|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
TIBKIS
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 2:59 pm Předmět: |
|
|
zdravim viem ze kreatin zavodnuje a da mi silu. Ale vdaka kreatinu naberem aj svalovu hmotu???
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Korny

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 3:17 pm Předmět: |
|
|
ano, musíš ale počítat s tím, že ti váha roste i díky té vodě, ale rozhodně hmotu nabereš, taky díky zvýšení síly budeš schopnej zvedat víc, tím pádem pro tělo další impuls k růstu.
|
|
| nahoru |
|
 |
TIBKIS
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: st březen 30, 2011 2:29 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | Zdravím,
Někde jsem četl ,že creatin se má používat přes zimu, kdy má tělo méně pohybu. Že přes léto to má tělo více pohybu a prej to neni dobré. ( )
Co si o tom myslíte? Má cenu si ještě teď někdy koupit creáč?
Dík |
Docela zajímavý názor, možná je to tím, že každý jede v zimě dobrovoulnou i nedobrovolnou objemovku (Vánoce, lenošení, méně sportu). Proto asi tato fáme, ale pokuď objemuješ i v létě tak bych se toho nebál.
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: st březen 30, 2011 3:04 pm Předmět: |
|
|
ja bych se kreatinu nebal nikdy pri dostatku vlahy....
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st březen 30, 2011 3:10 pm Předmět: |
|
|
já teda obdivuju borce, který jedou v létě objem...jasně do fitka se donutím, ale cpát se v tom vedru to nevím:) jinak kreatin v létě by neměl být problém...
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
|
| nahoru |
|
 |
Cliff
|
Zaslal: po duben 04, 2011 7:42 pm Předmět: |
|
|
zdar kdyz nemam glukopur muzu brat kreatin treba s dzusem nebo do sklinky s mineralkou a cukrem?bude to mit nejaky ucinky?
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomas3P
|
Zaslal: út duben 05, 2011 5:19 pm Předmět: |
|
|
Ahoj co říkáte na monohydrát kreatin Creapure od Smartlabs? Je to opravdu Creapure? Co kvalita? V porovnání např. s jiným výrobcem
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 05, 2011 5:30 pm Předmět: |
|
|
| Tomas3P napsal: | | Ahoj co říkáte na monohydrát kreatin Creapure od Smartlabs? Je to opravdu Creapure? Co kvalita? V porovnání např. s jiným výrobcem |
jo ber ho _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luckyluckyn
|
Zaslal: st duben 06, 2011 1:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st duben 06, 2011 2:58 pm Předmět: |
|
|
A tos je vykrad ty nebo nějakej opálenej kámoš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 7:39 am Předmět: |
|
|
Zdravim, mám dotaz, chtěl bych si koupit kreatin. myslím, že stravu mám dost vpoho, takže by nějaký doplňek neuškodil, ba naopak.
Zkoušel jsem kreatin monohydrate od extrifitu a ucinky jsou mizivé, možná žádné.
Chtěl bych něco v kapslích, protoze to davkovani, mě absolutně nebaví a akorát na to zapominam a nedávkuju.
Máte někdo dobry zkusenosti ? S nějakym ethyl esterem, kre-alkalynem ? Nebo podobnymi ?
Pište bud sem a nebo do zprav, moc dík !!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|