|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wygh
|
Zaslal: ne leden 02, 2011 8:54 pm Předmět: |
|
|
Dobrej dement _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 8:54 pm Předmět: |
|
|
Co máš furt s těma rukama? No asi je to pro tebe nejdůležitější, aby si kamarádům/kámoškám ukázal jakou máš pracku, nepletu se viď?
Ne, se 76kg 45cm přes ruku mít nebudeš. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: ne leden 02, 2011 9:13 pm Předmět: |
|
|
| Tomt3 napsal: | | Frozz. napsal: | Co máš furt s těma rukama? No asi je to pro tebe nejdůležitější, aby si kamarádům/kámoškám ukázal jakou máš pracku, nepletu se viď?
Ne, se 76kg 45cm přes ruku mít nebudeš. |
By ses divil |
Jasne, pri vyske 165cm ano...
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 9:31 pm Předmět: |
|
|
Tohle je přece úplně jasný, to se dá snadno spočítat - maximální obvod ruky, kterého při kouření dosáhneš, se spočítá:
70 (konstanta Grega Valentina) - (počet cigár za den * 2)...
Takže jestli kouříš víc než 13 denně, nedostaneš se na 45.
Bože muj... růst se dá i když kouříš. Kouření má spousty negativních vlivů, ale nemyslím si, že zrovna u obvodu ruky tě budou brzdit :) Tenhle topic mě fakt bavil.
Mimochodem první, co dělám, když sednu do auta před fitkem, je, že si zapálím... a všechno mi roste jak má. Tak už dej pokoj :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 9:45 pm Předmět: |
|
|
| Ondra.kr napsal: | nejde jen o ruce chapu ale ptal jsem se NAPŘ: jestli bych tohodle např dosahl |
Momentálně mám 47cm ruce a asi 107kg, kouřím 10 cigár denně a nemám absolutně žádný problém. Řekl bych, že ti bude víc škodit vysedávání u internetu při tématech o h.vnu, místo toho aby sis rozšiřoval informace v oblasti stravování.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
|
| nahoru |
|
 |
proOohy
|
Zaslal: st únor 02, 2011 11:37 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | Dobrej dement | tahle diskuze mě neuvěřitelně pobavila
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|