|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: po březen 14, 2011 8:20 pm Předmět: |
|
|
Kolik byl ten tvuj vykon na zadnim drepu hodne se blizici vykonu Jesse Marundeho z toho slavneho videa ? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ripperr

|
Zaslal: po březen 14, 2011 8:32 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Kolik byl ten tvuj vykon na zadnim drepu hodne se blizici vykonu Jesse Marundeho z toho slavneho videa ? |
20x170kg a on mal 20x183-5kg. Takze o dost viac mal:)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po březen 14, 2011 8:34 pm Předmět: |
|
|
ripper  parádní výkon _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: po březen 14, 2011 8:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: po březen 14, 2011 8:51 pm Předmět: |
|
|
| ripperr napsal: | | dnes front squat 140kg 8r nasledne nato 150kg 4r vsade rezerva aspon 1r. Inak vsetko no belt:). BW: 95-6kg. Video neskor uploudnem |
Kde si to video můžu prohlídnout?
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: po březen 14, 2011 8:57 pm Předmět: |
|
|
Cizo : dik, to potesi:)
badevi l: nemusis verit
i.n.g : na tube, moj channel norbi99999 je tam viacero videi,najdes to tam:) cez vikend dodam tie videa.lebo teraz iba z telefonu pisem.
Naposledy upravil ripperr dne po březen 14, 2011 8:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 14, 2011 8:58 pm Předmět: |
|
|
Ripperovy stare logy tady a jinde na forech si pomatuji, ma neskutecnou silu. Pak prisly nejake problemy, ale koukam, ze uz je zase zpet _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: po březen 14, 2011 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Ripperovy stare logy tady a jinde na forech si pomatuji, ma neskutecnou silu. Pak prisly nejake problemy, ale koukam, ze uz je zase zpet |
dik draper:) este niejaky ten week a opat budem pravidelne pisat log:)
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: so březen 19, 2011 9:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: so březen 19, 2011 10:03 pm Předmět: |
|
|
190cm. Jo slotymu už je 17 a hlas má jak žena, bylo nás tam víc i když ten kdo mluví je asi on _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so březen 19, 2011 10:07 pm Předmět: |
|
|
dneska jsem si zkusil dřep na multi pressu a dal jsem 7x90 - nevim jestli to je dost nebo málo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: ne březen 20, 2011 8:01 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | dneska jsem si zkusil dřep na multi pressu a dal jsem 7x90 - nevim jestli to je dost nebo málo :D |
Na multi pressu podle me zkusenosti to neni dřep a vuci tve telesne hmotnosti bych rekl ze bys mel mit navic toto je opravdu malo...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne březen 20, 2011 8:06 pm Předmět: |
|
|
| karlkanas napsal: | | DiamonD123 napsal: | | dneska jsem si zkusil dřep na multi pressu a dal jsem 7x90 - nevim jestli to je dost nebo málo :D |
Na multi pressu podle me zkusenosti to neni dřep a vuci tve telesne hmotnosti bych rekl ze bys mel mit navic toto je opravdu malo... |
no tak podle telesne hmotnosti to moc nemůžeš brát - člověk co má dva metry a váží 90kg taky nemůže začínat s váhama jak svině - jinak nohy jak asi víš tak moc nejezdí no - ale dneska mě potěšili výpony - dal jsem myslím, že 4x170kg - mám to napsaný v logu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|