|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sei

|
Zaslal: st březen 30, 2011 6:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 6:04 pm Předmět: |
|
|
ne , tukanec v rychlosti chodce , takze zadna skoda ani otlacenina , ale chlap jeste vyletel z auta a vztekal se , az mu doslo , ze to cele videla baba co stala hned vedle tak mu doslo ze by moc nevyargumentoval , sednul a odjel
ps : jeste ze to bylo kamosovo auto , kdybych si tuknul svou audi tak bych mu z te oktavky udelal trumpetu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 8:33 am Předmět: |
|
|
Štve mě, že když si na mainwebu všimnu hodnotné diskuze mezi nejmenovanými dvěma stálicemi tohoto webu  , tak ji mezitím nejaký nepřejícný zmetek smaže, a já si tak nemohu rozšířit obzory o další netušené hlubiny křehké ženské duše!
Tenhle zákaz nevkládání příspěvků pod galeriemi mi přijde jako zhovadilost .... když už má někdo potřebu se tady veřejně prezentovat=producírovat, tak by měl mít i koule (dámy si doplní podle svého:-)))) unést případné komentáře. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 8:52 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Štve mě, že když si na mainwebu všimnu hodnotné diskuze mezi nejmenovanými dvěma stálicemi tohoto webu , tak ji mezitím nejaký nepřejícný zmetek smaže, a já si tak nemohu rozšířit obzory o další netušené hlubiny křehké ženské duše!
Tenhle zákaz nevkládání příspěvků pod galeriemi mi přijde jako zhovadilost .... když už má někdo potřebu se tady veřejně prezentovat=producírovat, tak by měl mít i koule (dámy si doplní podle svého:-)))) unést případné komentáře. |
Taky sem si to říkal, proč se to tam teda objeví....to máme jen na ochutnání nebo co to má být?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 9:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 9:28 am Předmět: |
|
|
dotaz: Dnes hral Berdych s Nadalem, ael protoze to davali pozde v noci tak jsem se divat nemohl, vysledek jeste nevim a ani vedet nechcu protoze bych to rad videl v zaznamu, da se na to nekde na netu podivat?
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 10:17 am Předmět: |
|
|
Ještě že má v té polívce vysokotučnou mrkev,jinak by se to nedalo jíst.
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 10:55 am Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | | ygg napsal: | Štve mě, že když si na mainwebu všimnu hodnotné diskuze mezi nejmenovanými dvěma stálicemi tohoto webu , tak ji mezitím nejaký nepřejícný zmetek smaže, a já si tak nemohu rozšířit obzory o další netušené hlubiny křehké ženské duše!
Tenhle zákaz nevkládání příspěvků pod galeriemi mi přijde jako zhovadilost .... když už má někdo potřebu se tady veřejně prezentovat=producírovat, tak by měl mít i koule (dámy si doplní podle svého:-)))) unést případné komentáře. |
Taky sem si to říkal, proč se to tam teda objeví....to máme jen na ochutnání nebo co to má být? |
JJ, taky jsem klikal, abych se začetl do škubání vlasů, a ejhle, nikde nic. Jako apríl dobrý, ale radši bych si početl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 11:15 am Předmět: |
|
|
leze mi na nervy BLB pod nickem DTaus. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 12:12 pm Předmět: |
|
|
Kterých dvou? A vidím zablokovaný účet Katushky, to s tím má něco společného?
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 12:17 pm Předmět: |
|
|
Podívej se na mainweb napravo .... jak je tam ten oddíl s náhledy komentářů ke galeriím a fotkám:-). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|