Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 409, 410, 411 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sis asi priskrtil privod krve do hlavy, to se me taky stalo, jak tu cinku stacis oddelat, nez se slozis na zem a cinka na tebe, tak je to good :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zacharo

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5x5x110kg bench. Konečně.
Poman

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
5x5x110kg bench. Konečně.

Super
Misa

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Omylem se mi to vložilo 2x :)

Naposledy upravil Misa dne čt únor 10, 2011 8:58 pm, celkově upraveno 1 krát
Misa

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Před časem jsem zde avizoval svůj nej výkon v benchi (142kg) a mám to teď konečně i na videu. Silvestrovský bench (31.12.2010), mezi zúčastněnými byl mimo jiné i Zdeněk Tuháček, který téměř vše natáčel (byl teď druhý na oblasti). Jsem v časech 0:48 (3x120) a 1:51 (1x142), a někde se tam občas poflakuju, tak koho zajímá, má možnost (bílé triko, tmavě modré tepláky)

hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a koukam, ze to taky drzis bezpalcakem :) Jinak nechapu, jak to tam vetsina muze jet tak na siroko, me by zabilo :)
karlkanas

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Misa napsal:
Před časem jsem zde avizoval svůj nej výkon v benchi (142kg) a mám to teď konečně i na videu. Silvestrovský bench (31.12.2010), mezi zúčastněnými byl mimo jiné i Zdeněk Tuháček, který téměř vše natáčel (byl teď druhý na oblasti). Jsem v časech 0:48 (3x120) a 1:51 (1x142), a někde se tam občas poflakuju, tak koho zajímá, má možnost (bílé triko, tmavě modré tepláky)

Hezky silvestrovskej bench press v Party klubu v Kralupech...a koukam i dost lidi tam bylo...vykon peknej letos sem se na to vysral.... chodis pravidelne do Party??
Misa

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

karlkanas napsal:
Misa napsal:

Hezky silvestrovskej bench press v Party klubu v Kralupech...a koukam i dost lidi tam bylo...vykon peknej letos sem se na to vysral.... chodis pravidelne do Party??

no jestli se da 2x tydne povazovat za pravidlo
Jinak bezpalcovej jsem zacal pouzivat uz davno. Pred tim me bolely zapesti. Ted jsem poridil wrist bandy Red Devil a nemuzu si je vynachvalit... Jestli tam chodis, tak me poznas podle toho, ze tam nikdo jinej nejezdi premisteni
Myslim, ze ted co mam ty bandy, tak by sel i ten sirokej uchop... Driv me z toho pekelne braly zapesti...
karlkanas

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NN nechodim chodili sme driv ale zarizeni naprosto nevyhovovalo:) a prej uz tam taky moc lidi nechodi, Štibran tlacil na sylvestra nevis kdyztak kolik?
Misa

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

karlkanas napsal:
NN nechodim chodili sme driv ale zarizeni naprosto nevyhovovalo:) a prej uz tam taky moc lidi nechodi, Štibran tlacil na sylvestra nevis kdyztak kolik?

Ja jsem pak utekl na kachnicku s knedlickama, takze nevim presne, ale motal se okolo 170 - 175...
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so únor 19, 2011 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bench 180x1 , ale uz sem cejtil rameno a loket, nechapu ty trojbojare, jak muzou tak casto zkouset maximalky, me to staci jednou za rok a su rad, ze se nerozpadnu, vsechno pod 5 opakovani je smrt pro muj kloubni aparat :))
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so únor 19, 2011 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevím kolik znáš trojbojařů, ale 99% tech co znám já jdou max jen na soutěži. To že jdou v tréninku jedničky neznamená že to drtí na max.

Jinak výkon pěknej na to jak jsi libovej!
venca.v

PříspěvekZaslal: so únor 19, 2011 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ja to dam i sem, je to vlastne taky osobacek
MT 150kg x 3

vim ze musim jit prddeli niz a vic pokrcit nohy, abyste to tu nepsali mrtvej tah sem zacal poradne cvicit taky v pulce prosince, kdyz sem zacal jezdit do normalni posilovny, predtim sem ho sice parkrat zkousel, ale jen obcas a s malou vahou, do pul roku si myslim ze dam 200 mozna vic, tak sem na to zvedavej ale chce to zlepsit tu techniku no...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so únor 19, 2011 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hh taky se pochlubím... tak dva týdny z5 sem psal o své mrtvolce 3x3x 160kg ... dneska sem jel znova a jel jsem 3x3x 165kg =)
Pak sem se dokonce dozvěděl, že osa nemá 20kg, ale 25kg... takže tehdy to bylo 165kg a dnes 170kg. Takže maximální spokojenost, protože bych nečekal, že tohle bude moje maximálka.... a ona to je dokonce moje váha pro tři opakování.
Víc zkoušet nebudu, až pak při pokusu o maximálku za tři týdny. Teď bude zas čas na těžší dřepy... to mám zasebou 5x5x 135kg... uvidíme, jaká maximálka se vyklube z tohohle.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so únor 19, 2011 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo ty spodni zada mas do oblouku no, to ja kdybych to takhle odjel, tak mam spodni zada tyden na sracky, jeste k tomu mas ty kotouce male, ja si myslim, ze to neni k niemu dobry se az tak moc zohejbat pro to... Ja tu mrtvolu dycky zacinam tak, ze cinku beru ze stojanu a rozjizdim to hodne nohama...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 409, 410, 411 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: