|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 12:22 pm Předmět: |
|
|
Aha, cat fight. :-) Já tam totiž ještě viděl diskuzi homo modela s někým, tak jsem myslel, že mluvíš o tom.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 12:30 pm Předmět: |
|
|
Na tu kašlu, tam chybí taková ta léty, poctivou dřinou a tréninkem získaná vytříbenost diskuze ..... tohle je jiná liga _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 12:43 pm Předmět: |
|
|
.. a jak to tam funguje že si píšou a přitom se na to nedá kliknout a přečíst si to, to je jako nějakej vyjebanej žertík nebo díra v administrativě nebo jakto že oni dvě si píšou a dostanou se tam a ostatní ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 12:44 pm Předmět: |
|
|
to akoze dve cuchty sa tam urazali,a za to im zmazali profily  cize ty vidis len nahlad ale obsah je zmazany _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 1:02 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Na tu kašlu, tam chybí taková ta léty, poctivou dřinou a tréninkem získaná vytříbenost diskuze ..... tohle je jiná liga | Já právě taky, zajímala mně Katushka. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 1:15 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | ygg napsal: | Na tu kašlu, tam chybí taková ta léty, poctivou dřinou a tréninkem získaná vytříbenost diskuze ..... tohle je jiná liga | Já právě taky, zajímala mně Katushka. :-) |
Navíc tam byla řeč o aktech, to jsem zase něco prošvihl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 1:16 pm Předmět: |
|
|
Profil Katushky i diskuze byly smazány na její žádost.O druhé slečně se netřeba vyjadřovat,protože tam ať si každý udělá názor sám.Já osobně jsem poznal nové synonimum slova zoufalost.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 1:30 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | To je mi jasné, Báro (to o té Katushce), ale názor si udělat sám můžu jen velmi těžko, když je to celé smazáno... |
Je přece jedno co tam psaly,ale ta druhá slečna mi přijde minimálně zvláštní.Ale to je fuk.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 1:58 pm Předmět: |
|
|
Nalejme si čistého vína, z obou stran je to opravdu zoufalé. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 2:05 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Nalejme si čistého vína, z obou stran je to opravdu zoufalé. |
Dobře chlupatej panáčku tak na zdraví
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 2:07 pm Předmět: |
|
|
Vidíš můj přísný autoritativní výraz na ikonce? Dodává mi na vážnosti _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 2:08 pm Předmět: |
|
|
a ja som prisiel o celu srandu _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 2:11 pm Předmět: |
|
|
Mně Katushka nikdy nijak negativně kvalitu života neovlivňovala, spíše naopak. :-)
Petey: Přečetl si to asi málokdo, já taky vím prd, life sucks...
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|