Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Reiben

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEN 19 - 21.3.2011 - PONDĚLÍ : TRÉNINKOVÉ SELHÁNÍ

Dneska dopoledne byl tělocvik ve škole. Měli jsme cvičit prsa a biceps. Cviky podle vlastního uvážení. Trénink vypadal zhruba takto :

10 minut zahřátí a protažení
hrudník : kliky 3x10
benchpress 3x10 (asi 30kg)
biceps : kladivové zdvihy 2x10
izolovaný zdvih o koleno 2x10
na konec jsem dal ještě hyperextenze 2x10, protože mi zbývalo ještě trocha času a nechtěl jsem už dávat biceps

Později odpoledne měl proběhnou trénink kondice a středu těla. Rozcvička jako vždy v pohodě, ale potom nastal samotný trénink. Nejdřív jsem cvičil okruh na kondici. Cítil jsem se strašně slabě a vůbec mi to nešlo . Pak přišel na řadu střed těla. Udělal jsem tři cviky a musel jsem s tím seknout, protože se mi do toho vůbec nechtělo, síla a energie chyběla atd. Zatím největší FAIL, co jsem v tréninku zažil.. Mám podezření na lehké přetrénování a taky mě zase zlobila ta noha, co jí mám od včerejška nějakou divnou .
Po tréninku jsem měl strašnou zlost, protože se to všechno takhle pokazilo, takže jsem se rozhodl, že si dám na pár dní volno od všeho, načerpám nové síly a příští týden se do toho zase pustím s plnou parádou . Jinak ta podrážděnost z tréninku taky způsobila, že jsem se začal prasit. Sežral jsem asi 7000 KJ během asi 30ti minut,.. z toho to vypadalo asi takhle :
mléčná rýže + dvě sušenky bebe, hrst piškotů.. za chvíli jsem pokračoval pistáciovou tyčinkou a sojovým řezem.. za chvíli jsem si dal večeři.. mega porce těstovin, kuřecí maso, kečup, zelenina. Všechno ve velkým objemu. Takže jsem to ani nesnědl.
Ve volnu to vidím tak, že strava nebude nic moc. Příští týden najedu na lehčí dietku + začnu zase trénovat a snad to bude zase jako dříve .
Držte palce.

video dne :

Homemade Bulgarian bag.

Naposledy upravil Reiben dne so březen 26, 2011 3:10 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavelito

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo, odpočinek je důležitej aspekt. S tim prasením, to znám. Kolikrát nevím co bych sežral, ale jak jsem psal na svym logu tak teď to řeším žvýkačkama a mám jich do zásoby pár balíčků a vždy když dojím hodím do pusy dvě tři a potom 2 hodinky vydržím do dalšího jídla
Pavelito

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo, odpočinek je důležitej aspekt. S tim prasením, to znám. Kolikrát nevím co bych sežral, ale jak jsem psal na svym logu tak teď to řeším žvýkačkama a mám jich do zásoby pár balíčků a vždy když dojím hodím do pusy dvě tři a potom 2 hodinky vydržím do dalšího jídla.
Hodně štěstí v regeneraci a natankuj plnou, ať pak dojedeš, co nejdál
Reiben

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jasný Pavelito , budu se snažit a dík za podporu
Pavelito

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
jasný Pavelito , budu se snažit a dík za podporu

Podpora je samozřejmost, řekl bych, tady podporuje každý každého, mě tu lidi taky moc pomáhají a tvůj log já moc rád sleduju a určitě až zesílim odtud budu čerpat
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
jojo, odpočinek je důležitej aspekt. S tim prasením, to znám. Kolikrát nevím co bych sežral, ale jak jsem psal na svym logu tak teď to řeším žvýkačkama a mám jich do zásoby pár balíčků a vždy když dojím hodím do pusy dvě tři a potom 2 hodinky vydržím do dalšího jídla

Pavle, tohle neni to, ze ho honi mlsna, je to trochu neco jineho a nejake zvykacky to nevyresi. Obcas k takovemu fyzickemu selhani dojde znam to take moc dobre, i kdyz se mne to stava opravdu jen jednou za hodne dlouho dobu a hodne se to pak projevi na psychice a nasledne se stane presne to, co Reiben popsal a ver, ze tady zvykacky fakt nepomuzou.

Sry za spam.
Reiben

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEN 20 - 22.3.2011- ÚTERÝ : ODPOČINEK

Dnes ráno jsem měl jít na tělocvik, ale po včerejším selhání jsem se na to vykašlal a do školy jel až na druhou hodinu. Později jsme měli dvě hodiny volna mezi odpoledním vyučováním. Spolu s kamarády jsme po Praze nachodili několik kilometrů. Bylo to celkem příjemné, protože počasí se dneska náramně vydařilo .
Domů jsem se dostal až v 16:30. Večer žádný trénink nebude, stejně tak i po zbytek tohoto týdne.

video dne :

Nejlepší knockout v MMA ??
Reiben

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2011 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEN 21 - 23.3.2011- STŘEDA : ODPOČINEK

Již od rána mě bolelo v krku a celkově mi nebylo moc dobře. Navíc škola byla dnes až do 15:50. Domů jsem se tedy dostal až v 17:00. Co se aktivit týče, tak stále odpočívám.

video dne :

gymnastické šílenosti
Marky V.

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2011 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice jsi flákač, ale videa dáváš hezký
Reiben

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEN 22 - 24.3.2011- ČTVRTEK : ODPOČINEK

Bolení v krku dneska pokrčovalo, pořád se necítím nejlépe. Škola byla až od 9:20, takže jsem si trochu přispal .
Fyzické aktivity žádné a strava dneska hrozná . Byl jsem asi po 9 měsících v mcdonalds . Doma pořád něco užírám, ale už to ani nějak neřeším. Nebudu se tím zabývat. Od příštího týdne jedu vše nanovo + dietka, takže do té doby si ještě užiji jídla, na který budu muset později zapomenout.
Zítra ve škole píšeme hromadu testů, ale doma budu už v 15:00, takže spokojenost.

video dne :

Reiben

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEN 23 - 25.3.2011- PÁTEK : ODPOČINEK

Včera večer mě chytla teplota a vůbec celkově mi nebylo dobře, takže jsem uvážil, že udělám lépe, když dneska do školy nepůjdu.
Stravu jsem si dal po včerejšku zase do pořádku, ale stále odpočívám a nabírám síly. Vidím to tak, že od pondělí začnu zase pozvolna cvičit, abych se dostal zpátky do kondice a od dubna už pojedu trénink s několika změnami :

PO : tělocvik (posilovna)
ÚT : tělocvik (kolektivní sporty, atletika), doma trénink celého těla s vlastní vahou + střed těla
ST : volno
ČT : trénink síly
PÁ : střed těla + kondička
SO : volno
NE : kruhový trénink s činkami + střed těla (lehce)

Počet tréninků jsem zredukoval místo z pěti na čtyři, takže by nemělo nastat přetrénování.
Taky chci od nového týdne začít s lehkou dietkou. Žádný extrém, ale chci stravu očistit od všech sra*ek a snížím počet přijaté energie na 10 000 KJ (dříve 12000 - 13000).
Zítra sobota a další odpočinkový den.

video dne :

Strenght shop kompilace
Reiben

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2011 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEN 24 - 26.3.2011- SOBOTA : ODPOČINEK

Dneska už jsem se zase cítil dobře. Teplotu už naštěstí nemám.
Celý den jsem nedělal nic. Jen relaxace v pohodlí domova. Chtěl jsem jít sice přes den někam ven, ale nějak z toho sešlo.
Zítra se budu hlavně připravovat do školy. No a v pondělí dám konečně trénink, na který se už strašně těším.

video dne :

Mike Tyson,.. jeden z nejlepších boxerů všech dob... R-E-S-P-E-K-T !
Reiben

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEN 25 - 27.3.2011- NEDĚLE : ODPOČINEK

Počasí se dopoledne trochu umoudřilo, takže jsem asi na 20 minut vytáhnul kolo a trochu se provětral.
Jinak dneska jsem přemýšlel, jak bude vypadat můj budoucí trénink. Došel jsem k tomuhle :

Pondělí : 45 minut tělocvik (posilovna), večer doma lýtka, biceps, předloktí, úchop, zápěstí, krk

Úterý : 45 minut tělocvik – kondička (kolektivní sporty, atletika), večer doma trénink s vlastní váhou + lehce střed těla

Středa : volno

Čtvrtek : trénink síly + biceps, lýtka, úchop a předloktí

Pátek : kondička (tabata, intervalový trénink, švihadlo, běh apod.), střed těla

Sobota : volno
Neděle : kruhový trénink s činkami + kondička + střed těla (lehce)

Šlo mi hlavně o to, abych zredukoval počet tréninků. Taky jsem si uvědomil, že je zbytečné ignorovat biceps, lýtka, krk, předloktí, úchop apod. Ano, tyhle věci jsou vedlejší, ale není od věci jim 1x nebo 2x týdně dopřát trochu prostoru. Stejně mi to nezabere moc času a nesebere moc síly...V pondělí si udělám mini-trénink doplňků a čtvrtek je zase přidám k silovému tréninku.
Také chci začít dělat nějaké nové cviky jako je floor press, jiné varianty mrtvých tahů s jednoručkami, jiné varianty dřepů apod.

Tak jsem na to zvědav jak se tenhle trénink časem osvědčí.

Jinak zítra škola, musím se ještě něco málo naučit. Na tělocvik zítra nejdu.. večer si dám doma lehký trénink s vlastní váhou. Hlavně nechci nic uspěchat, proto bude tento týden takový zjednodušený. Od dubna už ale pojedu ten trénink, co jsem napsal výše.

PS: trénink krku Vám možná jednou přinese výsledky, které měl třeba Mike Tyson (obvod 53 cm při váze okolo 100 kg). Neskutečný krk .

video dne :

Goblet squat,..
Reiben

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEN 26 - 28.3.2011- PONDĚLÍ : TRÉNINK S VLASTNÍ VAHOU

Ve škole mě trochu zlobila rýma (alergie), ale celkem se to dalo. Poslední hodinu byl tělocvik, kde jsem necvičil. Chtěl jsem si nechat všechny síly na večer, kdy měl proběhnout můj 1. trénink po týdnu nečinnosti. Nechtěl jsem nic přehnat, takže jsem si dal jen cviky s vlastní vahou.

WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo, člunkový běh, angličany)
10 minut dynamický strečink

Workout :

5x Shyby podhmatem
20x Dřepy
10x Kliky
20x Výpady
10x Zadní kliky
20x Most
30x Výpony na jedné noze
15x Leh sedy

3X

10 minut švihadlo

čas celkem – 37:00

COOL DOWN
člunkový běh, skákání panáků
20 minut strečink

Poznámky :
Pauzy mezi koly max. 60 sekund

Hodnocení tréninku : 10/10

- všechny cviky byly bez problémů
- spíš než o rychlost jsem se soustředil na procítění a techniku
- švihadlo překvapivě bez zádrhelů, šlo to pěkně

Trochu jsem se bál, že jsem výrazně ztratil síly, ale ani se mi nezdá. Všechno jak má být, takže spokojenost . Navíc ta noha, co mě trápila před týdnem, je už OK.
Celkově mám z toho dneska opravdu dobrý pocit. U cvičení jsem se dobře odreagoval a po týdnu nečinnosti i pěkně protáhnul.
Zítra hned ráno mě čeká tělocvik. Budeme pravděpodobně hrát florbal.
Další trénink asi až ve čtvrtek.

PS: Jak jste si možná všimli, dnes jsem poprvé napsal zápis cviků v češtině, asi v tom budu pokračovat už napořád.

video dne :

Derek Pondstone,..
Luuza

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2011 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tento log se mi moc líbí + ty videa ja ksem dáváš sou fakt paráda

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: