|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po březen 14, 2011 1:07 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | | eSko napsal: | | I.N.G. napsal: | | eSko napsal: | | Majesty napsal: | | Ale my na to zvykli nejsme a zvykat si nebudeme ! |
Typický příklad klasickýho Čecha |
Proč? Mě to taky rozčilovalo, ale už jsem se toho zbavil. Snad ty odkazy jsou udělat i méně agresivně. |
To jsi zřejmě nebyl na zahračničních fórech, viz team-andro, jak už tu bylo napsáno. Tam by teda moc lidí nevydrželo, aspoň ne těch, kteří jsou vždycky podráždění vůči změně z určitého stereotypu a je potřeba nějakou věc obměnit. Náhodou je fajn, že tu Ronnie diskutuje a je ochotný se bavit o změnách, které by si uživatlé přáli. Většinou to takhle moc nefunguje a udělá se fixní změna natvrdo, buď ji uživatel příjme nebo ne. |
Uživatel nemusí pasivně přijmout všechno, co se mu někde na webu naservíruje. Existují programy, které ti dávají šanci omezit vtíravost reklamy na snesitelnou mez. Je jen na tobě, zda je využiješ. To že ty přijmeš zřejmě cokoli ještě neznamená, že to je standardní chování. |
Nepříjmu cokoliv, ale tohle není nic vtíravého, znám horší stránky. A jak jsi uvedl, existuje dost programů na omezení reklamy na webu, viz AD-block v mozzile apod., takže uživatel když chce, tak si web přizpůsobí. Změna, kterou Ronnie provedl, není na hranici, u které by si člověk řekl "tak na to se*u, sem už chodit nebudu". Kdyby jsi vlastnil Ronnie a Erasport, tak uděláš stejný nebo podobný krok. Jsi podnikatel, tak chceš zviditelnit své produkty, které Ti zaručují příjem, to je logické ne? Samozřejmě nikolv za cenu valného odporu ke změně, ale jak jsem řekl, ta není nijak drastická a nemáš přes čtvrt stránky reklamu mezi příspěvky, jako na team-andro třeba. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wasabi

|
Zaslal: po březen 14, 2011 5:41 pm Předmět: |
|
|
Sere mě, že po tom co jsem se vyhrabal z angíny, jsem chodil 5 dní do fitka a chytil jsem nějakou střevní chřipku a celou noc z pátku na sobotu jsem  (asi 6krát!) a do dneška mi ještě neni dobře!
kurva kde je spravedlnost?
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: po březen 14, 2011 5:51 pm Předmět: |
|
|
| Wasabi napsal: | | kurva kde je spravedlnost? |
LOL, co mají říkat Japonci.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: po březen 14, 2011 5:56 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | | Wasabi napsal: | | kurva kde je spravedlnost? |
LOL, co mají říkat Japonci. |
Přesně tak ,Japončíkum se ty oči sakra rychle srovnají až to šečtou, odečtou, podtrhnou......Ne vážně, to je smutný, není obrany.
Wasabi.No ono si je taky potřeba uvědomit že všechno souvisí se vším, to znamená když není imunita v rovnováze tak se právě díky nedoléčení a chození do fitka tělo chytne hned první nástrahy kterou by jinak mohlo dokázat obejít.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po březen 14, 2011 6:03 pm Předmět: |
|
|
Přesně, při takových katastrofách si člověk řekne "tyvole, já si stěžuju, že nemám na protein a japončíci se támhle topí". _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po březen 14, 2011 6:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: po březen 14, 2011 6:26 pm Předmět: |
|
|
Ty cyniku dám ti to sežrat i s chlupama.Za Japonce i Romy.Už to tisknu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wasabi

|
Zaslal: po březen 14, 2011 7:24 pm Předmět: |
|
|
Ty LOLE, hlavně, že tu x lidí brečí jak změny na ronnie vedou k horšímu a že ten novej protein od Nutrendu pění.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po březen 14, 2011 7:36 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Ty cyniku dám ti to sežrat i s chlupama.Za Japonce i Romy.Už to tisknu. |
hahahahahahahahahahahahahaha _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po březen 14, 2011 7:40 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | haino napsal: | | Ty cyniku dám ti to sežrat i s chlupama.Za Japonce i Romy.Už to tisknu. |
hahahahahahahahahahahahahaha |
lidem postiženým idiocií by ses smát neměl....HAHAHHAHAHHAHA
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po březen 14, 2011 8:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: po březen 14, 2011 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Wasabi napsal: | | I.N.G. napsal: | | Wasabi napsal: | | kurva kde je spravedlnost? |
Ty LOLE, hlavně, že tu x lidí brečí jak změny na ronnie vedou k horšímu a že ten novej protein od Nutrendu pění. |
Ať si brečí, od toho tady ta rubrika je, ale ptát se, kde je spravedlnost, protože máš bebí, to je fakt LOL. Já byl dneska dopoledne asi 6x za 2 hodiny na hajzlu, jako skoro každé pondělí, a taky se neptám, proč zrovna já.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 14, 2011 9:05 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | | Wasabi napsal: | | I.N.G. napsal: | | Wasabi napsal: | | kurva kde je spravedlnost? |
Ty LOLE, hlavně, že tu x lidí brečí jak změny na ronnie vedou k horšímu a že ten novej protein od Nutrendu pění. |
Ať si brečí, od toho tady ta rubrika je, ale ptát se, kde je spravedlnost, protože máš bebí, to je fakt LOL. Já byl dneska dopoledne asi 6x za 2 hodiny na hajzlu , jako skoro každé pondělí, a taky se neptám, proč zrovna já. |
ja bych si rikal diky bohu za to ze zrovna ja ....neni nad dokonale vycisteni strev :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: po březen 14, 2011 9:07 pm Předmět: |
|
|
Já si taky říkám, že se z toho nepos*ru.  Ale dost již, nechme prostor bebínkářům.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út březen 15, 2011 10:34 am Předmět: |
|
|
Lezou mi na nervy lidi, co vedi o Paleo diete naprosty hovno a umi akorat kritizovat a nejsou naprosto pristupny jakymukoliv nazoru.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|