|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 9:09 pm Předmět: |
|
|
to sem teď jenom střelil, viděl jsem to na Seznamu.. ale tak nějak se to hýbe i u nás na východě, prostě katastrofa..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JOga

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 10:05 pm Předmět: |
|
|
drahý je to jak píča ..a to má stát benzín prý až 40,- za litr ..asi budu chodit fakt pěšky
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 5:08 am Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | tie kecy o botoxe ma rozosmiali, snad si nemyslite ze bude mat v 19tich botox |
nojo ale znas to tady sou to sami odbornici pres damy , botoxy , silikonove prsa a predelane brady to vsichni hned poznaji
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 8:07 am Předmět: |
|
|
vitejte v CR, dph a spotrebka na paliva dolu nepujdou, to by si Mira posral a hlavne by stat prestal tak nehorazne okradat .. ted jsem bral plnou a natoze jezdim na naftu a mam spotrebu o nejaky 4 litry mensi, tak si vzpominam, ze tankuju vlastne draz nez kdysi benzin .. (a to ridim jen nakych 13let ..)
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 10:54 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | ygg napsal: | Tak teta Di, jako životem protřelá žena v nejlepších letech , má přece jen trochu jiný úhel pohledu .
Nicméně trvám na názoru, že podobné dikuze by se fakt mazat neměly .... nikdo nikoho nenutí tapetovat svýma fotkama, ale když do toho už někdo jde, tak se vším všudy. Takhle je to jednoduše blbárna .... navíc je jedna za 18, a druhá bez 2 za 20, takže tím spíš bych to tam nechal. |
Když někdo požádá o smazání,tak nemáme právo ho držet.Slečna Bal..mám milion fotek ala kýč igráček všude..es je na svém místě pro své fanoušky,které vkus navždy opustil a její pravidelné obnovování profilu desetkrát denně ve snaze být vidět může pokračovat.
Katushka tam aspoň ukázala pěknou proměnu mamky po porodu a to je jako motivace pro návštěvnice určitě lepší. |
Skoda, ze je ta diskuze pryc, mohlo se vic lidi zasmat. Ygg ma pravdu, obe dve jsou jelita uplne stejny. Stejny fotky, stejne manyry a stejne caste, priblble obnovovani profilu, ktery nikomu nic nerekne. To, ze ma K. deti na jeji jednoduchosti nic nemeni a ani ji to lepsi nez B. (aspon teda v mych ocich) nedela.
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: so duben 09, 2011 4:20 pm Předmět: |
|
|
Doufám že si to ta susiiiiee přečetla když už sem kvuli té její hubě dostal ban ale ...je to poslední dobo dobré se dívat tam vpravo dole
Hned jak sem to zapnul se objevilo....no však vidíte ne
..dnes to kosí maralo
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: so duben 09, 2011 6:28 pm Předmět: |
|
|
dunnoWayne: Nic si z toho nedelej, oni te za chvili urcite odbanujou.
ad susiiiiee: jezis, co to ma s tou hubou?  Fuj, to je neskutecnej hnus. Asi si spletla jenom webovky.
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: so duben 09, 2011 6:56 pm Předmět: |
|
|
papriky 89.90 Kč /kg ^.^' -> to sere mne treba :D
jinak ty paliva sou taky na pokakani to je fakt:) Clovek aby si vzal misto pujcku na auto tak pujcku na pohony hmoty prip. teda dneska uz i na jidlo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po duben 11, 2011 7:35 am Předmět: |
|
|
slyšel jsem, že montáž kolem 30 000 a nádrž ti dají místo rezervy - v kufru se ti místo nezmění. což je super...
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|