Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 319, 320, 321 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blazen

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to sem teď jenom střelil, viděl jsem to na Seznamu.. ale tak nějak se to hýbe i u nás na východě, prostě katastrofa..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JOga

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drahý je to jak píča ..a to má stát benzín prý až 40,- za litr ..asi budu chodit fakt pěšky
kubaz

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 5:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

40kč??? tak to asi fakt prestanu slapat na ten pedal za 16/100
kubaz

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 5:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
tie kecy o botoxe ma rozosmiali, snad si nemyslite ze bude mat v 19tich botox

nojo ale znas to tady sou to sami odbornici pres damy , botoxy , silikonove prsa a predelane brady to vsichni hned poznaji
mysH

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vitejte v CR, dph a spotrebka na paliva dolu nepujdou, to by si Mira posral a hlavne by stat prestal tak nehorazne okradat .. ted jsem bral plnou a natoze jezdim na naftu a mam spotrebu o nejaky 4 litry mensi, tak si vzpominam, ze tankuju vlastne draz nez kdysi benzin .. (a to ridim jen nakych 13let ..)
MiKra

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
vitejte v CR, dph a spotrebka na paliva dolu nepujdou, to by si Mira posral a hlavne by stat prestal tak nehorazne okradat .. ted jsem bral plnou a natoze jezdim na naftu a mam spotrebu o nejaky 4 litry mensi, tak si vzpominam, ze tankuju vlastne draz nez kdysi benzin .. (a to ridim jen nakych 13let ..)

Jsou to svině zasraný..Když to vidím, kolik milionů a miliard se vyhodilo oknem a nebo nějakýmu hajzlovi do kapsy, je to k zblití..Bohužel, mi obyčejní lidi budeme jen platit dokud nechcípnem..
frode

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
ygg napsal:
Tak teta Di, jako životem protřelá žena v nejlepších letech , má přece jen trochu jiný úhel pohledu .

Nicméně trvám na názoru, že podobné dikuze by se fakt mazat neměly .... nikdo nikoho nenutí tapetovat svýma fotkama, ale když do toho už někdo jde, tak se vším všudy. Takhle je to jednoduše blbárna .... navíc je jedna za 18, a druhá bez 2 za 20, takže tím spíš bych to tam nechal.

Když někdo požádá o smazání,tak nemáme právo ho držet.Slečna Bal..mám milion fotek ala kýč igráček všude..es je na svém místě pro své fanoušky,které vkus navždy opustil a její pravidelné obnovování profilu desetkrát denně ve snaze být vidět může pokračovat.
Katushka tam aspoň ukázala pěknou proměnu mamky po porodu a to je jako motivace pro návštěvnice určitě lepší.

Skoda, ze je ta diskuze pryc, mohlo se vic lidi zasmat. Ygg ma pravdu, obe dve jsou jelita uplne stejny. Stejny fotky, stejne manyry a stejne caste, priblble obnovovani profilu, ktery nikomu nic nerekne. To, ze ma K. deti na jeji jednoduchosti nic nemeni a ani ji to lepsi nez B. (aspon teda v mych ocich) nedela.
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

leze mi na nervy to ze uz mam motorku cca pres mesic v servisu, dal jsem za opravu 21 000kc a predevcirem jsem vyjel a zaclo to chcipat, tak jsem jim to tam jeste nechal, znovu jsem vyjel vcera a zaclo se to tvarit tak ze je to zase pridrene a zacina me to uz docela s*at, natankoval jsem skoro plnou, ujel jsem cca kilak a zase se to vezlo do servisu, + mi v servosu zku*vili karburator takze fakt parada....
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doufám že si to ta susiiiiee přečetla když už sem kvuli té její hubě dostal ban ale ...je to poslední dobo dobré se dívat tam vpravo dole
Hned jak sem to zapnul se objevilo....no však vidíte ne
..dnes to kosí maralo
frode

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne: Nic si z toho nedelej, oni te za chvili urcite odbanujou.

ad susiiiiee: jezis, co to ma s tou hubou? Fuj, to je neskutecnej hnus. Asi si spletla jenom webovky.
redis

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

papriky 89.90 Kč /kg ^.^' -> to sere mne treba :D

jinak ty paliva sou taky na pokakani to je fakt:) Clovek aby si vzal misto pujcku na auto tak pujcku na pohony hmoty prip. teda dneska uz i na jidlo :D
Hanis

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 6:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rostoucí ceny PHM jsem vyřešil montáží LPG systému, teď čepuju za 16kč a jsem spokojený
MiKra

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 7:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hanis napsal:
rostoucí ceny PHM jsem vyřešil montáží LPG systému, teď čepuju za 16kč a jsem spokojený

Na kolik vyjde tak instalace LPG systému? A v kufru už moc místa nemáš co?
Korny

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

slyšel jsem, že montáž kolem 30 000 a nádrž ti dají místo rezervy - v kufru se ti místo nezmění. což je super...
MiKra

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 7:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
slyšel jsem, že montáž kolem 30 000 a nádrž ti dají místo rezervy - v kufru se ti místo nezmění. což je super...

A rezervu ti dají místo spolujezdce Jsem myslel že ta nádrž je teda daleko větší, než aby se vešla jen místo rezervy.. Teda co jsem viděl u jednoho týpka ve fáčku..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 319, 320, 321 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: