|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: po únor 28, 2011 3:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: po únor 28, 2011 3:15 pm Předmět: |
|
|
klasika , u nas v rodine to neni nic novyho , a3 byla v servise furt , a8 byla radsi za chvilku vymenena , protoze s tim si taky clovek nezajezdi aniz by se tomu furt neco nelibilo a ted ta a6 zacina byt to same ... ze ja nenabral passata
a jeste me sere ze mam 16. brezna zkousky v autoskole a kvuli praci sem se na to jeste ani nekoukl
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po únor 28, 2011 3:17 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | klasika , u nas v rodine to neni nic novyho , a3 byla v servise furt , a8 byla radsi za chvilku vymenena , protoze s tim si taky clovek nezajezdi aniz by se tomu furt neco nelibilo a ted ta a6 zacina byt to same ... ze ja nenabral passata |
ani ti nepoviem zo bolo s Q7...doteraz mam chut zabit vsetkych od konstruktera po importera _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po únor 28, 2011 3:18 pm Předmět: |
|
|
pripada mi ze cim novejsi to udelaj tim je to vice nahovno ta elektronika jejich , znamy ma tu Q7 6,0 tdi a radsi to ma furt v garazi a jezdi druhym autem
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po únor 28, 2011 3:21 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | kubaz napsal: | | klasika , u nas v rodine to neni nic novyho , a3 byla v servise furt , a8 byla radsi za chvilku vymenena , protoze s tim si taky clovek nezajezdi aniz by se tomu furt neco nelibilo a ted ta a6 zacina byt to same ... ze ja nenabral passata |
ani ti nepoviem zo bolo s Q7...doteraz mam chut zabit vsetkych od konstruktera po importera |
tak s importerem opatrne...sefuje to tam moje matka
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st březen 02, 2011 8:15 am Předmět: |
|
|
pedobear strikes again? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st březen 02, 2011 7:50 pm Předmět: |
|
|
sem tak nasranej že to ani nejde popsat.. a spamovat tolika nadávkama tady nechci.. takže stručně, auto nebude, nejdřív v létě na něj budu mít prachy a to bude ušmudlaných 20k, takže to si můžu tak akorát koupit půlku Favorita aby mi zbylo na přepis.. život je fajn
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: pá březen 04, 2011 6:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 05, 2011 9:43 pm Předmět: |
|
|
mám parádně sedřenou holeň z dneštního fotbálku (kterej mi jinak ale udělal radost) .... teď byl aplikován kysličník a takovou bolest sem už dlouho nezažil :D
Bude krutý, až tu nohu dám do kalhot, to bude sakra nepříjemný
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so březen 05, 2011 10:45 pm Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | Za posledni 2 tydny mi praskly mezi nohama uz druhy rifle |
Co posiluju, tak mám taky tehle problém, poměrně rychle odcházejí rifle v rozkroku, nevim jestli je to velkejma stehnama nebo čim
I když ne teda za týden, ale za pár měsíců jsou prošoupaný skrz...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|