Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
Ve všem
Ukaž mi jedinej národ, kterej má právo srát se ostatním do věcí DO KTERÝCH JIM NIC NENÍ. Proč nezasahuje USA v Sudánu, Emirátech, Jemenu...proč ,,nepomáhá,, šířit dobro v Tibetu ?? Ani blbý Haiti se nedočkalo masívní pomoci USA a přitom je mají ,,za barákem,,
Považuješ za normální, že se pár zmrdů domluví a ,,odstraní,, nepohodlnej režim, jen tak, pronic-zanic, jen proto, že můžou? Kdo bude další?

Ty kecy o Arabech už tady nekdo pronesl, mel bys to cist a hlavne chapat psany text, coz evidentne nedelas.
...jo...a takových případů je víc - pitomí amíci a rusové...co se do toho Hitlera srali, když okupoval území po kterým jim nic nebylo ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
...jo...a takových případů je víc - pitomí amíci a rusové...co se do toho Hitlera srali, když okupoval území po kterým jim nic nebylo ?

opravdu vam dochazi slova, ze pouzivas nesmysly? prijde ti jako 2 svetova adekvatni primer k tehle ,,pomoci humanite,, ?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citrone - líbí se mi jak máš na vše svůj "světonázor"...jedinec, který si z Lybije udělal " soukromou firmu" a kde lidi i přes obrovské nerostné bohatství žijou v bídě...kdy tento jedinec se rozhodne pro udržení moci nasadit vojenskou techniku proti vlastním lidem - jen to...to že je "hlavou státu" ho k těmto krokům opravňuje?...mluvil bys stejně být teď lybijec v Benghází?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

opravdu vam dochazi slova, ze pouzivas nesmysly? prijde ti jako 2 svetova adekvatni primer k tehle ,,pomoci humanite,, ?
...jinak, kdyby se rusové a američani nenasrali do tohoto konfliktu - tak by přeci žádná druhá světová válka nebyla...jen věčné německo.
Bombay

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve všem
Ukaž mi jedinej národ, kterej má právo srát se ostatním do věcí DO KTERÝCH JIM NIC NENÍ. Proč nezasahuje USA v Sudánu, Emirátech, Jemenu...proč ,,nepomáhá,, šířit dobro v Tibetu ?? Ani blbý Haiti se nedočkalo masívní pomoci USA a přitom je mají ,,za barákem,,
Považuješ za normální, že se pár zmrdů domluví a ,,odstraní,, nepohodlnej režim, jen tak, pronic-zanic, jen proto, že můžou? Kdo bude další?

Ty kecy o Arabech už tady nekdo pronesl, mel bys to cist a hlavne chapat psany text, coz evidentne nedelas.

KURVA!! Nechtě jsem smazal odpověd, plnou jízlivostí, takže nyní již bez emocí

Nikde jsem nepsal, že jsem z pomoci nadšený a jásám u toho. Takže s problémy okolo porozumění psaného textu můžeme vyhledat odbornou pomoc oba

Já jen reaguju na to, jak je moderní řvát, když se někde objeví amíci. Ano, není to správné, když někdo v cizí zemi zasahuje. Ale vy všichni, kdo se strašně divíte a rozčilujete, tak co s tím naděláte? Nic.

Nebo jinak. Tvrdíte, že se nikdo nemá cpát do problémů cizích zemí. Tak se sami uklidněte a hrabejte na vlastním českém písečku. a pokud teda máte potřebu soucitu s libijským lidem, tak začněte protestovat i kvůli okupaci tibetu, atd.

Já tuhle "pomoc" chápu jako nespokojenost s masakry civilistů od šmejda vůdce na straně jedné a jako snahu nahrabat si na straně druhé. Bohužel, je to tak. Ale z pohledu libijských rebelů je to pomoc jistě vítaná. Stejně tak bychom ji jistě vítali i my, kdyby nám před německou okupací pomohli naši spojenci.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak - jak už jsem psal...taky z toho jak se věci v Lybiji řeší nejsem nadšený ( a moje obliba američanů taky není kdovíjaká ).
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:

Já tuhle "pomoc" chápu jako nespokojenost s masakry civilistů od šmejda vůdce na straně jedné a jako snahu nahrabat si na straně druhé. Bohužel, je to tak. Ale z pohledu libijských rebelů je to pomoc jistě vítaná. Stejně tak bychom ji jistě vítali i my, kdyby nám před německou okupací pomohli naši spojenci.

myslíš něco jako Siera Leone ? že tam bylo Amíků, Britů a přes Francouze nebylo ani kam plivnout Takže nějakej důkaz o ,,masakrech,, ?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prostě - i přes úctu k diskutujícím...myslím že nikdo z nás vč. mě nemá všechny informace k tomu, aby kvalifikovaně posoudil to co se právě teď v Lybiji děje...pak je to vše v rovině kdy nsportující padesátník s pivem v ruce radil Jíchovi jak se ta házená má vlastně hrát
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
citrone - líbí se mi jak máš na vše svůj "světonázor"...jedinec, který si z Lybije udělal " soukromou firmu" a kde lidi i přes obrovské nerostné bohatství žijou v bídě...kdy tento jedinec se rozhodne pro udržení moci nasadit vojenskou techniku proti vlastním lidem - jen to...to že je "hlavou státu" ho k těmto krokům opravňuje?...mluvil bys stejně být teď lybijec v Benghází?

jenže to nejseš ani ty, ani já ... takže tím to začíná a končí, pořád je to jeho firma a at se s tím vyporadaji sami. Emiráty jsou nemlich to samy, a tahle ,,koaliční humanitární smečka,, neřekla ani popel po tom, co se tam delo. A nerekla by nic ani po nejakym masakru.
Takže ať selaji poradek vsude, nebo nikde. Radeji ale nikde.
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je nutný tam udělat pořádek co nejrychleji a nejlépe od cizích vojsk, za který se sice v těch zemích teroristi budou o to víc snažit ale to dělají i tak.
POKUD NEBUDE SVETOVA VALKA, tak se to napadení a pořádek pak bude řešit diplomaticky, to nám všem muže být jedno ale co je největší podíl hnusu je ten že je tam válka lidí stejné země a taková nesnášenlivost je snad nejhorší, když nevíš kterýmu sousedovi si komu co udělal.....stačí se ohlídnout do historie a uvědomit si že je to i mnoha generační problém. Občanská válka je uplně poslední a nejhrubší válka vubec.
Jan_Marcell

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aktuální situace stavu vyhořelého jaderného paliva na JE Fukushima:

blok č. 1 (BWR-3, instalovaný ele. výkon = 460MWe)

Díky explozi (12.3.2011) vnější části konfidementu není možné zjistit aktuální stav vody ani VJP v jejich bazénech.

blok č. 2 (BWR-4, instalovaný ele. výkon = 784MWe)

Neexistují precizní a podložené informace o stavu bazénu s VJP. Dnes do něj začalo čerpání 40 tun mořské vody.

blok č. 3 (BWR-4, instalovaný ele. výkon = 784MWe)

Exploze (14.3.2011) vnější části konfidementu, která pravděpodobně poškodila i primární část konfidementu a bazén s VJP. Pokračuje chlazení pomocí hasičských a vojenských vozidel.

blok č. 4 (BWR-4, instalovaný ele. výkon = 784MWe)

Reaktor byl 30. listopadu 2010 plánovaně odstaven z důvodu servisních operací. Veškeré VJP bylo přesunuto do bazénu dlouho před zemětřesením. Proto je tepelné zatížení v tomto bazénu větší než v ostatních. Neustále pokračuje chlazení vnitřních částí konfidementu.

blok č. 5 (BWR-4, instalovaný ele. výkon = 784MWe)
blok č. 6 (BWR-5, instalovaný ele. výkon = 1100MWe)

14.3.2011 bezpečností systémy těchto reaktorů zaznamenali zvyšující se teplotu bazénů s VJP. 17.3 (blok č. 5) a 18.3 (blok č. 6) se povedlo zprovoznit diesel generátory, které zajistili základní chlazení. Následně byly vytvořeny větrací díry ve střeše konfidementu, aby nedocházelo k akumulaci vodíkových plynů, které by mohli způsobit podobné exploze jako na bloku 1 a 3. Díky tomuto se teplota v bazénech b.5 a b.6 razantně snížila viz obr. níže.:

source:http://www.iaea.org/

Sklad vyhořelého jaderného paliva:

Potvrzeno, že bazén s VJP je plně zavodněn. Teplota vody je 57°C.

zdroj IAEA (Mezinárodní agentura pro atomovou energii)
http://www.iaea.org/

Jan Werich

http://www.vskuniverzitabrno.cz/atletika/sponzori
http://www.asics.com
Bombay

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Eh, nejde to nějak shrnout třeba do dvou vět?
haino

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se voda z bazénů neodpařuje rychleji než přitíká, tak je to dobré.Když jo,špatné.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: