http://games.tiscali.cz/download/stahujte-demo-dungeons-pro-pc-54900
Mam plnou hru a vcera jsem dostal na prdel uz ve treti misi - spatne jsem asi dal talenty a ten hrdina mel prd dmg a strasne me rozjeli
kopie Dungeon Keepera .. i kdyz par veci ma jinak a ze zacatku trochu nelogicky .. ale nevypada to spatne :)
Mysh : dost zklamání, kopie DK to právě vůbec není - jen to tak vypadá. Dostal jsem se asi do paté mise a pořád nuda. Jediná činnost je vlastně jenom kopání :/
_________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
DK je hra stoleti, mam jeste originalky doma :) neprima kopie, nektery cinnosti kopiruje, jiny jsou novinka .. spis me vadilo to cekani nez prijde dalsi vlna hrdinu a nejde nic stavet, pac neni za co ..
Tak tuhle hru bych si asi koupil už kvůli traileru. Ten je asi nejlepší jaký jsem viděl :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
koupit si hru kvůli traileru, ale no tak, ty snad chceš tu hru hrát, ne se dívat dokola na nějaký trailer, ne? no tak mistře CIZOPASNÍKU, to snad ne..., taky by sis koupil novou LIGO osu, jenom, aby ses na ní chodil do posilovny dívat???
_________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
koupit si hru kvůli traileru, ale no tak, ty snad chceš tu hru hrát, ne se dívat dokola na nějaký trailer, ne? no tak mistře CIZOPASNÍKU, to snad ne..., taky by sis koupil novou LIGO osu, jenom, aby ses na ní chodil do posilovny dívat???
ale ten trailer je opravdu krásnej...
mají tam chybu jako prase v čase 1:17 borec s obouručákem tomu démonovi vyrazí sekyru z ruky, sekyra letí někam do hajzlu, a v čase 1:27 ji zase vidíme hned vedle démona, který už v dalším záběru ji má v ruce, asi disponuje nějakou telekinezí...:-)))
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru