Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 297, 298, 299 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
zijes ve stejnem svete ? honza ? To jako ma bejt kazdej vysokoskolak, co cestuje po americe ? Se spamatuj... V dnesni dobe DRTIVA vetsina rodin pocita kazdou korunu a je rada ze zije a ne tak jezdit nekam do zahranici. Kazdej neni meneger v obleku, nebo nejakej studen VS, co si cestuje po svete za penize ostatnich lidi a nema predstavu o tom, jak zije uplne bezna rodina, ktera ani zdaleka nedosahuje na prumernou mzdu... Prave kvuli takovejm jako ses ty, ktery nezajimaj normalni lidi sme tam kde sme. Cloveka co dela rukama a neco vytvari kopni do prdele a zlodej v obleku at si ukradne dalsi milion ...

1. rozhodně nepatřím mezi detičky, který by měli kapesný 20000 měsíčně
2. -> rozhodně nepatřím mezi děti bohatejch tatínků a maminek
3. znám dost lidí, co makaj rukama a jezdí na dovolený dokonce každej rok... ale i ten člověk, co maká rukama, tak musí mít vizi
4. ... člověk co bude makat .... ve Foxconnu, nebo... nvm... v marketu rozhodně nemá ambice jezdit někam na dovolenou, protože kdyby měl, tak se bude víc snažit při vzdělání
5. i ten manager, nebo ředitel firmy má svoje problemy.... většinou je v práci od 8 do 20 hodin (někdy i do půlnoci), nemá čas na děti a ty další věci, se kterejma je to spojený... ve škole se asi dobře učil a připravoval se, šel na vejšku... ted má nápady, je kreativní... má za to peníze - easy
6. nezajímám se o ostatní lidi, zajímám se o sebe, popřípadě o rodinu a známé a přátele - nejsem člověk, co by někdy chtěl dělat politiku, tak proč se zajímat o ostatní? na světě sem od toho, abych JÁ žil svůj život tak nejlíp, jak umím... né abych se zajímal o to, jaká herečka dala tomu zpěvákovi... nebo .... jakej popelář dělá popelářně X hodin přijde domu - sedne k pivu a televizi - nebo zajde do hospody - de spát - de do práce -de k pivu - de spát - ...

Takže ano, žiju ve stejném světě... žiju v západní civilizaci, kde si člověk tvoří svůj vlastní život. Jasně, jsem omezovanej - nejvíc sám sebou, rodinou,...., vládou - která se mi nelíbí, kterou jsem nevolil, která mě... sere. (nadruhou stranu furt lepší než ksčssd)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jen jedna malá věc... ty dětičky.... docela by mě zajímalo kolik tisíc měsíčně dětičky (a jejich rodiče) vyhoděj za takový blbosti jako drogy (alkohol, cigarety, apod...), kadeřnice, ... parfémy... atak

Protože 80% dětiček chodí pařit a peníze tam nechávaj neskutečný (btw, já pařit nikdy nebyl, .... nezažil jsem to tedy... ale... četl sem na FB že ten tam nechal včera 700 a tenhle zas 450 .... )
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/krimi/227423-brnan-si-aplikoval-drogu-z-asie-sousedi-pak-slyseli-jeho-nelidsky-krik.html

...není nutný komentář k tématu ale:

Mohl takovej příspěvek napsat dospělej člověk nebo dokonce snad někdo vzdělanej ve zpravodajství??? To přece není možný aby měl článek 1000 slov, 5 odstavcu, nadpis jako kráva a nakonec je použito 20 slovíček které se opakují dokonce v celých větách minimálně 3x

Já bych vážně chtěl vidět který hovado dostává za takovou práci peníze!Šmejd jeden zasranej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Study napsal:
Hovnivál má pravdu, né všichni se mají tak jako lidi v Praze

, fakt jsi mě rozesmál...

tobe taky nelitaj peceny holubi do huby?
Study

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proboha, další takový co berou vše úplně doslova... samozřejmě né všichni, taky né všichni v jiných krajích se mají úplně mizerně, ale prostě je tam takových majetnějších lídí více, než někde jinde
I.N.G.

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
4. ... člověk co bude makat .... ve Foxconnu, nebo... nvm... v marketu rozhodně nemá ambice jezdit někam na dovolenou, protože kdyby měl, tak se bude víc snažit při vzdělání

Jedna malá technická: ne každej má na to, aby vystudoval VŠ. To z něj ale nedělá občana druhé kategorie - nebo by aspoň dělat nemělo.

Mimochodem, tvoje úvahy o tom, že kdo chce, tak si práci najde, mi prozrazuje, že o tom víš prd a kulový. On je totiž rozdíl dělat práci (která sice je, ale dělat ji nechci, protože mám jiné vzdělání a navíc mzda za tu práci je výsměch) a dělat práci , kterou bych dělat chtěl, protože na ni má ten člověk vzdělání, ale těch míst je tak nějak málo. Doufám, že mi teď nebudeš tvrdit, že člověk, který strávil 4 roky učením nějakého oboru, to má spláchnout do haj*lu a absolvovat nějaký rekvalifikační kurz , který ho spasí.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

práci sem nikdy nehledal, vždy jen brigádu (bez kontaktů) a našel sem toho vždy tolik, že sem si mohl vybírat (60-100kč/h .... 4h - 12h denně.... nebo dokonce i jakej den) ... 12ky v různejch fabrikách se ale najdou fakt snadno... často na noční, nebo i víkendy (+ cash)...

edit: ještě k tý vš
to, že člověk nemá takový vzdělání z nej samozřejme nedělá občana druhé kategorie, ale snižuje to jeho šance na nalezení práce
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/227425-kaddafiho-vojaci-zbili-stab-bbc-novinari-popsali-muceni-veznu.html

:D takhle lozit někam, kde je válka... by měli děkovat za to, že sou na živu
I.N.G.

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
práci sem nikdy nehledal, vždy jen brigádu (bez kontaktů) a našel sem toho vždy tolik, že sem si mohl vybírat (60-100kč/h .... 4h - 12h denně.... nebo dokonce i jakej den) ... 12ky v různejch fabrikách se ale najdou fakt snadno... často na noční, nebo i víkendy (+ cash)...

12tky ve fabrikách za mizerné peníze ti jsou na prd, pokud jsi mamina s děckama a nemáš hlídání, protože manžel taky chodí na směny. A spoléhat se na brigády v situaci, kdy máš platit nájem a složenky, no to už je opravdu no comment.

Víš, v 19ti jsem taky viděl svět naivně, cinkal jsem klíčema v Ostravě na náměstí a těšil se na to, jak to tady bude vypadat za 20 let svobodného vývoje. To jsem ale netušil, že se to tady kompletně rozkrade a místo politických stran vzniknou mafie.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
guruhonza napsal:

12tky ve fabrikách za mizerné peníze ti jsou na prd, pokud jsi mamina s děckama a nemáš hlídání, protože manžel taky chodí na směny. A spoléhat se na brigády v situaci, kdy máš platit nájem a složenky, no to už je opravdu no comment.

Víš, v 19ti jsem taky viděl svět naivně, cinkal jsem klíčema v Ostravě na náměstí a těšil se na to, jak to tady bude vypadat za 20 let svobodného vývoje. To jsem ale netušil, že se to tady kompletně rozkrade a místo politických stran vzniknou mafie.

když sem scháněl ty brigády, tak to bylo tak, že "scháníme lidi, celej rok, kdybys o někom věděl, tak at přijdou" - já to bral samozřejmě, jako student, jen jako brigádu a mizerný prachy tam nejsou... tyhle 12ky, to bejvá třeba 80kč (ok, nikdy bych takhle nechtěl pracovat, ale pro někoho to třeba je)
a mamina... no tý těžko poradím, když nechápu, proč měla děcka bez toho, aby měla práci při který vydrží, nebo si nenašla tatínka co by pracoval
kubaz

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fuj manuální práce dětě do hajzlu
cipinek

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza za tu poslední větu jsi pacient...
I.N.G.

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
...a mizerný prachy tam nejsou... tyhle 12ky, to bejvá třeba 80kč...

Nebudu ani komentovat ten zbytek, ale tohle je taky perla. 80Kč za hod jsou možná slušný prachy pro studenta, který si za to koupí další rifle, ale jinak je to výsměch. Vždyť jě to 13,5k hrubého . Vždyť je to polovina slavně vytrubované průměrné mzdy. Jo já vím, měli se líp učit. (2/3 národa). Už se prosim tě vzbuď do reality.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D ... vy si asi fakt musíte zvolit ty komunisty, abyste měli klid

40h týdně - ideální..... jasná práce.... dovolený jen do bulharska... držet hubu ...

hlavně aby bylo všechno lehký (pro většinu)
I.N.G.

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
:D ... vy si asi fakt musíte zvolit ty komunisty, abyste měli klid

Ukaž mi jediný slovo ty troubo, kde oslavuju bolšany? To si jako myslíš, že lidi buď horujou pro tenhle hnusnej zkorumpovanej režim, ve kterým žijeme, nebo že touží po komunistech/fašistech? Nemám rád poučování z pozice staršího, ale tady to je opravdu na místě: ještě se máš co učit, mladej.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 297, 298, 299 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: