Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 314, 315, 316 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sei

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2011 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
http://kulturistika.ronnie.cz/c-8835-najdi-a-vyhraj-09-2011.html

ach jo.. hledal jsem ho takovou dobu a když už jsem našel jednu věc, podle kterého jsem ho našel a doufal, že ten super protein vyhraju, zase hovno.. Aspoň jsem se trefil..

Tak to jsme na tom stejně. Taky jsem nasraný.
kubaz

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super ridicak mam tyden a nejaky kokot me dneska pred benzinkou predjede pres plnou caru a potom hned na 1m prudce zastavi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
super ridicak mam tyden a nejaky kokot me dneska pred benzinkou predjede pres plnou caru a potom hned na 1m prudce zastavi

neubrzdil si?
kubaz

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne , tukanec v rychlosti chodce , takze zadna skoda ani otlacenina , ale chlap jeste vyletel z auta a vztekal se , az mu doslo , ze to cele videla baba co stala hned vedle tak mu doslo ze by moc nevyargumentoval , sednul a odjel

ps : jeste ze to bylo kamosovo auto , kdybych si tuknul svou audi tak bych mu z te oktavky udelal trumpetu
ygg

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Štve mě, že když si na mainwebu všimnu hodnotné diskuze mezi nejmenovanými dvěma stálicemi tohoto webu , tak ji mezitím nejaký nepřejícný zmetek smaže, a já si tak nemohu rozšířit obzory o další netušené hlubiny křehké ženské duše!

Tenhle zákaz nevkládání příspěvků pod galeriemi mi přijde jako zhovadilost .... když už má někdo potřebu se tady veřejně prezentovat=producírovat, tak by měl mít i koule (dámy si doplní podle svého:-)))) unést případné komentáře.
kubaz

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yggu , mame na tohle opacny nazor ja jsem vcelku rad , ze nektere slecny to maji bloknute , protoze koukat jak svobodni dospeli chlapi slimtaji nad parem fotek jak 13ti leti kluci mi prijde velmi
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Štve mě, že když si na mainwebu všimnu hodnotné diskuze mezi nejmenovanými dvěma stálicemi tohoto webu , tak ji mezitím nejaký nepřejícný zmetek smaže, a já si tak nemohu rozšířit obzory o další netušené hlubiny křehké ženské duše!

Tenhle zákaz nevkládání příspěvků pod galeriemi mi přijde jako zhovadilost .... když už má někdo potřebu se tady veřejně prezentovat=producírovat, tak by měl mít i koule (dámy si doplní podle svého:-)))) unést případné komentáře.

Taky sem si to říkal, proč se to tam teda objeví....to máme jen na ochutnání nebo co to má být?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dotaz: Dnes hral Berdych s Nadalem, ael protoze to davali pozde v noci tak jsem se divat nemohl, vysledek jeste nevim a ani vedet nechcu protoze bych to rad videl v zaznamu, da se na to nekde na netu podivat?
haino

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/recepty-pro-redukci-vahy/21893-dietni-menu-z-nizkotucneho-sadla

apríl, ne?
Ještě že má v té polívce vysokotučnou mrkev,jinak by se to nedalo jíst.
I.N.G.

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
ygg napsal:

Taky sem si to říkal, proč se to tam teda objeví....to máme jen na ochutnání nebo co to má být?

JJ, taky jsem klikal, abych se začetl do škubání vlasů, a ejhle, nikde nic. Jako apríl dobrý, ale radši bych si početl.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

leze mi na nervy BLB pod nickem DTaus.
ygg

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
yggu , mame na tohle opacny nazor ja jsem vcelku rad , ze nektere slecny to maji bloknute , protoze koukat jak svobodni dospeli chlapi slimtaji nad parem fotek jak 13ti leti kluci mi prijde velmi

Na slintání kašlu, ale zrovna diskuze těchto dvou bývají velmi osvěžující
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kterých dvou? A vidím zablokovaný účet Katushky, to s tím má něco společného?
ygg

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podívej se na mainweb napravo .... jak je tam ten oddíl s náhledy komentářů ke galeriím a fotkám:-).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 314, 315, 316 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: