Vsiml jsem si tady debaty ze chces dat 200kg 5x5 na mrtvole, podle tech videii a rezervy bych rekl ze je to uplne realne. Vypada to dost snadne, hlavne to odlepeni vzhledem k tomu ze mas problem s tou nohou..
Ja nevim, 195 chci jeste zkusit a podle toho, jak to bude tezke se uvidi, jestli 200 jo nebo ne....i kdyz tady uz tech par kg nemuze delat takovy rozdil, ale 10 je porad jeste dost..... Hlavne mit den, byt odpocatej a zregenerovanej :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
kolo cas: 60 minut
vzdalenost: 41km
rychlost: 41 km/h
zatez: 8-9/9
spalena energie: 934 kcal
-po ranu trochu horsi rozjezd, ale celkem jsem se do toho dostal rychle. I kdyz se mne do intervalu opet nechtelo, tak jsem zacal (cim drive tim lepe) tentokrat asi v 17. minute a stridal jsem to po minute (1 minuta max zatez a rychlost 40-41 km/h, pak 1 minuta zatez 8 a rychlost pokud mozno neco malo nad 41 km/h) celkem jsem dnes ujel 20x1 minutu na max. Sice mne to o par metru ubralo z celkove ujete vzdalenosti, ale pocitove je tohle mnohem lepsi a rekl bych asi i efektivnejsi.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
jen tak mimochodem, budeš na jaře jezdit na kole nebo tě berou jen trenažéry?
A taky seš prase takové tréninky :D Bych chtěl jednou vidět někoho dělat mrtvolu v sériích skoro s 200kg
nevim, kolo tady v Brne nemam, mam ho doma na Vysocine, ale jelikoz uz ma najeto desitek tisic km, tak je v hroznem stavu, ale bylo by to samozrejme prijemne, jen ty trenazery jsou treba z casoych duvodu trochu praktictejsi.
co se tyka mrtvoly, tak az tam bude 5x5x200 neprasackou technikou, sam o sobe reknu, ze jsem dobrej (to byl vtip), ted zatim rikam, ze jsem relativne spokojenej, ale tech 200 proste chci, ale uz se toho trochu bojim
bench press
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
-minule tezce, predminule lehce, takze dnes stredne, ty 8ky me u BP bavi asi nejvic, vahu jsem nechal, tezke tak akorat, posledni byla ale lehci nez ty predchozi 2.
mrtvy tah
195kg x 5 (prvni serii tradicne netocim, nevim proc :) )
195kg x 5 ( - tahle se mne celkem libila kdyz tak na to koukam zpetne jen by to fakt chtelo lepsi funkcnost a pohyblivost nohou a vic je tak pouzivat : ( )
195kg x 5 ( - jeste to celkem uslo)
195kg x 5 ( - nevim...)
195kg x 5 ( - tady mne prislo, ze mam u posl. opak. moc kulata zada )
195kg x 5 ( - tady uz se mne ty zada nelibily)
-vcera jsem se citil dobre a mel jsem strasnou chut tahat, jenze jsem se dnes hodne pozde dostal do postele a rano brzy vstaval a ta chut me nejak presla :), hlavne pri predstave, ze mam pridat. Trenink by mel dnes byt sice lehky, ale to bych se nepriblizil svemu vysnenemu cili, takze jsem to riskl a pridal na 195kg. Co bych k tomu rekl: Tezky to bylo neskutecne a nejak jsem se dnes nemohl trefit do techniky respektive nepodarilo se mne pohybove sladit nohy a zada, nejak jsem se nedokazal soustredit na to, abych to tahal na sebe a z pat a podle videi mne pipada, ze jsem to tahal moc pred sebe a trochu prepadal na spicky, coz dela strasne moc. Pak tam prisel Poman, cvicil take mrtvoly a ma strasne se mne libi jeho technika, takovou bych si pral mit : ( Dal jsem to, to se pocita, pocit z toho mam neutralni, hlavne me sere, ze to bylo bez rezrvy a technicky to take nebylo dle mych predstav. Idealni by bylo, jet to po 3-4kach, ale tech 5 si tam proste musim dat, i kdyby nevim co Jinak slibil jsem I.N.Govi :), ze uz nebudu jezdit 7x5, ale stahnu to na 5x5, ale to by pro me byl moc velky skok dolu, takze jsem udelal kompromis a dal 6x5 :D Pristi trenink bude kazdopadne lehky nebo bych taky nekdy mohl dat stred nejakych 5-6x8, jen tezko odhadout vahu. Pokud se nekdy pokusim o 5x5x200kg, tak nejdriv za tyden a rozhodne tomu budou predchazet minimalne 2 dny volna. Uvidime....
edit: opet uvitam jakekoliv technikce pripominky
premisteni a tlak
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
-to same jako minule, predminule, predpredminule a mozna i predtim :) a porad stejne tezke, jen se snazim dat do toho vic dynamiky. Kazda serie byla jina, ale celkem to uslo.
bicepsovy zdvih VC
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
-sice blbej biceps, ale tohle byl docela sok, protoze 10ky s 50kg, to jsem snad nikdy nejel :) Prvni 3 bez cheatingu, 4. lehce a 5. uz sice s chatingem, ale pumpovalo to neskutecne. Napumpovany bicepsy jsem nemel uz hodne dlouho :)
kliky na bradlech
Drejprd x 15
Drejprd x 15
Drejprd x 12
Drejprd x 10
Drejprd x 10
-celkem ok, prvni serie s hodne velkou rezervou, diky tomu jsem dal 15op i ve druhe, pak uz sla sila do sracek
pritahy JR
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
-minule mne ty 45ky sedly strasne pekne, takze jsem dnes zkusil pridat, prvni 2 serie takove rozporuplne :), pak jsem se do toho nejak dostal a jelikoz jsem jel u mrtvoly o 1 serii mene, tak jsem si tady naopak 1 pridal :D
sikmy bench na MP
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
-vaha stejna a tak akorat
superserie: francouzsky tlak + bicepsovy zdvih JR v sede
40kg x 12 + 20kg x 10
40kg x 12 + 20kg x 10
40kg x 12 + 20kg x 10
40kg x 12 + 20kg x 10
40kg x 12 + 20kg x 10
-francie ok, bicaky dnes tezky, ko konci jsem to sotva udrzel v rukach, asi jsem je pekne vycerpal u tech zdvihu s VC
upazovani s JR v predklonu (kazda ruka zvlast)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
-pravacka sla nejak sejdrem, ale bralo to pekne
pullover
32,5kg x 20
32,5kg x 20
32,5kg x 20
32,5kg x 20
32,5kg x 18
-u 3. a 4. serie posledni opakovani nedotazeno uplne na 100%, protoze by me to asi rozbilo hlavu, poslendi serie uz jen 18op, ale jinak super
superserie: pritahy kladky v leze + protismerky
75kg x 12 + 22,5kg x 15
75kg x 12 + 22,5kg x 15
75kg x 12 + 22,5kg x 15
75kg x 12 + 22,5kg x 15
75kg x 12 + 22,5kg x 15
-tohle a nasledujici cvik nebyly v planu, protoze povinna pumpovacka uz byla splnena pulloverem :) jenze byly obsazeny vsechny spinnery krome jednoho a zrovna toho, ktery je v nejhorsim stavu a na kterem se mne blbe slape, takze jsem dal jeste toho, sily a energie stale dost, casu dnes relativne take, takze proc ne :) Navic mam porad pred ocima tu debilni reklamu odsud z fora, jak tam Drap nebo kdo to je stahuje ty protismerky, tak jsem si je musel dat :D
superserie: bicepsovy zdvih na kladce + tricepsove stahovani kladky
45kg x 15 + 45kg x 15
45kg x 15 + 45kg x 15
45kg x 15 + 45kg x 20
45kg x 15 + 45kg x 20
45kg x 17 + 45kg x 23
-spinnery stale obsazene, takze me napadlo, ze bych si mohl dat tuhle moji drive oblibenou kombinaci, kterou jsem nejel uz asi pul roku. Vse v poho, bicaky akorat vaha a u tricepsu jsem mohl klidne pridat, ale byl to takovy rychlo pumping, tak jsem to nechal. Prijemne.
kolo
30 minut
-.tak jsem nakonec musel jit na ten blbej spinner, protoze ostatni byly stale zabrany, zatez si tam preskakovala jak se ji chtelo, chvilema to bylo ok, ale nakonec to uslo, tempo ze zacatku line a opet cim dele jsem jel, tim vice jsem mel energie.
TIME: 158 minut (80 serii, pokud bych pocital cviky, kde se jede kazda srana zvlast, tak to dnes bylo 91 serii ) + 30 minut kolo
-trenink super, nemel jsem dnes sice takovy ten nezastavitelny naval energie (hlavne ne ze zacatku), ale rozhodne jsem ji mel dost na to, abych to zvladl bez vetsich problemu. Hlavni cil dnesniho treninku - mrtvy tah a splneno viz. report, trenink se dnes trochu protahl a dal jsem si tam o 2 cviky navic, ale to jen vyjmecne, priste zase noraml. Dalsi trenink v pondeli nebo v utery, radeji bych utery a tentokrat budou i zakladni cviky lehce.
Naposledy upravil Draper dne so leden 29, 2011 3:38 pm, celkově upraveno 1 krát
Prosím ťa Drape, ty by si teraz dal z fleku 210 5 serii x 3reps, z 200 5x5 pojde bez problémov, maxko budeš mať podla mna opäť okolo 230 - 240. Kde sa to v tebe berie?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Prosím ťa Drape, ty by si teraz dal z fleku 210 5 serii x 3reps, z 200 5x5 pojde bez problémov, maxko budeš mať podla mna opäť okolo 230 - 240. Kde sa to v tebe berie?
maxko pro 1 rep nevim, to si netroufam hadat a ani me ted moc nezajima, mozna pozdeji az padne / pokud padne 5x5x200 :) ale ver ze tech 5x5x200kg bych dnes nedal ani kdyby mne za to nekdo pul mega :D mozna jen silene prasackou technikou a to by me akorat sralo (mozna ze kdybych mel predtim vic jak 1 den volna, ale to je jen mozna......)
Jeste me napadlo, jak by mne pomohl pasek? Sice jsem si zvykl cvicit bez nej, za coz jsem rad a nerad bych si na nej zase zvykal. Vim, ze neni pasek pasek, ty lifterske asi neco pridaji, ale co ty klasicke, co jsou v posilovne. Drive jsem mel pocit, ze mne to neco malo dalo, ale mozna to bylo jen placebo a kdyz uz jsem se k tem 195 dostal bez nej, tak si ho zbytecne davat nechci, ale kdyby mne mel pomoct....
Určite pomože a aj niečo pridá, aspon u mna je to tak, ked mám spevnený stred tela, cítim sa ,,bezpečnejsie" a tým si aj viac verím a to znamena ze viac zdvyhnem :) Ties ho nepouživam casto, len pri najtazsej serii drepu alebo MT ..
Pokud je člověk zvyklý cvičit bez pásu a nechodí pokaždé k čince se strachem že mu něco rupne, tak opasek samozřejmě nijak nepomůže. Logicky, ani nemá jak. Já jsem na sobě opasek v životě neměl. Na jedničky bych si ho teoreticky pro jistotu vzal, ale takové blbosti nedělám takže...
Pokud je člověk zvyklý cvičit bez pásu a nechodí pokaždé k čince se strachem že mu něco rupne, tak opasek samozřejmě nijak nepomůže. Logicky, ani nemá jak. Já jsem na sobě opasek v životě neměl. Na jedničky bych si ho teoreticky pro jistotu vzal, ale takové blbosti nedělám takže...
taky si myslim, jen jsem se ptal :)....a kdyz uz taham 5ky se 195 bez nej, tak si ho prece na 200 nenasadim, to by me ego neprezilo :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru