|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: pá březen 18, 2011 12:49 pm Předmět: |
|
|
U toho prvního odkazu je hezké, že sice ještě neví kdo to udělal, ale už ví, že to byli palestinci
U toho druhého .... "Otázka na závěr: Blokovat Gazu? Neblokovat? Najde se někdo, kdo bude po inspekci Victorie proti?" .... najde. Třeba já. Prostě to tam oplotit, každý ať si pořídí kvér/prskavku jakou chce, a dokud se nedohodnou, že už to stačilo (těch posledních 10, co tam zbyde:-), bych se jim do toho nesral. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marky V.

|
Zaslal: pá březen 18, 2011 12:53 pm Předmět: |
|
|
Tak já vás taky trošku naseru:
V tomhle týdnu jsem ve službě po stometrovém sprintu a krátké potyčce zadržel úchyla, který si ráno honil hádejte co před maminkama, který vodily holčičky do školky.
Všechno klaplo, honimír se předal kolegům na státní policii s podezřením ze spáchání TČ výtržnictví. Tak se vždycky tyhle případy posuzovaly.
A pak jsem se dozvěděl, že státní zástupkyně případ "shodila" na přestupek, neboť to údajně nebylo na moc frekventovaném místě. Nevím, borec onanoval za světla u chodníku, po kterým chodí ze sídliště do města půlka města... Možná by pomohlo, kdyby si úchylák honil péro přímo před SZ nebo její dcerou. Vrcholem bylo, že jsem toho magora potkal na ulici druhý den a pěkně se mi smál. Údajně si i šel stěžovat ke starostovi, že jsem ho praštil nějak moc nebo co.
Tak nám nezbývá než doufat, že onen úchyl časem nikomu neublíží. Snad mu někdo nařídí alespoň ambulantní léčbu. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: pá březen 18, 2011 1:04 pm Předmět: |
|
|
Hm tak taková ...ted nemám to slo-voooo....mmmm jo už sem si vzpomněl taková píča potřebuje asi nejdřív takovýho uchyláka ve své dceři aby ji to došlo, hmmmm je to hnus...ale já nevím, když se ted sbalím a pujdu ven já tak na mě vletijou policajti, dají mi do tlamy a minimálně podmínku dostanu. Jak to ti lidi dělají že se jim nic neděje sakra?????
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá březen 18, 2011 1:46 pm Předmět: |
|
|
a to za tu dobu nestihol dokoncit? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá březen 18, 2011 1:53 pm Předmět: |
|
|
Hele a když jsi ho pronásledoval, tak mu pořád trčel z kalhot? I při té potyčce? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: pá březen 18, 2011 2:08 pm Předmět: |
|
|
Ještě jednou jsem si to přečetl a je to fakt neuvěřitelný
u nádraží v Krupce ho přepadli dva útočníci a chtěli po něm peníze a mobil. Když jim řekl, že nic nemá, sebrali mu bundu a boty a odvlekli ho do blízkého lesíka. Chlapci řekli, že mu udělají to samé, co prý dělal Hitler cikánům. V lese jej oba znásilnili, týrali a bili
Pokud by upadl do bezvědomí nebo usnul, do tří až šesti hodin by podle znalce zemřel. Podle lékařů unikl smrti jen o vlásek.
Kromě spousty podlitin a škrábanců po celém těle, mu útočníci údajně roztrhli slezinu, odrazili ledvinu, zlomili dvě žebra, způsobili otřes mozku a přivodili plicní embolii. Pak ho nechali ležet a odešli.
Po útoku nese těžké psychické následky a bere antidepresiva.
Za tuhle brutálnost a účelnost s jakou to bylo provedený musí být trest smrti, nic jinýho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: pá březen 18, 2011 2:20 pm Předmět: |
|
|
ne, za tohle je 5 let s možností odvolání. Přijde ti to nefér ? Ale kde, dneska není v módě odsuzovat cigány stejně jako bílý. Tohle na Nově 14 dní v kuse nebylo a nikdy nebude, o tomhle Kokotcáb nemluví. Kdyby mu takhle někdo zrychtoval tu jeho černou perlu, bude pro trest smrti za bílej rasismus.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá březen 18, 2011 5:39 pm Předmět: |
|
|
Tak já jsem se jen vžil do situace - dostaneš hlášku, že je někde úchyl (nebo jsi ho sám viděl).
Tak se přiblížíš, vyzveš ho k legitimaci či co já vím. No a maník začně zdrhat. S kalhotama u kolen, no ne? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: so březen 19, 2011 9:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so březen 19, 2011 9:31 pm Předmět: |
|
|
Neskutečný, co se stane, když se pár zmrdů domluví, že někoho odstraní. Přitom ty kurvy nemají jedinej důvod. Kdyby tam chtěli všichni pochcípat. Druhá Jugoslávia.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 19, 2011 9:35 pm Předmět: |
|
|
nemají důvod = nasazení letectva a těžké techniky + žoldáků na libijce plukovníkem Kadáfim ?...potom OK.
Citrone - se Ti divím...běloši korigují arabský stát...bys měl být rád, ne?
Dělám si srandu  ...ale víš co, tady čtu jak tu arabové zaplevelují planetu a najednou je vše jinak
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|