůů" a "Ha ha ha"
Teď je mi líto, že jsem se s tebou hádal. Že jsem se hádal s dítětem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 2:54 am Předmět: |
|
|
Vyssi telesna hmotnost samozrejme hraje roli naprosto u vseho, a hloupej jsi ty pokud si namlouvas neco jinyho
ja ti nebudu odpovidat nijak dlouze, za prve proto ze na to nemam cas, jdu za chvili spat, jsem po narocny sichte, a za druhy je mi naprosto uz u prdele uz jakakoliv diskuze mezi nami  ale tobe ocividne strasne zalezi aby si vsichni mysleli jakej jsi silak, tutununu, jaky mas silny ramena ze jo, tutununu, jinak bys na to porad neodpovidal takovejma srackojdnima slohama, a mimochodem argumentujes vecma ktery spolu vubec nesouvisi, jak jsem si vsiml
prej kdybych sypal tak dam v serii 140, to je co za argument ? Tak to nasyp, dej to a teprv potom mluv !
Ty se strasne rad vymlouvas na tisic veci dzony, a uz me to na tobe zacina ale velice srat - veci typu ja nesypu, kdybych sypal dal bych vic, mych 160kg mi pri tlacich za hlavou nijak nepomahaji [mimochodem LOL argument  ] a podobny.
btw, vyliz si se svym tlakem za hlavou pr*el, pro me ted bolfis dokazal ze jsi obycejnej srac kterej umi jen mluvit a zvelicovat svoje lehce nadprumerne vykony ve cvicich ktere nikoho nezajimaji
a posledni vec, uz nikdy nerikej o kubazovi ze nema silovy potencial, protoze ten na tom bude za rok silove lip nez ty a to nebude potrebovat 160kg sadla, to mi ver  to jen takova posledni vec na dobrou noc, muck
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 2:58 am Předmět: |
|
|
Tyvole rikal jsem ze to nebude dlouhy ale celkem je  vrat mi pet minut meho zivota zpatky, nezaslouzis si je :]
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 3:11 am Předmět: |
|
|
A teď jsi dokonce i drsnej přes la manche.  Sloh tě asi nebavil, to věřím. Většinou máš spíš sklon ke střídmému vyjadřování odpovídajícímu slovní zásobě a náhle se stilizovanému naturelu drsňáka, k e kterému si dospěl po prvních přibraných kilogramech 15kg tuku. A teď si vem jak hrdině se musím cítit já, vzhledem k tomu, že jsem ještě mnohem tlustší.
Ale ještě není pozdě, aby tvoji rodiče zašli do nějaké poradny k dětskému psychologovi. popřípadě tě podarovali první knihou bez obrázků. Ještě není pozdě.
Mimochodem Bolfis benchuje 3X210 raw bench. Z toho vyplívá Za1) Že mě u takového člověka zase tolik nepálí fakt, že dávám na ramena prakticky to co on. Za2) Pravděpodobnost jeho statutu naturála dramaticky klesá.
Myslíš, že je projevem drsnosti být sprostý na internetu?Za rok uvidíme
výsledky tvé a Kubazovi. Ikdyž do skupiny s tebou bych Kubu skutečně nedával, neboť přeci jen jeví určitý silový talent. Ale mlaďasů s dobrým rozjezdem, obdobných výkonů a prvotních nárůstů tu již bylo více.
Na druhou stranu je hezké, že vzhlížíš nejen k celosvětově uznávaným hvězdám, ale idolizuješ si i někoho blízkého sobě, pro tvůj stupeň urovně hmatatelnějšímu. Pěkně po krůčcích. Pudové reakce ti skutečně problém nedělají.
Dobrou noc a pozdravuj vílu Zubničku.
Naposledy upravil Johncreasy dne čt leden 13, 2011 6:40 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 3:51 am Předmět: |
|
|
Jen ve zkratce - Mariusz nejvic vazil 142, takze o padesat kilo to opravdu neni, a nejvetsi bench mel 290, 260 bylo myslim pro dve opakovani, takze holt zase nemas pravdu dzoniku. Ja sice cvicim jenom rok a pul, ani ne, ale v silovem sportu se bohuzel pro tebe vyznam lip, takze ti znovu rikam, drz o tehle vecech p*cu, nemluv o nich, ano ?
A dale prosimte pis nejake mensi sra*ky, aby se na ne dalo aspon nejak odpovedet, ne picoviny ktery vubec nemaj smysl. Ale dobra taktika reknu ti
Me nedela problem byt sprosty, protoze ty uz me vazne ale vazne ale vazne seres. Porad dokolecka omilas ty samy ufnukany argumenty jak jsou vsichni kolem tebe nasypani a jakej ty jsi neskutecnej silak ze to davas na cisto :]
Bez si prosim jet svoje tlaky za hlavou a na mrtvole mej dal maxko v pomeru tolik s kolika ja dam asi tak patnact opakovani, ano, dobrou noc ty moje prasatko :-*
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 8:14 am Předmět: |
|
|
Hoši moc to prožíváte _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:16 am Předmět: |
|
|
me by Johne zajimalo, kde beres to info, ze kdyz nekdo sype ma si odecist 30 kg ? Co to je za nesmysl ? Je spouta lidi, kteri toho davaj docela hodne a clovek by pomalu ani nerekl ze nekdy zvedal cinky a o nejakych peknych vykonech se ani neda mluvit a ze ty bys daval v seriich 140 kg ? Hm a nebo by si mel tak vysokej tlak/cholesterol/cukr atd. ze bys byl rad, ze dojdes do lekarny pro prasky... S tvojim pristupem by to takhle opravdu dopadlo. Btw docela chytre sis vybral cvik, kde udajne nehraje tvoje vaha zadnou roli :))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|