|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DY
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
venca.v

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: st únor 02, 2011 9:04 pm Předmět: |
|
|
dneska dřep 225kg moje max
bench 26x100kg :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st únor 02, 2011 9:06 pm Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | dneska dřep 225kg moje max
bench 26x100kg :) |
to je sice hezky vykon, ale tech tvych 5x10x210 na MT, to je proste masakr nejvetsi a to si predstavim vzdy, kdyz delam mrtvoly _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: st únor 02, 2011 9:07 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | No_pain napsal: | dneska dřep 225kg moje max
bench 26x100kg :) |
to je sice hezky vykon, ale tech tvych 5x10x210 na MT, to je proste masakr nejvetsi a to si predstavim vzdy, kdyz delam mrtvoly |
taky už takové pípoviny dělat nebudu :D jsem byl pak několik dní jak dědek s revmatem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Libor90
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: st únor 02, 2011 9:08 pm Předmět: |
|
|
| Libor90 napsal: | Hodně pěkný a maxko bench?
Já dneska 2krát 200kg dřep |
zatím 180, ale brousím zuby na 200 :)
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st únor 02, 2011 9:08 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | tak dneska sem zkusil na koncentrovanej bicepsovej zdvih 40kg jednorucku, a kazdou rukou sem ji zvednul jednou, a ZDURAZNUJU!! ze dobrou technikou, vubec sem se u toho nekroutil ale ciste to zvednul, hodne me to potesilo, treba na tom ma podil i to ze delam cviky na paku | a ja mel radost, ze sem si dal na tlaky na ramena 5x 55kg jednorucky a tady 60ti kilovej vééňa to skoro jezdi na bicak, ach jo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st únor 02, 2011 9:10 pm Předmět: |
|
|
Jirka včera 6x255 raw dřep... Kdyby nebyl zdechlý, tak tam ještě nějaká ta rezerva byla...:))
Actual BW 121, máme 10 týdnů do ME...
Já jsem v pondělí vyrazila 107x3 z beden... No... od toho teď budu mít na pár týdnů klid, jak to tak bývá, když se začne dařit, musí se něco pos.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Libor90
|
Zaslal: st únor 02, 2011 9:11 pm Předmět: |
|
|
Ten tvůj Jirka neni člověk víš to????  neuvěřitelný!
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: st únor 02, 2011 9:15 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | Jirka včera 6x255 raw dřep... Kdyby nebyl zdechlý, tak tam ještě nějaká ta rezerva byla...:))
Actual BW 121, máme 10 týdnů do ME...
Já jsem v pondělí vyrazila 107x3 z beden... No... od toho teď budu mít na pár týdnů klid, jak to tak bývá, když se začne dařit, musí se něco pos.... |
aha tak já jdu závodně házet Céčka...
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st únor 02, 2011 9:18 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | cipinek napsal: | | hovnival napsal: | | kdybych mel talent (nebo tucne konto ???... ), tak se tet chystam s Antoinem na Arnold amateru :)) jen beru cviceni trochu vazneji nez vetsina navstevniku fitka, tak bych to asi nazval :) |
spočítal někdo, kolik se tak pohybuje měsíčně cena za jídlo, suplementy + "speciální suplementy", regenerace (polárium je docela drahé), masáže, atd. aby to k něčemu bylo, myslím soutěž a výhra na MČR, pak nějaký svět, a výše? | tak pamatuju si na rozhovor se Stefanem Oroszem a ten rikal, ze na pripravu je potreba aspon 1 milion :) Kdyz si vemes, ze ta priprava trva treba pul roku a je v tom zapocitany vsechno od vlocek po letenku a hotel, tak na te vyssi urovni to je palka jako krava :) |
To je prehnany imho. Pudzian v roce 2004 [?] rekl ze ho priprava stoji 2000 USD mesicne, coz bylo tehdy asi sedmdesat tisic, to je rekl bych realna castka, a pocitam s tim ze strongman priprava vyjde na vic nez kulturisticka.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st únor 02, 2011 9:25 pm Předmět: |
|
|
No to se hodně pleteš teda _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st únor 02, 2011 9:25 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | hovnival napsal: | | cipinek napsal: | | hovnival napsal: | | kdybych mel talent (nebo tucne konto ???... ), tak se tet chystam s Antoinem na Arnold amateru :)) jen beru cviceni trochu vazneji nez vetsina navstevniku fitka, tak bych to asi nazval :) |
spočítal někdo, kolik se tak pohybuje měsíčně cena za jídlo, suplementy + "speciální suplementy", regenerace (polárium je docela drahé), masáže, atd. aby to k něčemu bylo, myslím soutěž a výhra na MČR, pak nějaký svět, a výše? | tak pamatuju si na rozhovor se Stefanem Oroszem a ten rikal, ze na pripravu je potreba aspon 1 milion :) Kdyz si vemes, ze ta priprava trva treba pul roku a je v tom zapocitany vsechno od vlocek po letenku a hotel, tak na te vyssi urovni to je palka jako krava :) |
To je prehnany imho. Pudzian v roce 2004 [?] rekl ze ho priprava stoji 2000 USD mesicne, coz bylo tehdy asi sedmdesat tisic, to je rekl bych realna castka, a pocitam s tim ze strongman priprava vyjde na vic nez kulturisticka. |
Tak strongman nemusi brat kvanta rustaku a jine drahe veci hlavne na kvalitu.Urcite je drahsi ta kulturisticka,spousta kvalitniho masa atd,dieta je draha.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|