|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: pá leden 21, 2011 9:10 pm Předmět: |
|
|
Ty jedes zase Ivana? Vzdyt jsi ho ted dojel. Jet 2x po sobe bez prestavky stejnou silovou rutinu je podle me blbost a nebude te to ani bavit. Radeji se mas zamerit na ty mrtvoly a zbytek tomu prizpusobit. Kecat ti do toho ale nebudu, delej si co chces :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
SethX
|
Zaslal: pá leden 21, 2011 10:18 pm Předmět: |
|
|
Těch 200 už máš v hlavě hoodně dlouho pamatuju si, že si o nich mluvil i na chatu než ho zrušili :-) Nevim jestli to u vás jde ale mě pomohly dotahy zvykneš si na větší váhy. Těžko říct neviděl sem tě tahat tak nemůžu soudit jestli je pro tebe těžší start nebo dotažení. _________________ radši první v pekle než až druhej v nebi
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 22, 2011 8:57 am Předmět: |
|
|
to draper: nechtelo se mi nic extra vymyslet, krom toho ted mam jet na tri tydny do hradce na praxi a nevim, jak tam bude cas cvicit
ted to spis nez ivanova pripomina lehkotezky drepbench a na mrtvolach jsem ubral intenzite a pridal objemu, ale videl bych to po navratu na korteho, tam je mrtvola trikrat tydne
i kdyz momentalne si neumi predstavit, ze bych neco pres ty svoje zmasakrovane holene vytahl (jeste jednou diky za poradnou techniku  )
ale je pravda, ze ted se mi to taha o dost lip a citil jsem napumpovani jenom tam kde mam
to seth:jj mas recht, je to pro me svatej gral
dotahy jsem zkousel, ale o technice bych se nezminoval
obecne mam problemy se startem, hned jak zaberu, zrusim absolutne veskere nastaveni
jakmile neco zvednu v dobre forme, uz to vetsinou dotahnu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 26, 2011 3:55 pm Předmět: |
|
|
25.1.
IVANOV 2A
DREP
1x2x115
leg press 5x10x150
BENCH
5x3x100
Tlaky JČ 5x6x32
Kliky 5x6xBW+20
shyby 2x12
pulover 2x12
mohamedani 3x15
drepy v multaku vazne nejdou
musel jsme dat neco na legu
jinak docela na pohodu
jedu v jinem fitku, nez normalne a neni tu drepovaci stojan _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st leden 26, 2011 4:00 pm Předmět: |
|
|
Na co stojan? 115 si hodis za hlavu jak nic ne?  Premisteni a tlaky mas prece silny. Aha vlastne ty bys tu cinku asi neodlepil ze zeme v te pocatecni fazi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
avanti

|
Zaslal: st leden 26, 2011 4:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st leden 26, 2011 4:28 pm Předmět: |
|
|
jestli jo, tak promin Péťo, Avanti pofouka bebi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 26, 2011 6:19 pm Předmět: |
|
|
vy dva jste teda kamaradi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 26, 2011 6:22 pm Předmět: |
|
|
26.1.
IVANOV 2B
BENCH
5x5x82,5
DL
8x5x90
Pritahy spodni kladky 3x10x60
Bicepsy 5x8x17
shyby 12,6
bricho 3x10
s mrtvolou jsem se trapil prvni tri nebo ctyri serie, pak uz to bylo docela lehke, zato jsme citil unavu
holene rozbite jak po vyslechu spanelskou inkvizici _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
avanti

|
Zaslal: st leden 26, 2011 6:31 pm Předmět: |
|
|
Tak na nohy ti teda foukat nebudu. Kdo ví, jestli sis je myl. _________________ "Hubené holky vypadají dobře v šatech, fitness holky vypadají dobře svlečené."
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st leden 26, 2011 6:33 pm Předmět: |
|
|
Kup si podkolenky. Za kilčo u www.goodlift.cz
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st leden 26, 2011 6:45 pm Předmět: |
|
|
Marjá, ty seš božena. Si ty podkolenky dáš pod gatě, nebo ty chodíš cvičit v trenkách s holýma nohama? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st leden 26, 2011 6:54 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | nereknu kdybych zvedal to co draper, ale tohle davaji kluci co jsou ve fitku poprve | vždyť to není pravda. Trochu si věř a neponižuj se. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|