|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: so leden 22, 2011 9:13 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Zajimala by me nejlepsi hra co jste kdy hrali. Pro me je to jednoznacne Jagged Alliance 2 (spis ale Wildfire, ktere je skoro ve vsech ohledech lepsi) |
Nejlepsi: Fallout 2
a tesne v zavesu trojice: Diablo 2, Warcraft 3 a WoW
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: so leden 22, 2011 10:01 am Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Zajimala by me nejlepsi hra co jste kdy hrali. Pro me je to jednoznacne Jagged Alliance 2 (spis ale Wildfire, ktere je skoro ve vsech ohledech lepsi) |
a tesne v zavesu trojice: Diablo 2, Warcraft 3 a WoW |
Naj je jednoznačne seria Metal gear solid (jednotka aj dvoja sú aj na pc pekne vymazlené)
Potom:
Fallout 1/2/3
Icewind Dale 1/2
Zaklínač
Heroes of might and magic 6
WoW
Séria Total War
a určite mnohé dalšie, len ma teraz nenapadnú. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
NBD
|
Zaslal: so leden 22, 2011 10:02 am Předmět: |
|
|
jednoznacne Final Fantasy VII, tuhne krv v zilach!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so leden 22, 2011 10:06 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | ..
... |
Jsem ani nevedel ze je uz 6tka, diky za tip, u 1-5 jsem stravil taky more casu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so leden 22, 2011 10:07 am Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Turakam napsal: | ..
... |
Jsem ani nevedel ze je uz 6tka, diky za tip, u 1-5 jsem stravil taky more casu :) |
preklep je to might and magic 6 iba:) proste 6. diel z rady tých starých rpgéčiek, nie ťahovka. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so leden 22, 2011 10:09 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Seva98 napsal: | | Turakam napsal: | ..
... |
Jsem ani nevedel ze je uz 6tka, diky za tip, u 1-5 jsem stravil taky more casu :) |
preklep je to might and magic 6 iba:) proste 6. diel z rady tých starých rpgéčiek, nie ťahovka. |
Tak se divam a 6tka jeste neni no ale na youtubu uz jsou nejake videa, tak i kdyz si nechtel tak si mi rekl o 6tce
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so leden 22, 2011 11:36 am Předmět: |
|
|
Serie Gothic, nejlepší hra všech dob. Kromě 4 dílu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so leden 22, 2011 11:46 am Předmět: |
|
|
Vidim ze je hodne lidi fanousku RPG a magie, toto me nikdy nebavilo, snad krome HOMAM 3. Fallout je super, ale vadi mne ze je to prilis zamerene pres ty questy, proto jsem to ani nedohral, asi su lama, ale furt sem musel cumet do navodu, protoze zas ja su v tomto perfekcionista a kazdy quest musel byt dokonale splnen, proste jsem mel s kazdym questem problemy a ani jsem si pak nevychutnal ostatni veci jako atmosfera, postavy a pribeh jak jsem z tech questu byl frustrovany.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so leden 22, 2011 12:16 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | CZEBLADE napsal: | | Wojtkingson napsal: | | Co se týče arén, tak teď někdy se rozjela nová season, je to měsíc cca a nejlepší mají 2400 cca, což si myslím že jde, jinak v aukci najdeš na co si vzpomeneš. Jako je jasný, že na ofíku toho bude víc, ale fakt to je dostačující. |
Nwm ty ceny na offi se mi zdaly vysoke, ale mozna se lip vydelava nebo je nekdo v baliku a skupuje a dela si svuj monopol :D B tw kdo ma nejvic goldu na offi? Kamos rikal, ze kdosi 1 mega |
z guildy ve ktere jsem hraval ma manik něco přes 1 mega |
to se mi snad zda :D ale na ty sikmoocka maniaky nema nikdo ne
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: so leden 22, 2011 12:33 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: |
Fallout 1/2/3
Icewind Dale 1/2
Zaklínač
WoW
Séria Total War
a určite mnohé dalšie, len ma teraz nenapadnú. |
Fallout New Vegas si hral? Je to lepsie ako F3, ale takisto slaba hratelonost, ktora sa k F2 neda prirovnat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so leden 22, 2011 12:35 pm Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | Turakam napsal: |
Fallout 1/2/3
Icewind Dale 1/2
Zaklínač
WoW
Séria Total War
Fallout New Vegas si hral? Je to lepsie ako F3, ale takisto slaba hratelonost, ktora sa k F2 neda prirovnat. |
ked troška zlacnie, tak si kúpim určite, recenzie ma presvedčili. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so leden 22, 2011 12:44 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Gohan napsal: | | CZEBLADE napsal: | | Wojtkingson napsal: | | Co se týče arén, tak teď někdy se rozjela nová season, je to měsíc cca a nejlepší mají 2400 cca, což si myslím že jde, jinak v aukci najdeš na co si vzpomeneš. Jako je jasný, že na ofíku toho bude víc, ale fakt to je dostačující. |
Nwm ty ceny na offi se mi zdaly vysoke, ale mozna se lip vydelava nebo je nekdo v baliku a skupuje a dela si svuj monopol :D B tw kdo ma nejvic goldu na offi? Kamos rikal, ze kdosi 1 mega |
z guildy ve ktere jsem hraval ma manik něco přes 1 mega |
to se mi snad zda :D ale na ty sikmoocka maniaky nema nikdo ne |
Tak když by se to mělo brát podle lidí, ne jako podle jejich farmářské skupiny tak zas tak moc nemají. Ale je jich hodně takže tím to vynahrazujjí.
A je to přesně jak někdo psal, ten odn ás cio má mega má každou profesi ve hře na psotavách, skupuje suroviny, prodává hotové a taky kupuje levné věci a prodává draze.
FNV- mám ale nedohrál jsem to, mám to pořád v kompu snad se k tomu dostanu ale nevim nějak mě to tak moc nechytlo.
A dobrá hra co jsem ted hrál je Dead Space. Hororový survival ve vesmíru.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: so leden 22, 2011 12:51 pm Předmět: |
|
|
U mě jsou to spíš hororové hry a bláznivé střílečky jako Painkiller,Serious sam atd., u kterých se fakt bezva odreaguji.Unreal, Half life,AVP,Dead Space,Doom 3,Gears of War ,Stalker, nebo také Mass Effect a první díl Far Cry a FEAR to jsou hry, u kterých to byl pro mě velký zážitek a kdykoli si je mohu zahrát znovu a nikdy mě nepřestanou bavit.
Jinak fantazy také moc nemusím výjimkou je jen Oblivion,který jsem hrál asi 5 měsíců a prošel jsem ho skrz na skrz.
Také mě dneska dost mrzí,že vývojáři dělají hry zároveň i na ty blbé konzole a díky tomu se dělají ústupky co se týče grafiky tak hlavně hratelnosti.Všechno se díky konzolím co nejvíc zjednodušuje.Prostě to už není ono.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so leden 22, 2011 12:58 pm Předmět: |
|
|
prochm: tak si počkej na crysis 2 a zažijes pár grafických orgasmů
A jo oblivion jsem taky projel ja kto šlo, hlavně taky že se daly stahovat různé modifikace a tím se jeste protáhla dobra hraní to bylo fajn.
A feear jsem ani nedohrál, to jsem po nějaké scéně odinstaloval a prděl jsem na to
U stalkera škoda že byl celkem silně zabugovaný když vyšel, ale i tak jsem ho dohrál. Sem tam jsem měl taky pěkně nahnáno
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: so leden 22, 2011 1:05 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Seva98 napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Zajimala by me nejlepsi hra co jste kdy hrali. Pro me je to jednoznacne Jagged Alliance 2 (spis ale Wildfire, ktere je skoro ve vsech ohledech lepsi) |
a tesne v zavesu trojice: Diablo 2, Warcraft 3 a WoW |
Naj je jednoznačne seria Metal gear solid (jednotka aj dvoja sú aj na pc pekne vymazlené)
Potom:
Fallout 1/2/3
Icewind Dale 1/2
Zaklínač
WoW
Séria Total War
kde je planescape torment? ;) _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|