Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 399, 400, 401 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DY

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BlondBomberko napsal:
moc sem neprispievam, ale mily Gohanko, najprv trochu pockaj, kym zacnes robit uzavery

DY: klobuk dolu, inac predpokladam ze na tomto videu si ty osobne, ak ano tak fakt super forma !!

...dík, som to ja,bola dobrá forma.
venca.v

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak dneska sem zkusil na koncentrovanej bicepsovej zdvih 40kg jednorucku, a kazdou rukou sem ji zvednul jednou, a ZDURAZNUJU!! ze dobrou technikou, vubec sem se u toho nekroutil ale ciste to zvednul, hodne me to potesilo, treba na tom ma podil i to ze delam cviky na paku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3x300kg MT, 250kg raw benč, to je tady spolu s s.smanem nejsilnější člověk z fóra, myslím že o výkonech je vcelku zbytečná diskuze, spíš by byl zajímavej přístup k tréninku a u čeho se zranil, asi to nebude pěknej příběh
No_pain

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska dřep 225kg moje max
bench 26x100kg :)
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No_pain napsal:

to je sice hezky vykon, ale tech tvych 5x10x210 na MT, to je proste masakr nejvetsi a to si predstavim vzdy, kdyz delam mrtvoly
No_pain

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
No_pain napsal:

to je sice hezky vykon, ale tech tvych 5x10x210 na MT, to je proste masakr nejvetsi a to si predstavim vzdy, kdyz delam mrtvoly

taky už takové pípoviny dělat nebudu :D jsem byl pak několik dní jak dědek s revmatem :D
Libor90

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodně pěkný a maxko bench?
Já dneska 2krát 200kg dřep
No_pain

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Libor90 napsal:
Hodně pěkný a maxko bench?
Já dneska 2krát 200kg dřep

zatím 180, ale brousím zuby na 200 :)
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
tak dneska sem zkusil na koncentrovanej bicepsovej zdvih 40kg jednorucku, a kazdou rukou sem ji zvednul jednou, a ZDURAZNUJU!! ze dobrou technikou, vubec sem se u toho nekroutil ale ciste to zvednul, hodne me to potesilo, treba na tom ma podil i to ze delam cviky na paku
a ja mel radost, ze sem si dal na tlaky na ramena 5x 55kg jednorucky a tady 60ti kilovej vééňa to skoro jezdi na bicak, ach jo :)
kulíšek

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka včera 6x255 raw dřep... Kdyby nebyl zdechlý, tak tam ještě nějaká ta rezerva byla...:))
Actual BW 121, máme 10 týdnů do ME...

Já jsem v pondělí vyrazila 107x3 z beden... No... od toho teď budu mít na pár týdnů klid, jak to tak bývá, když se začne dařit, musí se něco pos....
Libor90

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten tvůj Jirka neni člověk víš to???? neuvěřitelný!
No_pain

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
Jirka včera 6x255 raw dřep... Kdyby nebyl zdechlý, tak tam ještě nějaká ta rezerva byla...:))
Actual BW 121, máme 10 týdnů do ME...

Já jsem v pondělí vyrazila 107x3 z beden... No... od toho teď budu mít na pár týdnů klid, jak to tak bývá, když se začne dařit, musí se něco pos....

aha tak já jdu závodně házet Céčka...
Majesty

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
cipinek napsal:
hovnival napsal:
kdybych mel talent (nebo tucne konto ???... ), tak se tet chystam s Antoinem na Arnold amateru :)) jen beru cviceni trochu vazneji nez vetsina navstevniku fitka, tak bych to asi nazval :)

spočítal někdo, kolik se tak pohybuje měsíčně cena za jídlo, suplementy + "speciální suplementy", regenerace (polárium je docela drahé), masáže, atd. aby to k něčemu bylo, myslím soutěž a výhra na MČR, pak nějaký svět, a výše?
tak pamatuju si na rozhovor se Stefanem Oroszem a ten rikal, ze na pripravu je potreba aspon 1 milion :) Kdyz si vemes, ze ta priprava trva treba pul roku a je v tom zapocitany vsechno od vlocek po letenku a hotel, tak na te vyssi urovni to je palka jako krava :)

To je prehnany imho. Pudzian v roce 2004 [?] rekl ze ho priprava stoji 2000 USD mesicne, coz bylo tehdy asi sedmdesat tisic, to je rekl bych realna castka, a pocitam s tim ze strongman priprava vyjde na vic nez kulturisticka.
CIZO

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to se hodně pleteš teda

Derek Poundstone
agnez

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
hovnival napsal:
cipinek napsal:
hovnival napsal:
kdybych mel talent (nebo tucne konto ???... ), tak se tet chystam s Antoinem na Arnold amateru :)) jen beru cviceni trochu vazneji nez vetsina navstevniku fitka, tak bych to asi nazval :)

spočítal někdo, kolik se tak pohybuje měsíčně cena za jídlo, suplementy + "speciální suplementy", regenerace (polárium je docela drahé), masáže, atd. aby to k něčemu bylo, myslím soutěž a výhra na MČR, pak nějaký svět, a výše?
tak pamatuju si na rozhovor se Stefanem Oroszem a ten rikal, ze na pripravu je potreba aspon 1 milion :) Kdyz si vemes, ze ta priprava trva treba pul roku a je v tom zapocitany vsechno od vlocek po letenku a hotel, tak na te vyssi urovni to je palka jako krava :)

To je prehnany imho. Pudzian v roce 2004 [?] rekl ze ho priprava stoji 2000 USD mesicne, coz bylo tehdy asi sedmdesat tisic, to je rekl bych realna castka, a pocitam s tim ze strongman priprava vyjde na vic nez kulturisticka.

Tak strongman nemusi brat kvanta rustaku a jine drahe veci hlavne na kvalitu.Urcite je drahsi ta kulturisticka,spousta kvalitniho masa atd,dieta je draha.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 399, 400, 401 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: