Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paye napsal:
Draper napsal:
Paye napsal:
stejně Ti to nikdo nežere, blbě remcat umí každej.

S Pecou snad jeste rozumna rec je, protoze on pusobi inteligentne, ale k tobe se opravdu vyjadrovat nehodlam pindiku

nikdo to po tobě ani nechce naturále.

vidis, tak mne sem nepis
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paye napsal:
kubaz napsal:
peca to , ze formu kterou mas na ronnie.cz na hlavni fotce si udelal na par mg stanozolu si povidej tak kamaradum co tomu hovno rozumi a ne tady lidem , kteri vi o co go

Tos usoudil podle jeho formy na ronnie.cz, ze tam posílal něco víc než stan? Ježiši kriste , je vidět, že ty víš o AS taky velký hovno. Taková forma se dá udělat i naturálně.

ja sem taky nerikal , ze neco vim :) nevim a nejakou dobu taky jeste nechci vedet
I.N.G.

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak nevím, asi některý lidi hodně štve, že Draper teď jede jak mašina i bez "podpory". Že by závist? Na mě to tak působí.

To Draper: Ty mrtvoly moc pěkný. Doporučil bych konečně přejít opravdu na 5x5, ne na 7x5, a uvidíš, že ještě zdaleka nejsi na konci.
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
Tak nevím, asi některý lidi hodně štve, že Draper teď jede jak mašina i bez "podpory". Že by závist? Na mě to tak působí.

To Draper: Ty mrtvoly moc pěkný. Doporučil bych konečně přejít opravdu na 5x5, ne na 7x5, a uvidíš, že ještě zdaleka nejsi na konci.

ja vim, dnes melo byt 5x5 a byl bych spokojenejsi, protoze tech prvnich 5 serii bylo ok, ty 2 navic uz ok nebyly a se*e me to Ve ctvrtek 5x5, slibuji :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Víš nějaký svoje maxka pro jedno opakování (historický)?
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

230 ale roloval jsem to po sobe asi 5 minut nez jsem to dotahl :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
guruhonza napsal:

myslím i dřep a bench ;)
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Draper napsal:
guruhonza napsal:

myslím i dřep a bench ;)

aha ja ted vidim jen mrtvolu a jiny cvik pro me prakicky neexistuje
drep maxko jsem nikdy nezkousel, ale drepoval jsem 5x5x160kg zadni drep a 5x5x130kg predni drep, vse hluboke drepy
bench 2x nebo 3x (uz nevim) 135kg v ramci pyramidy, klasicke zkousku maxka jsem nikdy nedelal
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkný =) já podle toho, co všechno od tebe očekávat, ikdyž je jasný, že teď už to nepůjde tak nahoru, jako před pár měsící
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
pěkný =) já podle toho, co všechno od tebe očekávat, ikdyž je jasný, že teď už to nepůjde tak nahoru, jako před pár měsící

no jasne :)
U drepu budu rad, kdyz udelam normalni drep s vlastni vahou tela (sam jsi videl, jak to ted vypada...) a u BP bude uspech nejakych 5x5x105kg, pokud chytnu formu a chut tak mozna do 110, ale pochybuji. A take drive nebo pozdeji prijde pretrenovani
blazen

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drape, že se tu sereš s nějakýma idiotama.. být tebou, najmu si nějakýho moderátora, co by mi to tu pravidelně několikrát denně obhlídnul a nežádoucí příspěvky smazal :D jestli si někdo myslí, že sypeš, ať si to myslí.. takoví hloupí lidi si to budou myslet ikdyž jim budeš říkat pravdu..
a pro spoustu lidí seš vzor, jak co se týče toho, že se nebojíš pravdy a své vlastní minulosti (přiznat si něco veřejně a narovinu všichni určitě nedokážou), tak v pohledu na tvoje neuvěřitelný tréninky :D kde zůstává rozum stát, jaktože tohle prostě vydržíš, miliony sérií s těžkýma váhama a pořád to má úroveň..
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2011 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

23/1 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 41,36km
rychlost: 41,36 km/h
zatez: od 4. minuty 8/9
spalena energie: 943 kcal
RPM: 109-112
tepova frekvence: ??? (hodne)

-po vcerejsku to trochu tahne ve vzprimovacich a po pulloveru pekne rozsekanej vrsek jinak ok
No_pain

PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2011 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Doufám že až bude léto tak vytáhneš kolo půjdeš jezdit ven :) Já se na to moc těšim :)
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2011 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No_pain napsal:
Doufám že až bude léto tak vytáhneš kolo půjdeš jezdit ven :) Já se na to moc těšim :)

Rad bych, drive jsem hodne jezdil v terenu, je to nejlepsi relax, co znam. Jen nevim, jestli mne to koleno dovoli a momentalne nedokazu posoudit, jaky bude pro me koleno rozdil na rotopedu a nakole.

blazen napsal:
Drape, že se tu sereš s nějakýma idiotama.. být tebou, najmu si nějakýho moderátora, co by mi to tu pravidelně několikrát denně obhlídnul a nežádoucí příspěvky smazal :D jestli si někdo myslí, že sypeš, ať si to myslí.. takoví hloupí lidi si to budou myslet ikdyž jim budeš říkat pravdu..
a pro spoustu lidí seš vzor, jak co se týče toho, že se nebojíš pravdy a své vlastní minulosti (přiznat si něco veřejně a narovinu všichni určitě nedokážou), tak v pohledu na tvoje neuvěřitelný tréninky :D kde zůstává rozum stát, jaktože tohle prostě vydržíš, miliony sérií s těžkýma váhama a pořád to má úroveň..

diky, takove prispevky vzdy potesi. Bohuzel prave tihle lide, o kterych pises, si mysli, ze na tohle cekam, ze mne to dela strasne dobre, ze si tim asi zvysuji sebevedomi nebo co a ze proto si log vedu Na jednu stranu bych je rad ingoroval na druhou mne to neda a musim se hajit, protoze srat na hlavu si tu nenecham
No_pain

PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2011 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

terén nevim nevim, ale tak nějaké ty normální cesty by snad jít mohly...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: