|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 9:14 am Předmět: |
|
|
| jadek napsal: | | protoze to davkovani, mě absolutně nebaví a akorát na to zapominam a nedávkuju |
Nechci nějak prudit, ale s takovou se na to snad rovnou vykašli...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jadek

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 9:18 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | jadek napsal: | | protoze to davkovani, mě absolutně nebaví a akorát na to zapominam a nedávkuju |
Nechci nějak prudit, ale s takovou se na to snad rovnou vykašli... |
s takovou co ?
Jde o to ze kazdej nema cas ani naladu u sebe nosit prasek, lzicku, odmerku a já nevim co vsechno... vezmu par kapsli, zapiju a mám to :-)
urcite neco takovyho resili i dalsi....
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 9:42 am Předmět: |
|
|
To je pouze a jenom lenost něco tomu obětovat. K čemu chceš nějaký doplňky, když nejsi ani schopnej vzít pixlu a do skleničky hodit lžičku prášku, proboha? Trochu mi to připomíná tlustý ženský co chtějí hubnout, ale nechtějí se hýbat.
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 9:59 am Předmět: |
|
|
No dobre priznavam ze sem linej..
Tak se zeptam na osvedceny kreatin (v podobě prasku, kapsli) ??
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 2:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 3:10 pm Předmět: |
|
|
ja si myslim ze az zacnou delat kreatin s prichutema jako proteiny nejakej creapure uplne ztrati smysl - bananovej kreatin...vitez testu, no kdo by odolal
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 3:10 pm Předmět: |
|
|
Smartlabs má creapure stopro. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: po duben 18, 2011 8:12 pm Předmět: |
|
|
Creatin s příchutěma není špatný nápad, občas to dávám jen lžičkou a nic moc. Ta akce na Creatin 500g + 500g aminostar ještě platí, připadá mi ta cena docela nízko. Co říkáte na tento kreatin?
|
|
| nahoru |
|
 |
originaltrotl
|
Zaslal: čt květen 12, 2011 12:10 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem poprvé vyzkoušel Cell-Tech a výsledkem je pouze zklamání. Nikdy jsem před tím nic takového nezkoušel, tak jsem byl na to celkem zvědavý. Už cvičím nějaký ten pátek (raději ty roky nepočítám  ) . a tak můžu zodpovědně říct, že své tělo natolik znám abych něco poznal. Bavil jsem se¨s kolegou, který to zhodou okolností taky vyzkoušel a zhodli jsme se na názoru, že se jedná pouze o dobře udělanou reklamu, nic víc.
Podotýkám, že nejsem v kulturistice žádný nováček. Jediné v čem se od běžných kulturistů odlišuji, že jsem pure (prostě takový mamlas co chtěl mít svaly poctivou cestou.  ).
|
|
| nahoru |
|
 |
marian.kopr
|
Zaslal: čt květen 19, 2011 3:14 pm Předmět: |
|
|
| originaltrotl napsal: | Tak jsem poprvé vyzkoušel Cell-Tech a výsledkem je pouze zklamání. Nikdy jsem před tím nic takového nezkoušel, tak jsem byl na to celkem zvědavý. Už cvičím nějaký ten pátek (raději ty roky nepočítám ) . a tak můžu zodpovědně říct, že své tělo natolik znám abych něco poznal. Bavil jsem se¨s kolegou, který to zhodou okolností taky vyzkoušel a zhodli jsme se na názoru, že se jedná pouze o dobře udělanou reklamu, nic víc.
Podotýkám, že nejsem v kulturistice žádný nováček. Jediné v čem se od běžných kulturistů odlišuji, že jsem pure (prostě takový mamlas co chtěl mít svaly poctivou cestou. ). |
Cell-tech je jen reklamní trik. Teda přijde mi tak. Chci se zeptat na kreatin od Vitalmaxu, co na něj říkáte. Je docela levnej. Podobně na tom je i BioTech, který z nich byste volili. Pip. ještě SciTec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jmartin

|
Zaslal: čt květen 19, 2011 4:23 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: |
A tos je vykrad ty nebo nějakej opálenej kámoš? |
jo ty znam, to jsou ty lidi v barve hov** :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukas111
|
Zaslal: ne květen 22, 2011 6:05 pm Předmět: |
|
|
zdár chci se zeptat jestli je vhodná kombinace Compress BIG + Compress Whey Amino + Crea Pure MEgastrong (tabs) .. popřípadě jaké zvolit dávkování. Cvičím skoro rok,dodržuji vhodný jídelníček ale přírustky hmoty jsou malé proto jsem se rozhodl pro tyto suplementy, ale nevim zda se tam ty amina hodi.. jedu porad objemovku.. dík za radu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne květen 22, 2011 7:22 pm Předmět: |
|
|
Ve stínu spamu od Tetsua v diskuzi o posilovacích mýtech by mě zajímalo, jak moc velký rozdíl je mezi braním samotnýho kreatinu a s glukózou - případně zamíchanýho do gaineru. Zajímá mě to čistě teoreticky ze zvědavosti, v praxi to u lidí jako já nemá význam
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne květen 22, 2011 7:27 pm Předmět: |
|
|
Třeba u monohydrátu to prý zvyšuje účinky, zase při braní CEE s glukózou nerozeznáš rozdíl oproti samotnému.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po květen 23, 2011 1:49 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | zase při braní CEE s glukózou nerozeznáš rozdíl oproti samotnému. |
Jestli to není tím, že všechno mimo monohydrátu je reklamní lejno
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|