|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st duben 13, 2011 3:45 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | g_dgrim: Četl jsi vůbec tu diskusi? Například já se jí o ten přifouklej rypáček vůbec neotřel, tak mě tady netituluj do borečků.
Tenhle topic se jmenuje "Co mi leze na nervy", a mě na nervy lezou typy jako suziiii (božíčku, čím víc Í, tím víc jsem božíííí). A jak tady bylo správně napsáno - když publikujou fotky, tak by měly být schopné přijmout i kritiku (to je pro ně ovšem naprosto nemožné). Já se z nějaké nafrněné devatenáctky s prázdnou hlavou a přifouklým ksichtem na prdel neposadím a vůbec se nedivím, že schytala tolik bláta do ksichtu. Svojema reakcema si o to vysloveně řekla. No nic, tohle je marná debata, blbek jsou na světě tuny, na Facebooku už jich je moc a tak přetíkaj i jinam. |
ty si neaky nabruseny, nie?
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
total-magor

|
Zaslal: st duben 13, 2011 3:48 pm Předmět: Re: ? |
|
|
| Gohan napsal: | | total-magor napsal: | Ja tedy pořád nějak nechápu, jak mohou ze dvou různých uzlů, dvou různých NAT, behat 2 stejné IP adresy a přitom nebýt v kolizi?? :-D
Nevím no... administraci by měl mít někdo zde v malíku, si myslím...
a když jsme tady... nelíbí se mi ta komunistická cenzura zde! |
Interní IP a externí IP. Naprosto normální věc když se jedná o připojení domu v rámci jednoho poskytovatele. |
no a na to narazim, ze dunno a max nebo kdo asi nebudou ve stejnem dome... (a jestli jo, tak to potom jo) _________________ Winner, winner, chicken dinner ...
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st duben 13, 2011 3:50 pm Předmět: |
|
|
to je běžný, že třeba i z jednoho města je víc lidí se stejnou IP..
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
|
Tak nemusí to být jen jeden dům. Jestli to je od stejného providera tak to je pak na něm jak si to zařídí.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
|
|
..ne, nejsme v jednom domě, jen městě.
Každopádně by se měl Ronnie k tomu postavit jinak ne?
Naposledy upravil dunnoWayne dne st duben 13, 2011 3:52 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st duben 13, 2011 3:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
Zaslal: st duben 13, 2011 3:53 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | ..ne, nejsme v jednom domě, jen městě.
Každopádně by se měl Ronnie k tomu postavit jinak ne? |
kazdopadne. _________________ Winner, winner, chicken dinner ...
|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
Zaslal: st duben 13, 2011 3:55 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | došlo na má slova.. |
to je nejake divne, provider by mel mit na ruzne oblasti ve meste ruzne rozsahy ....
ale tak mozne je secko. _________________ Winner, winner, chicken dinner ...
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st duben 13, 2011 4:02 pm Předmět: |
|
|
| total-magor napsal: | | blazen napsal: | | došlo na má slova.. |
to je nejake divne, provider by mel mit na ruzne oblasti ve meste ruzne rozsahy ....
ale tak mozne je secko. |
provider by mi taky měl podle smlouvy poskytovat 2mbps a většinu času nemám ani polovinu té rychlosti
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 10:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt duben 14, 2011 10:18 am Předmět: |
|
|
Jj ... ony Státy jsou v zásadě realtivně rozumná země, ale jak jde o cokoli, co jen vzdáleně souvisí s imigrační politikou, tak kam se na ně hrabem:-))). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 10:34 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Vyplnovani zadosti o vizum do USA...delam to 4 hodiny a sem v pulce, jak to furt pada ...BTW vazne by me zajimalo jestli jim nekdo odpovi ano na otazky typu: Jste clenem teroristicke bunky. Nebo: Podilel jste se nekdy na genocide? A perla: Mate v planu spachat atentat v USA | Napiš že jo,a máš cestu zadarmo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|